Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bayern münichli Deniz Yilmaz Mainz 05´ile anlasmis

Yorum

• İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bayern münichli Deniz Yilmaz Mainz 05´ile anlasmis
      Kac sezondur Deniz Yilmazin ismi geceiyor burda....ikimi. Insallah almadigimiza pisman olmayiz
      Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• sercan'ın bir kaç görüntüsünü izledim , gerçekten çok yetenekli ,ayrıca mirkan'ı ibra'ya benzettim...bu tip oyunculara ihtiyacımız var ,ayrıca ben rahman'ı çok beğeniyorum...
        poetricus

Yorum

• geçen gazetede arsenel in lehmanla anlaştıgı bir iki haftaya oynabilecek düzeye gelecegi yazıyordu.bizde böle bişe olma ihtimali olabilir mi?
          Not:arsenel 1. ve 3. kaleceleri sakat olduğu için sadece bir kalecesi var çözüm olarak futbolu bırakmış lehmanı alıyolar

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sercan'ın bir kaç görüntüsünü izledim , gerçekten çok yetenekli ,ayrıca mirkan'ı ibra'ya benzettim...bu tip oyunculara ihtiyacımız var ,ayrıca ben rahman'ı çok beğeniyorum...
            Şimdi pek çok arkadaşımız bu isimlere burun kıvırıyor ancak diğer taraftan 1 sene evveline kadar burun kıvırılan Emenike , Cenk gibi transferlere imrenmekten de geri durulmuyor .

Bunun bir ölçüsü olması gerek . Transfere bakışta arıza var . Doğru tahlil üretemiyoruz . Haliyle , bu taraftarın yklaşımını gördükçe yönetimin yaptığı hatalarda da fazla yüklenesim gelmiyor . Bir Gökhan Ünal transferi ( ayrıldığı için adını rahatlıkla anabiliyorum ) ne amaçla yapıldı hepimiz biliyoruz esasen .

Benim değerlendirme sistemimin temeli kıyasa dayanır . Benzer özellikte benzer seviyeden gelmiş başka bir oyuncu ne yapmış ? Oynayacağı takımın ihtiyacı olanla alınan oyuncunun özellikleri ne kadar örtüşüyor ve mücadele edeceği ligin temel karakteristik özelliklerine uygun mu ?

Biz bu tür soruların cevabından ziyade popülariteyi önemsiyor ve ne kadar maliyet o kadar iyi sonuç gibi felsefeyle transfer yorumları yapıyoruz .

...

Yerli oyuncuları önemsiyoruz neden ? İşte görüyoruz şampiyonluk yolunda kritik virajları dönerken gösterdikleri azmi ve fedakarlığı . Burnu kırılan adam iki dakika sargı için dahi bekleyemiyor , Onur'un pozisyonu nu hatırlayın , Girayın tekmeye uzattığı kafayı . Ruh budur . Yıkılmamak , yılmamak .

Bu hissiyatı ve takım bilincini inanın , 30 milyon euroluk transferde bulamazsınız .
            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 15.03.2011, 15:59.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Tek zaafımız fener kadar yabancılardan faydalanamıyoruz , buna rağmen yerlilerle bu açığı kapatmak benim için daha değerli.
              - Ferhat Kiraz'a gelince , en azından bonservisi alınmalı , öyle çok Bank Asya izleyen biri değilimdir ama Bolu'nun iki maçını izledim ve tüm sahada bu çocuk gözüme battı , sol açık olmasına rağmen 11 gol atmış ...
              Abdullah Avci:
              Ferhat birkac kez bizimde Transfer gündemimizde idi.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi estağfurullah , kişisel fikrimdir , geneli bağlamaz .

Taş gibi bir iskelet kadroya sahibiz , parçalara tek tek bakalım:
                Onur , 1 milyonun altında bedelle alındı .
                Serkan , bedelsiz.
                Giray , 2 milyonun altında bedelle alındı
                Egemen , bedelsiz .
                Burak , takas ile alındı , takas içindeki takribi değeri iki milyon civarında .
                Selçuk , 3 milyon civarında bir maliyetle alındı .
                Umut , iki milyonun altında bir bedelle alınmıştı .
                Engin Baytar'ı anımsayamadım kesinlikle bedvaya yakın bir maliyeti var .
                Ceyhun , tam bir milyon .

Aracı ücretlerini de içine koyun , küsüratları da yukarı yuvarlayın , toplam maliyeti 10 milyonun belki biraz üzerinde .

