Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yerli piyasası , yurt içinde sıkıştıkça gidişat ekonomik olarak güçlü takımların lehine işler .
    3 ukalaların kendilerini kurtarabilmek için başvurdukları 2 yol var. Şampiyonluk ve transfer

Şampiyonluk zorlaştı, hile hurda azaldı, Anadolu kulüpleri güçlendi. 1. yol zorlaştı

2.yol ise transfer. Transferle taraftarı uyutmak, zaman kazanmak. Fakat hazır oyuncu aldıklarından Anadolu'nun yükselişini de engellemek maksadıyla bu sefer yüksek kalite gözüken futbolculara ya da takımların flaş isimlerine fahiş fiyatlar ödemek zorunda kalıyorlar. Bu da 1. yol gibi zor bir yol. En sonunda Anadolu kulüplerini aşağı çekmek isterken kendileri de batağa saplanıyor. Borç bini aşıyor. Futbolu öldürüyorlar

Güncel gündemimize dönersek bence şampiyonluk umudumuzu pekiştirecek üstün vasıflara sahip futbolculara hala ihtiyacımız var. Bunlar illa pahalı olacak diye birşey yok ama 2. devreye başlarken insanların gözlerindeki parıltıyı canlı tutmamız lazım, hem de takımın kalitesini yükseltmemiz lazım
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunu çevirebilicek yok mu??
      Teofilo'nun eski takımının taraftar sayfası paylaşmış..
      Teo'ya teklif yapılıcak,Bugün Trabzonspor ile görüşme olucak tarzı bir şey diyor ama...
      Tercümesi böyle çıkıyo:

Junior Teofilo Gutierrez pass% 100 satın almak için bir teklif yapmaya çalışacaktır. Trabzonspor ile diyalog için bugün dönmek.
      Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Sayfada herkes Teofiliyo konuşuyo bir hareketlilik var herhalde

Atletico Junior de Barranquilla, Barranquilla. 421.290 beğenme · 23.376 kişi bunun hakkında konuşuyor · 18 kişi buradaydı. Ladrón de mi ♥ Comunidad RojiBlanca 🇦🇹 ¡Vamos por la 1️⃣1️⃣‼️ JUNIOR...
        Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• gs sezer öztürk'ü de alabilir

Mehmet Battal artı 3 milyon euro
          En son MaDDoX_61 tarafından düzenlendi; 20.01.2011, 20:02.
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Ertugrul Saglam: "Volkan Sen'in Bursaspor'daki kariyeri bitmistir. Takimiminda gormek istemiyorum"
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunu çevirebilicek yok mu??
              Teofilo'nun eski takımının taraftar sayfası paylaşmış..
              Teo'ya teklif yapılıcak,Bugün Trabzonspor ile görüşme olucak tarzı bir şey diyor ama...
              Dun ben yazmistim zaten eski klubu teo ya icin bize teklif getirdi diye.yalniz taraftarlar en fazla 1,5 milyon dolar eder diyorlar hatta cogu geri istemiyor bile,zaman kaybi,formsuz o paraya yerine farkli daha iyi adam alinir vs. diyorlar.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gs sezer öztürk'ü de alabilir

Mehmet Battal artı 3 milyon euro
                İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ertugrul Saglam: "Volkan Sen'in Bursaspor'daki kariyeri bitmistir. Takimiminda gormek istemiyorum"

milleti bırak bizden haber ver
                https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Ben altdan okumaya baslamisim,bir dk bir hareketlilik var simdi.

Yorum

• Tamam bu is bitmis,Teo yolcu.ahora ya vete a la mierda adios tonto.Hey Yarabbim ya herkes baska bir sey yaziyor simdi de baska biri Nacional takiminin bu kez daha cok onerdigini yazmis.sonucta kesin gidecek ama kime?neyse bu olay baydi,bitince zaten herkesin haberi olur hemen,benden bu kadar.
                    En son Kıvanç Çuvalcı tarafından düzenlendi; 20.01.2011, 20:17.

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tamam bu is bitmis,Teo yolcu.ahora ya vete a la mierda adios tonto.
                      Demeee...
                      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Bu Kolombiyalılara bak 1.5 Milyon $ veriyolarmış

Junior Fc bugün 3 Milyon $ teklif etti diyor bir tanesi..

Yorum

• Birde bizde kazandiginin en fazla yarisini kazanacakmis orda.o da belki.

Yorum

• Orda saat daha 13:18 imiş her an her şey olabilir...

Bi de Alanzinho ile ilgili bir şey yazdılar galiba bi oyuncuyla takas etmek ister misiniz diyor bunlar para falan vermez
                            En son Bekir tarafından düzenlendi; 20.01.2011, 20:25.

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              milleti bırak bizden haber ver
                              kahlenberg haberleri var danimarka basınında

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ertugrul Saglam: "Volkan Sen'in Bursaspor'daki kariyeri bitmistir. Takimiminda gormek istemiyorum"
                                Galatasaray Türkiye kupası için saldırıyor .

Avuçlarını yalarlar .

Yorum

Çalışıyor...
                                X