Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hami KüçüKAslaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o 2010 birde fm 2011de bakmak lazım
    2011'i daha yüklemedim,yükleyince yazarım buraya
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Hayırlısıyla Teoyu bi elden çıkarsakta rahatlasam!

Yorum

• Son Dakika

Fırtına, Tottenhamlı genç oyuncuyu kaptı!

Trabzonspor, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur'da yetişen 1991 doğumlu orta saha oyuncusu Coşkun Ekim'le 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
        Buna göre genç oyuncunun sezon sonuna kadar 1461 Trabzon takımına kiralık verileceği belirtildi. Gelecek vadeden oyuncunun sezon sonunda A takıma dahil edileceği belirtildi.

DHA
        2014 / 2015
        LOADING....

Yorum

• miller icin bonservis 800 bin euro diye okudum forumlarda eger o rakama alinmissa

offf derim yahu

Yorum

• Coskun Trabzonda bile.1 Haftadir Antremanlara cikiyor karadenizsporda
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Coskun Trabzonda bile.1 Haftadir Antremanlara cikiyor karadenizsporda
              Şimdi mi haber veriyorsun Söylesene 1 hafta önce.
              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şimdi mi haber veriyorsun Söylesene 1 hafta önce.
                Facebook da yazdi bana az önce.Bende bilmiyordum Abi

Yorum

Coskun Trabzonda bile.1 Haftadir Antremanlara cikiyor karadenizsporda
                  Neyse bu haber iyi oldu. Demek ki antremanlarda beğenildi ki transfer edildi.

Yorum

Facebook da yazdi bana az önce.Bende bilmiyordum Abi
                    Şaka yaptım
                    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Hami KüçüKAslaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o 2010 birde fm 2011de bakmak lazım
                      Fm 2011 Profilide böyle.
                      En son Burak TOSUN tarafından düzenlendi; 19.01.2011, 00:04.

Yorum

• Hani bu uşak 800 metrede koşuyordu, hıza baksanıza
                        21.12.2009 Unutmayacağız...
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                        Cemil Usta
                        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Burak tosun.

Yani ?

Yorum

• Coşkun'la kısa bir röportaj yaptım.

Adana Demirspor'la neden anlaşamadığını sordum.
                            - Problemler olduğunu ve bu problemlerinn ne olduğunu bilmediğini söyledi.

Türk medyası bizi sevmez, İstanbul'u severler dedim.
                            - Biliyorum, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı seviyorlar; çünkü paraları var. Futbol böyle dedi.

Şenol Güneş'in çok iyi bir insan olduğunu ve çok iyi bir hoca olduğunu söyledim.
                            - Biliyorum, herkes seviyor onu dedi.

Umarım geleceğin Selçuk İnan'ı olursun dedim.
                            - Umarım.. O şuan Türkiye'deki en iyi orta saha oyuncusu dedi.
                            Sezon sonunda ayrılacak gibi duruyor dedim.
                            - Şampiyon olursak ayrılacağını sanmıyorum dedi.

Bunun dışında Barcelona'yı destekliyormuş sadece. Dedim biz de Türkiye'nin Barcelonasıyız, oyun stillerimiz aynı. Ekledi, ve formalar da diye..

Son olarak,

Özel hayatına dikkat et Türkiye'de, sadece futboluna odaklan dedim.
                            - Korkmayın, aptalca işler yapmayacağım. %100 FUTBOL dedi.

Ayrıca az bir şey Türkçe biliyor. İngilizce gayet rahat anlaşabilirsiniz. Şahsen ben öyle yaptım. Belki buraları okuyordur.
                            En son Kaan tarafından düzenlendi; 19.01.2011, 00:08.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Aston Villa 28.8 Milyon euroya Darren Benti transfer etmis.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neyse bu haber iyi oldu. Demek ki antremanlarda beğenildi ki transfer edildi.
                                Aslında beğenilmemesi için sebep yok gibi. U19 milli takımızda da oynuyor kendisi. Bu arada U19'un teknik direktörünün Ogün TEMİZKANOĞLU olduğunu ve oradan da referans alınmış olabileceğini unutmamak lazım...
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X