Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lovren'i Fm'den biliyorum hatta dün Trabzonspor'a almıştım.. Ne oluyoruz..

Yorum

• Lyon: Lovren en Turquie?
      par Olivier DRIS - le 28/01/2011 à 14h40

Dejan Lovren serait actuellement pisté par plusieurs clubs soucieux de renforcer leur défense centrale. Parmi ceux-ci, Trabzonspor se serait récemment positionné au sujet d'une éventuelle venue du Lyonnais.

Le club turc est à la 3ème place de son championnat ,et devrait contacter l'Olympique Lyonnais dans les prochaines heures, afin de s'attacher les services du défenseur croate de 21 ans.

Lovren est arrivé dans le Rhône la saison dernière, lors du mercato hivernal.

Haber spacefoot.com sitesinde 3 gun once cikmis..
      En son szymek7 tarafından düzenlendi; 31.01.2011, 15:25.

Yorum

• Orta sahayı güçlendirmek isteyen F.Bahçe, Olympique Lyon’lu Dejan Lovren veya Ajax’lı Demy de Zeeuw’u her an bitirebilir

Yorum

• Boş vermişlik havasından sıyrılıp, Kahlenberg + Makukula hamlesini yapmalıyız.
          Opsiyonlu kiralık formülü ile...

Yorum

• Teo Premier Lige

Trabzonspor'a yar olmayan Teo'ya, Premier Lig takımları kafayı taktı. Arjantin'in Racing ve Independiente ile Kolombiya'nın Once Caladas takımından sonra Liverpool, Birmingham ve Tottenham'ın Teo'yu transfer etmek için Bordo-Mavili yönetimle...

Trabzonspor'a yar olmayan Teo'ya, Premier Lig takımları kafayı taktı. Arjantin'in Racing ve Independiente ile Kolombiya'nın Once Caladas takımından sonra Liverpool, Birmingham ve Tottenham'ın Teo'yu transfer etmek için Bordo-Mavili yönetimle diyalog haline geçtikleri bildirildi. Teo'nun İngiltere'deki haklarının sahibi olan Guillem Balague yaptığı açıklamada, Tottenham menajeri Harry Redknapp ile görüştüğünü, Birmingham ve Liverpool'un da Teo'yu istediğini açıkladı. Tottenham'ın Teo için 7,1 milyon euro ödeme hazırlandığı bildirildi.

FOTOMAÇ

fotomaç hayal dünyan o kadar genişki... giresim geliyor.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Son iki hafta aldığımız kötü sonuçların kızgınlığıyla konuşmuyorum. Alanzinho ve Yattara'yı kadro da tutmanın bir manası yok.
              Bu tarz oyuncuların devrinin geçtiği bir yana, ligimiz de oynanan futbol realitesinde yerleri yok. Kişisel fikrim Yattara hadi diyelim de...Alanzinho'ya bu lig de bizden başka maaş ödeyecek takım çıkacağını düşünmüyorum.

Yorum

• Lovren stoper mi ön libero mu?

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lovren stoper mi ön libero mu?
                  Şuan stoper oynuyor ama defansif orta sahada da görev alabilen bir oyuncu ama bu habere gülüp geçin Trabzonspor'un alabileceği bir oyuncu değil Fb de istiyor ama onlar da alamaz satmaz Lyon bu oyuncuyu. 2 sene önce burda alınmasını istemiştik o zaman 2-3 Milyon € civarındaydı bonservisi.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• Michele Pazienza fener bu adamı istiyor napoliden
                    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İtalya da bonservisi olan oyuncu almak çok zor çünkü İtalya dışına pek gitmek istemiyorlar.
                      İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• antep muhammet ve eren'i istiyor karşılığında bursa ahmet arı ve para istemiş
                        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Yöneticilerin kafasında transfer varmış.Bugün gelişme yaşanabilirmiş.

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yöneticilerin kafasında transfer varmış.Bugün gelişme yaşanabilirmiş.
                            Bi zahmet...

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yöneticilerin kafasında transfer varmış.Bugün gelişme yaşanabilirmiş.
                              Hadi bakalım Hayırlısı olsun bekliyoruz
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• yönetim teo'yu satmayı bile beceremiyor illaki para kazanacaklar 3 milyon dolar işte hemen satın yeni birisini alın

Yorum

Çalışıyor...
                                X