Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kemal Küçük 27. Dezember um 15:46 melden
    kardeş şimdı bırsey dıyemıyorum sabredın sadece %90 dıyelım tamam
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Oldu olacak Pazzini ya da Miccoli'yi alalım..parasıyla değil mi anasını satıyım..
      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu brezilyalı Graffite olabilir.
        Şuna bak resmen fal açıyoruz
        Aynen öyle her gördüğümüz hakkında yorum yapıyoruz yada bilinçaltında oluşmuş bişey arıyoruz sonumuz hayrolsun

Yorum

• kanoute ve yine malili mamodu diarra alinsin hem deneyimli hemde ikiside alinabilinir gibi gorunuyor
          ayriyeten birileri fatih tekke ye karsi cikmis bence gokdenizle beraber alinsin herkes istedigini dusunmekte serbest bencede fatih sakat degilse bizde bu sene oynarsa fark yapar cunku bizim bu sene ihtiyacimiz gol atacak adam kosacak adamimiz hamdolsun var ama pozisyona girince affetmiyecek adam lazim
          ben sekiztasa gitti diye kizmadim ben sekiztas onu aldi diye kizdim fakat Allahtan oynayamadi
          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak yyumehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya dün akşamki 6 pastaki adam glaskowşu bir oyuncu dedi süper bir golcüden daha dedi yani glaskowlu oyuncu ortahasa oyuncusu bence artı çok iyi bir golcü dedi araştırmak lazım
            dogru, babam bakiyordu bende icerden duyuyordum. golcü icin brezilyali dedi. ama bide glasgowda oynayan bir futbolcu falanda demisti..

ozaman orta saha glasgowdan heralde...

Yorum

• İlk olarak Acar Altan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence jelle vosseni almaliyiz.kaliteli bir oyuncu son vuruslarida gayet iyi.
              bırak ALLAHını seversen svenson o dediğin adam konyada bile iş yapmaz...ağır bi kere tank tank hemde paletsiz

Yorum

• Çarşamba günü okulumuza konferansa gelecek Şenol hoca ile Nevzat Şakar Yakalarına yapışırım orda kimi alacaksınız diye az sabredin

Yorum

• su yazılanlardan sonra benım tahmınlerım
                  ortasahaya senol hocamızın eskı ogrencısı glasgow celtıcten kı sung young
                  forvete de grafıte olma ıhtımalı cok yukseldı
                  sız ne dersınız
                  tanımlara uyuyorlar
                  aynı lıgden ıse de ortasahaya wolsfburgdan kahlenberg olabılır de
                  kafam allak bullak oldu
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kemal Küçük 27. Dezember um 15:46 melden

Yani ?

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çarşamba günü okulumuza konferansa gelecek Şenol hoca ile Nevzat Şakar Yakalarına yapışırım orda kimi alacaksınız diye az sabredin
                      olayi dramatize et abi

"5000 bin bmnli forumda transfer icin üzülüyor. kampa yetismiyecekler diye. ama hepimiz size güveniyoruz hocam" sonra baktinki gülümsedi "varmi isim hocam" diye sikistir araya

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kemal Küçük 27. Dezember um 15:46 melden
                        Face'den mesaj attım duyum diyor o da ....
                        .

Yorum

• Almışken parasıyla değil mi Kevin Gameiro yu alalım 10 senemizi kurtaralım, şimdiden söyleyeyim cok tuzlu
                          Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
                          Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• kimi alırlar bilmem ama aldıkları oyuncunun yıllık ücreti selçukla jajanın veya diğer oyuncuların dengesini bozacak miktarda olmasın. tam takım olmuşken dinamit koymaya gerek yok

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Face'den mesaj attım duyum diyor o da ....
                              ozaman dogrudur heralde. 6pas programindada anlastilar dedikleri futbolcuya uyuyormus diyor herkes grafite icin...

Yorum

• Çok çok iyi biri gelecekse bir gün daha beklemeye razıyız arkadaş
                                Yoksa boş yere bekletmesinler insanı, zaten 2 ay kulübede oturacak izleyemeyeceğiz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X