Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jajaloyu alirsak pisman oluruz.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Mato Jajalo Bundesliga'da 27 maça çıkmış bu sezon. 1 gol atıp 4 asist yapmış. 6 defa sonradan oyuna dahil olmuş, 7 defa ise oyundan alınmış yani 90 dakika sahada kalmamış.

*

Romaric bu sezon 22 karşılaşmada forma giymiş. 1 gol atıp 2 asist yapmış. 7 defa sonradan oyuna dahil olup 8 defa oyundan alınmış.

*

Zokora 21 defa forma giymiş bu sezon. 1 asist yapmış. 5 defa sonradan oyuna dahil olup 7 defa oyundan alınmış.

Yorum

• Jajalo'nun adını geçtiğimiz senelerde Hırvatların genç yıldızı olarak duyuyordum. O Sezon Siena aldı zaten oyuncuyu. Olumlu referanslar almıştım hatta bu oyuncu hakkında Hırvatistan ligini takip eden bir abimizden. Genç bir oyuncu ve Hırvat Milli takımı formasını giymiş.

Yorum

• Arouna Kone'nin bizde altın çağını yaşayabilme ihtimali yok mu sizce hiç? Bence devamlı oynatılırsa bizim ligde 15-20 gol arası çok rahat atabileceğini düşünüyorum hatta Romaric - Kone beraber getirelim.

Yorum

• sizce djibril cisse yi alma ihtimalimiz var mı? ya da alabilirmiyiz ?
            22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Sol bek için Uğur Boral düşünülebilir aslında.
              Piotr'la beraber orayı götürürler.
              Cale'ye de güle güle denir.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jajalo'nun adını geçtiğimiz senelerde Hırvatların genç yıldızı olarak duyuyordum. O Sezon Siena aldı zaten oyuncuyu. Olumlu referanslar almıştım hatta bu oyuncu hakkında Hırvatistan ligini takip eden bir abimizden. Genç bir oyuncu ve Hırvat Milli takımı formasını giymiş.
                Bu ikiz sevdası bitmedi gitti kardeşim. Jaja'ları çiftliyoruz desene. Bu arkadaşta bizim Jaja'nın Güneydoğu versiyonu herhalde...
                -Lo bu bizim Jaja lo
                - He lo, Jaja lo...
                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arouna Kone'nin bizde altın çağını yaşayabilme ihtimali yok mu sizce hiç? Bence devamlı oynatılırsa bizim ligde 15-20 gol arası çok rahat atabileceğini düşünüyorum hatta Romaric - Kone beraber getirelim.
                  Arouna Kone bir ara çok sıkı takip ediyordum özellikle Psv zamanında.Çok haraketli çok kıvrak bir oyuncuydu.Zaten Fil Dişi Milli takımında Drogba ile beraber forvette oynarlardı.Sonradan kariyeri büyük bir düşüşe geçti.Alınırsa mutlaka faydalı olur hatta dediğin gibi altın çağını yaşabilir.Böyle oyuncuları bulup almak lazım.Yetenekli adam piyasa değeri olarak gözden düşen oyuncular
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arouna Kone bir ara çok sıkı takip ediyordum özellikle Psv zamanında.Çok haraketli çok kıvrak bir oyuncuydu.Zaten Fil Dişi Milli takımında Drogba ile beraber forvette oynarlardı.Sonradan kariyeri büyük bir düşüşe geçti.Alınırsa mutlaka faydalı olur hatta dediğin gibi altın çağını yaşabilir.Böyle oyuncuları bulup almak lazım.Yetenekli adam piyasa değeri olarak gözden düşen oyuncular
                    Aynen zaten böyle adamları almak gerekir diye düşünüyorum.Daha futbol hayatının zirvesini yaşamamış ama çok yetenekli bir futbolcu patlamasını yapmamış daha.Guiza mesela tavanını yaptı öyle geldi Fb'ye o yüzden beklenilen çok yüksekti patladı.Biz de gidip herhangi bir ligin gol kralını 5-10 milyon eurolara almaktansa şu an bonservis bedeli 2 milyon euro gözüken Arouna Kone'yi alarak onun yıldızını tekrar parlatmak daha mantıklı.İnanılmaz yetenekli olduğunu da düşünüyorum ayrıca Burak gibi de kullanılabilecek futbolcu.

Yorum

Arouna Kone'nin bizde altın çağını yaşayabilme ihtimali yok mu sizce hiç? Bence devamlı oynatılırsa bizim ligde 15-20 gol arası çok rahat atabileceğini düşünüyorum hatta Romaric - Kone beraber getirelim.
                      Aynen emre.Sevilla Koneyi gecen Sene Hannovere 50.000 euroya kiralamisti.1 Milyona satarlar ama böyle Oyunculari hic transfer etmiyoruz.
                      En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 26.04.2011, 00:45.
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Kone sezon sonu Kayserisporda. Süleyman Hurma söylemişti Ntvspor'da sezon sonu büyük ihtimalle bitmiş olacak diye transfer.

Yorum

Aynen zaten böyle adamları almak gerekir diye düşünüyorum.Daha futbol hayatının zirvesini yaşamamış ama çok yetenekli bir futbolcu patlamasını yapmamış daha.Guiza mesela tavanını yaptı öyle geldi Fb'ye o yüzden beklenilen çok yüksekti patladı.Biz de gidip herhangi bir ligin gol kralını 5-10 milyon eurolara almaktansa şu an bonservis bedeli 2 milyon euro gözüken Arouna Kone'yi alarak onun yıldızını tekrar parlatmak daha mantıklı.İnanılmaz yetenekli olduğunu da düşünüyorum ayrıca Burak gibi de kullanılabilecek futbolcu.
                          Ama yönetimde bu kadar araştırma yapabilecek bir kapasite göremiyorum ben.Kone ve Romaric gayet güzel 2 transfer olur.Samaras içinde bir yoklama yapılabilir oda kendisinden beklenen o büyük patlamayı yapamadı ki devre arasında takımdan ayrılacak muhabbetleri vardı.Ne olurdu şöyle güzel bir izleme komitemiz olsaydı Avrupa takımlarını mercek altına alıp böyle oyuncuları bulabilseydik
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sol bek için Uğur Boral düşünülebilir aslında.
                            Piotr'la beraber orayı götürürler.
                            Cale'ye de güle güle denir.
                            Uğur Boral artık miadını doldurdu. Ona güvenipte yola çıkılmaz sanırım. Boral'ı alacağımıza 1461'den bir genç yada Bankasya'dan bir oyuncuyu takıma katıp Cale'yi yinede satmak daha mantıklıdır. Bence Piotr orayı önümüzdeki yıl kimseye bırakmaz.
                            En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 26.04.2011, 00:48.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kone sezon sonu Kayserisporda. Süleyman Hurma söylemişti Ntvspor'da sezon sonu büyük ihtimalle bitmiş olacak diye transfer.
                              Ben Kone'nin sonunun da aynı Zaleyeta gibi olacağını düşünüyorum. Bu saatten sonra Kone hiçbir takım için çok iyi bir transfer olmaz. Bazen kritik gollere imza atar ama ne bizim için, nede Kayseri için faydalı olacağını düşünmüyorum.

Yorum

• Caicedo, Ribas, Giroud, Rondon, Ujah, Cisse, Amauri...
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X