sivas eneramo ile anlaşmış. forumda adı geçyordu herhalde. kaynak sporx
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas eneramo ile anlaşmış. forumda adı geçyordu herhalde. kaynak sporxİyi transfer, Sivas için çok çok iyi transfer.
Yorum
-
Transfer yapmazsak sıkıntı çekeriz bizimkiler geniş davranıyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas eneramo ile anlaşmış. forumda adı geçyordu herhalde. kaynak sporx
Nasıl bir futbolcu oynadığı takımı ne bilginiz var mı ?
Yorum
-
Arkadaslar, benim icin isimli bir futbolcunun hic bir önemi yok!
Mesela su an Umut´un eksikligi ne? Kisaca top kontrolü ve pivot özelliginin olmamasi. Özellikle Teo´nun takima katilmasindan sonra kendisinde belli bir gelisim var. Bu sayfalarda Pawel´le ilgili (özellikleri) yazilanlari Umut ile kiyaslayin...cevabinizi merak ediyorum!
Piotr´a gelince, onun su an Cale´ye göre bir artisi var mi? Mesela kimine göre Cale su an cok iyi, benim icin Cale aynen 2,5 sezon önce gelen adam, sadece takimici degisim ile daha cok ileriye cikabilen bir oyuncu..bu özelligi daha önce de mevcuttu, tabi görebilene!!!
Bana göre bu takimin eksikligi SAntrafor( Pivot özelligi olan-illa 1,90 olmak zorunda degil) ve oyunu iki yönlü oynayabilen bir solorta.
Ben niye haftalardan beri Kahlenberg yaziyorum? Mesela su an ismi gecen jovanovic iyi bir isim.
Kahlenberg´i ortada istedigin yere koy
Jovanovic....Umut....Burak.....olur ama Pawel ile Umut yanyana oynayabilir mi?“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu futbolcu hangi mevkide oynuyor ?
Nasıl bir futbolcu oynadığı takımı ne bilginiz var mı ?Ağasarlı_61
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar, benim icin isimli bir futbolcunun hic bir önemi yok!
Mesela su an Umut´un eksikligi ne? Kisaca top kontrolü ve pivot özelliginin olmamasi. Özellikle Teo´nun takima katilmasindan sonra kendisinde belli bir gelisim var. Bu sayfalarda Pawel´le ilgili (özellikleri) yazilanlari Umut ile kiyaslayin...cevabinizi merak ediyorum!
Piotr´a gelince, onun su an Cale´ye göre bir artisi var mi? Mesela kimine göre Cale su an cok iyi, benim icin Cale aynen 2,5 sezon önce gelen adam, sadece takimici degisim ile daha cok ileriye cikabilen bir oyuncu..bu özelligi daha önce de mevcuttu, tabi görebilene!!!
Bana göre bu takimin eksikligi SAntrafor( Pivot özelligi olan-illa 1,90 olmak zorunda degil) ve oyunu iki yönlü oynayabilen bir solorta.
Ben niye haftalardan beri Kahlenberg yaziyorum? Mesela su an ismi gecen jovanovic iyi bir isim.
Jovanovic....Umut....Burak.....olur ama Pawel ile Umut yanyana oynayabilir mi?Ağasarlı_61
Yorum
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSantrafor oynuyor Nijeryalı Emenike tarzında bir oyuncu Tunusda geçen sezon gol kralı olmuş...
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar, benim icin isimli bir futbolcunun hic bir önemi yok!
Jovanovic....Umut....Burak.....olur ama Pawel ile Umut yanyana oynayabilir mi?
zaten su anda umutu pawel ne kadar iyi olursa olsunki kesemez adam zaten muamma umuta resmen alternativ diye alinmis transfer allahdan maliyetleri fazla degil sahsen böyle bir adam alacakalrina ben necatiyi tercih ederdim ( karakteri kisiligi ayri bende sevmem ama futbolcu özellikleri bence gayet yeterli hemen ziplamasin bazi arkadaslar ) bence biz yüzde yüz eminim sampyonlar ligi icin tekrar iyi bir golcü almamiz SART olacak.... burak umut jovanovic arkalarinda jaja onun rakasinda colman(engin) selcuk bence son yillarin tr deki en kalburüstü kadrosu olur.....
Yorum
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirincisi bizim takım tek santraforla oynuyor. Ancak isterse hoca Pawel le Umutu pekaala yanyana oynatabilir birbirini tamamlayan özelliği var. Pivot özelliği olan uzun oyuncu diyorsun da avrupada bile pas futbolunu oynayan takımların çoğu artık bu tip oyuncu barındırmıyor kulüpler. Ben şahsen o tip bir santrafora ihtiyac duyduğumuza inanmıyorum. Unutmadan birde Pavel i Piotr ı izlemedn burda birilerinin söylemlerini referans alarak yorum yapmazsanız akıllıca olur. Daha bu oyuncular sahaya çıkmadı...
yaniii barca zlatani bosuna mi satti sanki adamlar hedef santraforsuz oynuyor.....
Yorum
-
Ajax kulubu Suarez in Liverpool a gitmesi halinde planımız hazır diyor... En cok bunu kıskanıyorum... herkes icin b planları var bir cok kulubun... Bizimde Selcuk olsun Jaja olsun Umut icin dahi b planımız olmalı... anında yerine transfer edecegimiz oyuncuların belli olması gerekir.. umarım bi gun bu seviyeye gelebiliriz
Yorum
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirincisi bizim takım tek santraforla oynuyor. Ancak isterse hoca Pawel le Umutu pekaala yanyana oynatabilir birbirini tamamlayan özelliği var. Pivot özelliği olan uzun oyuncu diyorsun da avrupada bile pas futbolunu oynayan takımların çoğu artık bu tip oyuncu barındırmıyor kulüpler. Ben şahsen o tip bir santrafora ihtiyac duyduğumuza inanmıyorum. Unutmadan birde Pavel i Piotr ı izlemedn burda birilerinin söylemlerini referans alarak yorum yapmazsanız akıllıca olur. Daha bu oyuncular sahaya çıkmadı...
Bakin özellikle Pivot derken uzun olmak zorunda degil yazdim ama...bana göre Pivot demek, top tutan, saklayan, vücudunu kullanabilen, kafahakimiyeti olan oyuncudur, bunlarda illa yavas oyuncular olmak zorunda degildir!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Yorum
-
İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bobo trabzonda cok iş yapar umut satılcaksa alınması gereken tek ısım
bobo benim gözümde klasik elini tasin altina koymayan hirssiz ama yetenekli bir brezilyalidir.... yani ileride gökhan ünal gibi elestirlere magruz kalma sansi cok.....ama yeteneklerine diyecek birsey yok..... bize umut gibi hirsli istekli adami gördük artik her adam bizi kesmez kesemez baya kalburüstü olmasi lazim.....
Yorum
-
Bu arada,
dipnot: Bu takim 100% konsantrasyonla oynayacagi hicbir maci kaybetmez, hatta berabere bile..belki futbol ilahlari bize karsi olursa!
Transfer isin diger kismi, gereksiz yere sisirilen kadroya elestirimiz“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebobo benim gözümde klasik elini tasin altina koymayan hirssiz ama yetenekli bir brezilyalidir.... yani ileride gökhan ünal gibi elestirlere magruz kalma sansi cok.....ama yeteneklerine diyecek birsey yok..... bize umut gibi hirsli istekli adami gördük artik her adam bizi kesmez kesemez baya kalburüstü olmasi lazim.....'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!
Yorum
Yorum