Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gidelim ya yeniden kadro kuralım manavdan sebze alıyoruz.
    Sulandırmaya gerek yok . Adam satılacak demiyor , futbolcu gitmek istiyor diyor .

Selçuk Madrid ile anlaşırsa ne yapacaksın? Serkan yılda 1 milyon dolar kazanıyor , Almanya'dan bir kulüp isterse , 1 milyona alır . Egemen'in sözleşmesi bitiyor . Bu futbolcularla olan transfer işlerini sezon sonuna bırakılmasının ne büyük hata olduğunu zaten hepimiz söyledik , başlığı dahi açıldı .

Ancak olan oldu , burada konuşulan da sezon sonu . Bu ihtimallere kendnizi alıştırın ki , sonra şaşırmayın .

* Bu arada Ceyhun isteyen bir kulüp de var . Bizim taraftar beğenmiyor ama ... Bakalım kulübün kararı ne yönde olacak
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 26.04.2011, 13:34.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bunlar benim fikir ve düşüncelerim değil

yav kaydedin görürsünüz haziran ayında
      selcuk egemen serkan sözde ıskelet kadrodaydı derken sitemim sana degil yönetime hocaya.. ben burda egeminı 8tasın ıstedıgını daha önce yazdım cok laf yedım.... selcukda avrupaya gıdecekde serkana ne oldu onu anlamadım ????

Yorum

• Yine bir Kadro revizyonuna gidecek Yönetim anlasilan.
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Onur-Giray-Egemen-Colman-Burak ve Jaja haricinde kim giderse gitsin zerre üzülmem zira diğerlerinin maksimum oynayabilecekleri oyunları gördük ve sonuç Avrupa'da yokuz!
          Değişim ve gelişim adına çıtayı bir üst noktaya koymak adına sağlam adımlar atılmalı kulüp yapısından taviz verilmemelidir. Kimler geldi kimler geçti bakın hepsinin yeri doldu bir mevki hariç =)
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sulandırmaya gerek yok . Adam satılacak demiyor , futbolcu gitmek istiyor diyor .

Selçuk Madrid ile anlaşırsa ne yapacaksın? Serkan yılda 1 milyon dolar kazanıyor , Almanya'dan bir kulüp isterse , 1 milyona alır . Egemen'in sözleşmesi bitiyor . Bu futbolcularla olan transfer işlerini sezon sonuna bırakılmasının ne büyük hata olduğunu zaten hepimiz söyledik , başlığı dahi açıldı .

Ancak olan oldu , burada konuşulan da sezon sonu . Bu ihtimallere kendnizi alıştırın ki , sonra şaşırmayın .

* Bu arada Ceyhun isteyen bir kulüp de var . Bizim taraftar beğenmiyor ama ... Bakalım kulübün kararı ne yönde olacak
            Farabi abi , Celtic'de ki Koreli oyuncu Ki yi daha önce izledin mi ? Burda özellikle ben baya bi bahsettim kendisinden. İzleme fırsatın olduysa Jajalo mu daha yararlı olur yoksa Ki mi , Bi değerlendirme yapabilirmisin ?

Ben Jajalo'yu pek izlemediğim için birşey diyemiyorum ama Ki bu takıma her türlü katkı yapar sonuna kadar güveniyorum kendisine. Umarım gündeme gelir tekrar.

Yorum

• Selçuk neysede Egemen'i takımda tutamayacaksak ..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Üstad bu Ceyhun Gülselam'ı hangi kulüp istiyor?
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Guillermo Molins

Sağ kanatta oynayan oyuncu ihtiyaç doğrultusunda sol kanattada da oynayabiliyor.Fizik ve mücadele gücü yüksek teknik va ayağına hakim birebirde etkili ,orta,pas ve şutları çok etkili bonservisi elinde kaçırılmamalı.

bize fayda sağlayacağına inandığım 2.oyuncu geçen sene attığı gol ve assitler

Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Yazilanlar dogruysa bize 11 tane yeni oyuncu lazim

Bide yazilmamis, ama Onur ve Burak Avrupa'ya gidebilir, hemde cok iyi paraya!

Yorum

• Takımda 5-6 kişi bırakıp diğerleri gitsin umrumda olmaz diyorsunuz ama bu kadronun en büyük gücü bu adamların yanyana olmalarıydı 3 senedir.Birbirleriyle oynamaya alışmalarının yanında demekki çok iyi bir arkadaşlık ortamı kurmuşlar.Şimdi ise siz herkesi gönderilsin diyorsunuz.Bir o kadarda adam gelecek ve biz en baştan başlayacağız.Neden ? Belkide aynı puanda bitireceğimiz takım olan Fenerbahçe'ye verecekler bakracı.Bu yüzden mi ?

Yorum

Guillermo Molins

Sağ kanatta oynayan oyuncu ihtiyaç doğrultusunda sol kanattada da oynayabiliyor.Fizik ve mücadele gücü yüksek teknik va ayağına hakim birebirde etkili ,orta,pas ve şutları çok etkili bonservisi elinde kaçırılmamalı.

http://www.youtube.com/watch?v=v8jBraWkX_Q
                        Hocam yönetimden birileriyle irtibat halindesin peki bu isimleri onlarla istişare edebiliyor musun?

Yorum

• Başkanın baba topçularını merak etmiyor değilim.

Avrupada ismi olan bir futbolcu alsak çok iyi olur. Jajalo vs gibi sıradan isimler çıkış beklenen oyuncular. Yani tam anlamıyla kendini bulamamış işimler gibi.

Zokora , Romaric -ki bu 2 oyuncunun transferini her hangi biri olsun zor buluyorum bir beklentiye girmiyorum ama en azından bir Sejad Salihovic transferi bile Avrupada çok katkısı olur.

Yorum

• Bu Sezon Sözlesmeleri bitecek Oyuncular - bunlardan bana göre yararli olabilecek ve alinabilecek Isimler:

Hamit Altintop
                            Christian Noboa
                            Miranda
                            Diego Castro
                            Trochowski
                            Gökdeniz Karadeniz
                            Amalfitano
                            Papac
                            Alain Frau
                            Djebbour
                            Al-Qahtani
                            Deschacht
                            Vanden Borre
                            Molins
                            Shikabala
                            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Ne Baba oyuncular.Bizi baskan Futboldan anlamyiyorum demedimi.Baba oyuncu 100% 33-36 yasindan yildizi sönmüs bi Yildiz olur.Türkiyeye gelip son kez voleyi vurmak isteyecek.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Guillermo Molins

http://www.youtube.com/watch?v=v8jBraWkX_Q
                                Hasan Şaş gel yavaş yavaş
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X