Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende sizinle aynı fikirdeyim. İsim konusunda birşey diyemem ama orta saha oyuncusundan ziyade, forvet alınması taraftarıyım. Colman yada Selçuk'a birşey olursa diye beklemekten ziyade, yiyebileceğimizden bir fazla gol atmalıyız diye düşünüyorum. Bence esas sıkıntımız forvet. Orta sahada alternatifimiz mevcut sayılır. Bir şekilde idare edebiliriz ama Manisaspor'un, Bucaspor'un bile bizden yani şampiyonluğa oynayan bir takımdan daha fazla forveti var.
    Benim görüşüm de tam tersi. Bir takımın attığı da yediği de ortasahasıyla ilgilidir. Tabi forvet, defans ve kalede belli bir kalitede oyuncular olması şartıyla.

Bizim bu sezon rakiplerimizden öne fırlamamamızın en önemli sebebi ligin en iyi ortasahasının bizde olması. Oyunu yönlendiren taraf hep biz olduk. Kanatlarımız ortaya de yardım ettiler, geriye de, ileriye de.

Bir takım yediğinden fazla atarak matematik olarak kazanır doğrudur. Ama bir takım ortasahası kadar takımdır.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim görüşüm de tam tersi. Bir takımın attığı da yediği de ortasahasıyla ilgilidir. Tabi forvet, defans ve kalede belli bir kalitede oyuncular olması şartıyla.

Bizim bu sezon rakiplerimizden öne fırlamamamızın en önemli sebebi ligin en iyi ortasahasının bizde olması. Oyunu yönlendiren taraf hep biz olduk. Kanatlarımız ortaya de yardım ettiler, geriye de, ileriye de.

Bir takım yediğinden fazla atarak matematik olarak kazanır doğrudur. Ama bir takım ortasahası kadar takımdır.
      Kabul etmemek için hiçbir neden yok ama ben bizim orta sahamız iyi olması sebebiyle böyle dedim. Belki fazla iddialı olacak ama bu orta saha ile Fenerbahçe'nin Güiza'sı bile iş yapar ama bizim forvetler orada birşey yapamaz. Forvetlerimiz kötü demiyorum ama üst düzeyde değil diyebiliyorum. Pawel pek hazır değil, en azından Umut varken zor. Umut çok saldırgan, rakibi yıpratıyor ama geçen BJK kupa maçında olduğu gibi, oyuna giriyor, benim yüreğim kıpırdayamıyor. Neden, çünki oyunu değiştirebilme yeteneği pek fazla değil. Aynı şey BJK'da oluyor, Bobo giriyor oyuna, tırsmaya başlıyorum. Çünki o meziyetler adamda mevcut. İşte bizede bu kaliteli orta saha ile birlikte daha kaliteli bir forvet lazım.Klose gibi, Lisandro Lopez gibi veya ne bileyim, Van Nistelrooy gibi.
      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• cincon misimovicin sözleşmesini fesh etmez için uğraşıyormuş.özel bir izinle takımımıza kazandırabilirsek açık ara şampiyon oluruz
        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Misimovic bizim aradigimiz oyuncu degil.
          Iyi oyuncu o ayri.

Cok acil takviye gerekmiyor.

Bu kadro ile Sampiyon olabiliriz oldugumuz zamanda 2 yüksek kalitede yabanci alirsak 2-3 yerli oyuncu ile birlikte hic bir sikinti cekmeyiz.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Liverpool Suarezi 24,5 milyona almis. Bence Jovanovic 100% yolcu.
            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Youtube'daki bir videosunun yorumlarında iki kişi ağız dalaşına girmişler ve bunlardan birisininde 2 hafta önceki mesajında, "Oğuzhan'ın kuzeniyle konuşup bizimle anlaştığını, artık bundan sonrada Türk Milli takımında oynayacağını" yazmış.
              Ne derece doğru bilinmez ama sanırım hem bizim, hemde Milli Takımımız için iyi bir yatırım olurdu.
              oguzhan u18 hollanda milli takiminda kaptandi, bence hollandayla devam eder o..
              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• arkadaslar biraz once meltem tv de ogun altiparmaki dinledim selcuktan bahsetti oglu selcugun menajeriymis selcuk ispanyadan 2-3 takimdan teklif almis ciddi olarak sene sonu gidebilir dedi acaba bu adamin soyledikleri nederece dogrudur bilgisi olan arkadasvarmi bu konuda?

Yorum

• Vazgeçtim istemiyorum =)
                  En son ApoCaN28 tarafından düzenlendi; 29.01.2011, 00:00. Sebep: Liverpool da kalsın , Jovanovic =)
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Jovanovic nereye alınacak ?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Jovanovic nereye alınacak ?
                      Wolfsburg istiyor
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak batuhan249 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar biraz once meltem tv de ogun altiparmaki dinledim selcuktan bahsetti oglu selcugun menajeriymis selcuk ispanyadan 2-3 takimdan teklif almis ciddi olarak sene sonu gidebilir dedi acaba bu adamin soyledikleri nederece dogrudur bilgisi olan arkadasvarmi bu konuda?
                        Büyük ihtimal dogrudur. Ama sampiyon olursak hicbiryere gidecegini sanmam!

Maalesef bu dönemde de Yönetim transfer anlaminda sinifta kalmistir. Evet maalesef hep vizyonu eksik kisiler tarafindan yönetilmekteyiz! 1995´ten beri transfer dönemindeki basarisizliktan dolayi sampiyonlugu 4 kez kaybettik!!!

Düsünün..hadi sampiyon olduk diyelim. Bu Kadro CL´de ne yapar? Direk katiliyormuyuz onu dahi bilmiyorum ama katildik diyelim, gruptan cikma sansimiz zayif!

Burda yine ismi gecmis, mesela Aristide Bance ve Kahlenberg bu takima bir Level atlatirdi!

Umut Bulut´un beceriksizligi yüzünden sampiyonlugu bir kere kaybetmedik mi? Bir futbolcuyu bile bile yine ayni ruh haline döndürmeye ne hakkimiz var! Teofilo geldiginde biraz sikinti cekti ama onun varligi ile üzerindeki baskiyi atinca nasil olabilecegini gördük. Onu tamamlayabilecek birini almak yerine onun alternatfini aldik yine!!!

Bu takim 41 gol atmis ama Kasimpasa ve Sivas maclarini cikarirsak 16 macta atilan gol 28. Yani defansimiz ile o puanlari topladik. A.Gücü macinda atamadigimiz gollerle 2 puan kaybettik! Buna benzer bircok mac oynayacagiz..sadece bir gol atabildigimiz her maci kazanabilecekmiyiz???
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Şampiyon olursak Selçuk kalır bizde.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aslinda son anda bir Misimovic hamlesi hicte fena olmazdi. En azindan sezon sonuna kadar kiralik.

------------Onur------------
                            Serkan--Giray--Egemen--Cale
                            -------Selcuk--Colman-------
                            ----------Misimovic----------
                            Yattara------------------Jaja
                            ------------Umut------------

Kadroya bak be..
                            Birincisi Misimoviç bizim ihtiyacımız olan mevkiye uygun bir futbolcu değil. Misimoviçi yazdığın yerde Jaja oynuyor, olmazsa Engin o da olmazsa Colman çok rahat oynar.

Yazdığın bu kadro ile kanatlarımızı duman ederler bu da ikinci problem

Yorum

• annan veya kahlenberg alınıp iş bitirilecekti ama illa bir yanımız eksik kalacak,
                              eksik değilse bile eksikti efsanemize çanak tutulacak...
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Annan için başımızı taşlara vururuz. .

Yorum

Çalışıyor...
                                X