Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok güçlü takımlar çıkacak anladım...Kim mesela anasını satayım...Deyin bir hele...Oldu da şampiyon olamadık kimlerle eşleşiriz ikinci turda?
    Erdal abi Avrupa puanımız oldukça düşük o yüzden elemedeki en iyi puana sahip takımlar gelir muhtemelen , şöyle sıralayayım ben ;
    İspanya'dan Villareal
    Almanya'dan muhtemelen Bayern
    İngiltere'den City veya Tottenham
    İtalya'dan Lazio , Udinese veya Roma
    Fransa'dan Lyon veya PSG

Aslında baktığımızda çoğunu eleyebiliriz gibi geliyor gözümüze ama Avrupa maçları çok farklı oluyor .

Yorum

Çok güçlü takımlar çıkacak anladım...Kim mesela anasını satayım...Deyin bir hele...Oldu da şampiyon olamadık kimlerle eşleşiriz ikinci turda?
      B.Münih, Hannover 96

M.City,Tottenham

Lazio,Udinese,Roma

Villereal

Lyon,PSG

Bu kadar yeter mi ?
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Uğur bir kere "göndermeye çalışma" bence zorlama bir ifade...Belki seviye arttırma şansı aranıyor demek daha doğru....Sezon boyunca düşünelim şimdi Colman Alan Jaja bence faydalı oldular...Glo nun da Step den aşağı kaldığını sanmıyorum...Bursa da Step i göndermeyi planlıyor mesela...Önce şunu kabul edelim futbol bir matematik değil...Caner i Stoch a tercih ediyor olmasının başka bir izahı yok Aykut Kocaman ın....

İkincisi kulüp ve camia tenkit edilirken Türkiye şartları göz önüne alınmalı...Evet mesela bu gün Antep in yabancılarından övgü ile söz ediyoruz...Ama iki yıl önce de Tabata dan söz ederken ağzımızın suyu akıyordu....Demek istediğim şu yok bu işin matematiği....Dolayısıyla benim kriterim iyi niyet ve samimiyettir...Şimdilik buna mugayyır bir durum göremiyorum
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ben başkanı Fatih meselesindeki tutumu yüzünden affedemiyorum ayrı ...Ama iyi iki bek iyi bir orta saha transferi ile bu kadro forvet almasak bile o dediğiniz takımlarla oynar göreceksiniz
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ki elbette forvet alacağız ....

Yorum

• O elemeden önce bir eleme daha yapacağız. Önce onu düşünmek lazım. Avrupa'da en son ne zaman bir takımı eledik hatırlamıyorum açıkçası. Skonto Riga idi sanırım. İlk elemeyi geçtikten sonra elensek bile direk Avrupa Ligi gruplarından başlarız. 6 tane Avrupa ligi maçı çok iyi gelir bize. Eminim gruptanda çıkarız.

Yorum

• Selçuk gitmek isterse 1 senelik sözleşme önerelim. Bir kez daha şampiyonluk için Avrupa'da başarı için deneyelim. Selçuk ondan sonra Avrupa Şampiyonasında oynar ve gider zaten. Kendisi içinde daha iyi olur.

Yorum

Ki elbette forvet alacağız ....
                  Ki derken Erdal abi ?

Düşündüğüm şey mi Ki bu söyledğin ?

Yorum

• Giray böyle devam ederse bence Egemen Giray sadece Trabzonspor un değil milli takımın da değişmez ikilisi olurlar...Ben Mustafa nın kiralık verilip bir stoper daha transferini muhtemel görüyorum...Glo giderse zaten biri alınır....

Yorum

• Erdal hocam aslında işin matematiği var. Caner'in Stoch'a tercihi 6 yabancı kuralından ve Caner'in sol bek de oynayabiliyor olmasıyla ilgili

Tabata'nın başarılı olmamasının nedeni ise bjk'nin futbolcu bolluğu ile Tabata'nın başarılı olduğu forvet arkası yerine ortasahada sürekli denenmesi
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yahu şöyle adam gibi bir forvetimiz ne zaman olacak gerçekten çok merak ediyorum .

Paranoyak mı olduk yoksa , sürekli forvet forvet diye diye .

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erdal hocam aslında işin matematiği var. Caner'in Stoch'a tercihi 6 yabancı kuralından ve Caner'in sol bek de oynayabiliyor olmasıyla ilgili

Tabata'nın başarılı olmamasının nedeni ise bjk'nin futbolcu bolluğu ile Tabata'nın başarılı olduğu forvet arkası yerine ortasahada sürekli denenmesi
                          Akın abi Fb geçen hafta 5 tane yabancıyla sahaya çıkmıştı.

Yorum

• Bu takım müthiş bir psikolojik altyapı kazanıyor...Her şeyi yıkmazsak bu her türlü belden aşağı vurmanın serbest olduğu sürecin sonu bizim takımı Avrupa'nın her yerinde top oynar hale getirir...

Muhammed Selçuk konusunda tamamen aynı düşünüyoruz....1 yıl makuldür...

Yorum

Uğur bir kere "göndermeye çalışma" bence zorlama bir ifade...Belki seviye arttırma şansı aranıyor demek daha doğru....Sezon boyunca düşünelim şimdi Colman Alan Jaja bence faydalı oldular...Glo nun da Step den aşağı kaldığını sanmıyorum...Bursa da Step i göndermeyi planlıyor mesela...Önce şunu kabul edelim futbol bir matematik değil...Caner i Stoch a tercih ediyor olmasının başka bir izahı yok Aykut Kocaman ın....

İkincisi kulüp ve camia tenkit edilirken Türkiye şartları göz önüne alınmalı...Evet mesela bu gün Antep in yabancılarından övgü ile söz ediyoruz...Ama iki yıl önce de Tabata dan söz ederken ağzımızın suyu akıyordu....Demek istediğim şu yok bu işin matematiği....Dolayısıyla benim kriterim iyi niyet ve samimiyettir...Şimdilik buna mugayyır bir durum göremiyorum
                              Abi bunları gönderemezsen seviyeyi arttıramazsın ki nasıl yapacaz transferleri sonuçta sınırlı yabancı oynatma sayımız ve kontenjan hemen hemen dolu

Abi gözüne gideyim yapma yaa İbricic in 1.5 milyon euro olduğu yerde biz caleye 2.5 milyon euro verdik Hırvatistanın en pahalı sol bek transferi

şimdi menejerine kulüp bulun talimatı verildi i zaraına da olsa denildi Oyuncu kulüp bulmazsa ne yapacaz

Alanzinho 4 milyon euro edecek transfer mi ?

Örneğimiz Bir Twente Bir Young Boys olmalı

Neyse Abi katılmıyorum bazı söylediklerine
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• ------------------------onur------------------------
                                serkan----------egemen-----danny-----------M.jansen
                                ------------selcuk--------------scott brown---------
                                ---------------------emana-------------------------
                                -----------------------jaja--------------------------
                                -------------burak--------------el aarabi------------
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X