Jajaloyu alirsak pisman oluruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Mato Jajalo Bundesliga'da 27 maça çıkmış bu sezon. 1 gol atıp 4 asist yapmış. 6 defa sonradan oyuna dahil olmuş, 7 defa ise oyundan alınmış yani 90 dakika sahada kalmamış.
*
Romaric bu sezon 22 karşılaşmada forma giymiş. 1 gol atıp 2 asist yapmış. 7 defa sonradan oyuna dahil olup 8 defa oyundan alınmış.
*
Zokora 21 defa forma giymiş bu sezon. 1 asist yapmış. 5 defa sonradan oyuna dahil olup 7 defa oyundan alınmış.
Yorum
-
Sol bek için Uğur Boral düşünülebilir aslında.
Piotr'la beraber orayı götürürler.
Cale'ye de güle güle denir.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJajalo'nun adını geçtiğimiz senelerde Hırvatların genç yıldızı olarak duyuyordum. O Sezon Siena aldı zaten oyuncuyu. Olumlu referanslar almıştım hatta bu oyuncu hakkında Hırvatistan ligini takip eden bir abimizden. Genç bir oyuncu ve Hırvat Milli takımı formasını giymiş.
-Lo bu bizim Jaja lo
- He lo, Jaja lo...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArouna Kone'nin bizde altın çağını yaşayabilme ihtimali yok mu sizce hiç? Bence devamlı oynatılırsa bizim ligde 15-20 gol arası çok rahat atabileceğini düşünüyorum hatta Romaric - Kone beraber getirelim.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArouna Kone bir ara çok sıkı takip ediyordum özellikle Psv zamanında.Çok haraketli çok kıvrak bir oyuncuydu.Zaten Fil Dişi Milli takımında Drogba ile beraber forvette oynarlardı.Sonradan kariyeri büyük bir düşüşe geçti.Alınırsa mutlaka faydalı olur hatta dediğin gibi altın çağını yaşabilir.Böyle oyuncuları bulup almak lazım.Yetenekli adam piyasa değeri olarak gözden düşen oyuncular
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArouna Kone'nin bizde altın çağını yaşayabilme ihtimali yok mu sizce hiç? Bence devamlı oynatılırsa bizim ligde 15-20 gol arası çok rahat atabileceğini düşünüyorum hatta Romaric - Kone beraber getirelim.En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 26.04.2011, 00:45.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen zaten böyle adamları almak gerekir diye düşünüyorum.Daha futbol hayatının zirvesini yaşamamış ama çok yetenekli bir futbolcu patlamasını yapmamış daha.Guiza mesela tavanını yaptı öyle geldi Fb'ye o yüzden beklenilen çok yüksekti patladı.Biz de gidip herhangi bir ligin gol kralını 5-10 milyon eurolara almaktansa şu an bonservis bedeli 2 milyon euro gözüken Arouna Kone'yi alarak onun yıldızını tekrar parlatmak daha mantıklı.İnanılmaz yetenekli olduğunu da düşünüyorum ayrıca Burak gibi de kullanılabilecek futbolcu.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol bek için Uğur Boral düşünülebilir aslında.
Piotr'la beraber orayı götürürler.
Cale'ye de güle güle denir.En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 26.04.2011, 00:48.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKone sezon sonu Kayserisporda. Süleyman Hurma söylemişti Ntvspor'da sezon sonu büyük ihtimalle bitmiş olacak diye transfer.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
Caicedo, Ribas, Giroud, Rondon, Ujah, Cisse, Amauri...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum