Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu an Çoşkunu face profilinde dolaşıyorum bakmak isteyenler
    http://en-gb.facebook.com/profile.ph...076240&sk=wall
    Elindeki ne öyle tez zamanda sözleşmesi feshedilsin

Yorum

• Resmi sitede geçti haberi.
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Elindeki ne öyle tez zamanda sözleşmesi feshedilsin
        Sapık sapık sayfalarada üye ççç ççç

Yorum

• gelecek için iyi bir yatırım ingiliz safkan diyelim öyle çıksın.keşke cem karacan'ı ve nadir çiftçi'yi de alabilsek
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Arkadaşlar bu transferle ilgili fazla heyecanlanmayın derim. 1 hafta önce Adana Demirspor'la anlaşmış bu oyuncu. Demekki bir sorun çıkmış olacak ki araya biz girmişiz. Öyle kaliteli bir oyuncu olduğunu sanmıyorum 1 hafta önce Adana Demirspor'la anlaştığına göre.

Yorum

• Tottenham altyapısı başlı başına bir referans ancak hakkında detaylı bilgiye sahip arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırsalar seviniriz...

Yorum

• Hayırlı olur inşallah takımımız adına.

Yorum

• Yetenekli bir oyuncu olsa bize yedirmezler İngiltere'de

Yorum

• İşte böyle ya, noluyoruz felan dedim gördüğümde.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar bu transferle ilgili fazla heyecanlanmayın derim. 1 hafta önce Adana Demirspor'la anlaşmış bu oyuncu. Demekki bir sorun çıkmış olacak ki araya biz girmişiz. Öyle kaliteli bir oyuncu olduğunu sanmıyorum 1 hafta önce Adana Demirspor'la anlaştığına göre.
                      enteresan bir bakıs acısı..
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bence boşuna heyecan yapılıyor basit bir transfer için. Tottenham rezerv takımında bile hiç oynadığını sanmıyorum. Henüz hiçbir alt milli takıma vs de çağırılmamış. 1 hafta önce Adana Demirspor ile antremanlara çıkmış. Ancak biz geldi nedense.

"Adana Demirspor'a 2 gurbetçi oyuncu daha geldi. Tottenham'dan A2 takımında oynayan genç gurbetçi Coşkun Ekim, ve Yunus Emre Karayün antremana çıktılar. Coşkun Ekim Ön libero mevkiinde oynuyor. Yunus Emre Karayün ise orta sahanın sağ tarafında oynuyor. Demirspor’un önemli bir kulüp olduğuna söyleyen genç Coşkun Ekim,"Burada elimden geleni yapacağım. Demirspor'a layık olabilmek için buradayım. Oldukça iddialıyım."dedi."

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu an Çoşkunu face profilinde dolaşıyorum bakmak isteyenler
                          http://en-gb.facebook.com/profile.ph...076240&sk=wall
                          bu arkadasin tipi hic türke benzemiyor. Entegre olacagim diye asimulasyona ugramis herhalde

Yorum

• Bu da Adana Demirspor antremanından fotoğrafı

Yorum

• Tipine bakıp yorum yapmaya gerek yok özel hayatı kendisini ilgilendirir.

Gelsin topunu oynasın bize faydalı olsun yeterli. 1461 Trabzon da başarılar.

Yorum

• Tottenham forumunun linkini bulabilir misiniz arkadaşlar? Ben bir tane buldum ama pek aktif değil gibi.
                                21.12.2009 Unutmayacağız...
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                                Cemil Usta
                                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X