Fener'in sadece Dia'ya ödediği ücret 7 milyon , gsnin misimovice yaklaşık 9 milyon .

Tabi yukarıdaki oyuncuları bir araya getirirken , başarısız transfer yatırımları dolayısı ile by maliyete yaklaşık bir bedelde kayıp hanemize yazıldı .

İşte bizim yoğunlaşmamız gereken nokta işin kayıp boyutu .

Eğer rakiplerimizin (gs-fb-bjk) 10 milyona yaptığını biz üç dört beş milyona yapmayı başarırsak o zaman bir daha asla geri gitmeyecek şekilde yeni Trabzonspor efsanesini yaratırız .

Şu ligin en iyi yerli kadrosu olan Trabzonspor , üstelik maliyetleri de ortada . Bunu iyice irdeleyelim .

Bununla karşılaştırabilecek 96 Trabzonspor kadrosu var . Ligin gelmiş geçmiş en iyi takımlarından biriyidi . Öte yandan maliyeti mücadele ettiği takımların çeyreği kadardı ve 4-5 tane altyapı futbolcusu vardı .

Ha bir de efsane Trabzonspor var . Köyden gelip şampiyon olanlar .
                tek sorun bize bu futbolcuları aldıran hoca artık başımızda değil
                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Takımın en zayıf noktası sol taraf...

Ne Cale nede Brozek o bölgede bizi taşıyabilecek kabiliyetlerde değiller.

Sol bekte yerli statüsünde bir çok alternatif var Gökhan Süzen, Hasan Ali Kaldırım gibi isimler en az birini kadroda görmek isterdim, ayrıca sağ bek son zamanlarda aksamaya başladı Orhan Şam o bölgede değerlendirilebilecek ender yerlilerden birisi.

Fransa liginde bu ligde fırtına gibi esebilecek aynı zamanda Türkiye'ye gelmeye burun kıvırmayacak oyuncular mutlaka bulunabilir.

Şampiyonlar ligide elimizde koz olacak tabiki.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Juan Iturbe diyeceğim ama, zor gibi..

Güncel performans bilgileri Juan Iturbe (Club Cerro Porteño) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Yorum

• Yok artik..
                      Karim Benyamina'yi istiyormusuz. Adam Almanya 2. Liginde Union Berlin'de oynuyor.
                      Önce Fotomac haberi diye takmadim ama az önce "Berliner Kurier" gazetesinin internet sitesinde buldum haberi..

Kendisi 29 yasinda, Almanya'da dogmus bir Cezayirli. Bu sezon ikinci Ligde 22 macta 5 golü ve 2 asisti var.
                      Bu muydu yani?
                      #BorussiaDortmund
                      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Bonservisi elinde olan futbolcularla diğer takımlar hemen anlaşıyorlar.Boşta adam kalmayacak bu gidişle

benim çok önemsediğim

Mehmed Alispahic

Valter Birsa

Srdjan Lakic

keza Bugün deniz yılmazın mainze imza atması gibi.....

adamlar hemen anlaşıyorlar

yönetim bu konuda bir çalışma yapmalı şimdiden anlaşmalı sözleşmesi bitecek oyuncularla

yoksa yarın tunaylar,olcaylar da bu şekilde gidecek
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bonservisi elinde olan futbolcularla diğer takımlar hemen anlaşıyorlar.Boşta adam kalmayacak bu gidişle

benim çok önemsediğim

Mehmed Alispahic

Valter Birsa

Srdjan Lakic

yönetim bu konuda bir çalışma yapmalı şimdiden anlaşmalı sözleşmesi bitecek oyuncularla

olcay'ı isteyen çok adaş hemen almak lazım
                          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bonservisi elinde olan futbolcularla diğer takımlar hemen anlaşıyorlar.Boşta adam kalmayacak bu gidişle

benim çok önemsediğim

Mehmed Alispahic

Valter Birsa

Srdjan Lakic

Lakic sezon sonu Wolfsburg'a gidiyor, abi.
                            #BorussiaDortmund
                            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• yönetim önce sampiyon olup olmadigimizi beklicek sonra ona göre transfer politikamiz belirlenecek bence....sampiyon olsak bile bedava futbolcu varken gider en kral parayi basariz biz.....

Yorum

• http://www.transfermarkt.de/de/jelle...ler_42748.html

BU ADAMI KESİN ALMAMIZ GEREKİYOR MUTLAKA BAYILDIM BU ADAMA
                                & ONUR RECEP KIVRAK &
                                ^^KELEBEK^^

Yorum

Çalışıyor...
                                X