Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hafta sonuna kesinleşir
    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Cleo hani çok istiyorduk ya bu adamı çin'den iyi teklif almış senelik 1.5milyon euro gitmek istiyormuş
      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cleo hani çok istiyorduk ya bu adamı çin'den iyi teklif almış senelik 1.5milyon euro gitmek istiyormuş
        hiç şaşırmam. cernat ı o kadar istedik gitti karabük aldı. makakula için 1 ay uğraştık son gün manisaya imza attı. bu adamı da almayı çok isteriz ama çin e gider. nasıl iş bu yaaaa.....

Yorum

Cleo hani çok istiyorduk ya bu adamı çin'den iyi teklif almış senelik 1.5milyon euro gitmek istiyormuş
          Ciddimisin abi...?
          Bi futbolcunun sadece yetenekli olmasi yetmiyor, aklida olmasi lazim...

Yorum

teofilo gitti gidiyor
            Kaynak nedir kesin mi ?
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• ya kim nederse desin biz transferde geç kalıyoruz teo bence bir şekilde pazarlanmalı ne şekilde olursa olsun yerine orta alana çok iyi bir oyuncu lazım diyor bir çok arkadaş ben katılmıyorum bize süper bir golcü lazım gol çok zor atıyoruz bu kadar zor gol atarsak şampiyonda zor oluruz

Yorum

• Strinic 4 Milyon €'ya Ukrayna'nın Dnipro takımına transfer olmuş yine aynı takım Basel'in sağ beki Samuel İnkoom'u 5.3 Milyon €'ya transfer etmiş 2 oyuncu da forumun gözdelerindendi.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Strinic 4 Milyon €'ya Ukrayna'nın Dnipro takımına transfer olmuş yine aynı takım Basel'in sağ beki Samuel İnkoom'u 5.3 Milyon €'ya transfer etmiş 2 oyuncu da forumun gözdelerindendi.
                  juande ramos iyi takım kuruyor 2 hücümcu bek

Yorum

• Eurosport: amerikalı bradley Türk devlerinden Galatasaray'a katılma yolunda...

Yorum

• Teofilo için eski kulübü Atletico Junior ile görüşmeler var.

Teofilo'nun verdiği demeçlere göre öncelikle 2 milyon dolar istiyormuşuz, oynayabilmesi için.
                      Geri kalan 1 milyon doların da 18 taksitle ödenmesi söz konusuymuş.

Hafta sonu bir gelişme olabilir.

Yorum

• 18 taksitmi?
                        Buzdolabi aliyor bunlar yarisi pesin gerisi 18 ay taksitle
                        3-4 taksite eyvallah ama 18?!
                        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• albin ekdal biraz pahalı ama...dün oktay delibalta yine güzel bir asist yaptı beğendiğim bir oyuncu...yekta'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
                            poetricus

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              18 taksitmi?
                              Buzdolabi aliyor bunlar yarisi pesin gerisi 18 ay taksitle
                              3-4 taksite eyvallah ama 18 ?!
                              2 Milyonu peşin alalım kalan 1 milyon 18 taksite ben razıyım,yeterki mahkeme kapılarında sürünmeyelim ve dalı kesip takırtıdan kurtulalım.Bakarsın boşalan kontenjana son dakka sürprizi ile iyi bir orta saha bile alınabilir
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2 Milyonu peşin alalım kalan 1 milyon 18 taksite ben razıyım,yeterki mahkeme kapılarında sürünmeyelim ve dalı kesip takırtıdan kurtulalım.Bakarsın boşalan kontenjana son dakka sürprizi ile iyi bir orta saha bile alınabilir
                                Kontenjan zaten boş renktaş.
                                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Çalışıyor...
                                X