Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz de bazen garip işler oluyor,biz adamlar kampa yetişti,yeni golcümüz fb deplasmanında bir şekilde oyuna girer belki oyunu değiştirir diye seviniyoruz,adamlar ligin başlamasına 1 hafta kala eşyalarını toplamaya ülkelerine gidiyorlar..bu adamlar ne zaman takıma monte edilecek de ne zaman oynayacak,bunların oynamsı 3-4. haftayı bulur,biz de hala yeni transferden bahsediyoruz..

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkanları gelsin arkadaş...
      yoksa satmayız...
      Kız evi biz mi oluyoz şindikız evi naz evi demişlerççççççççç

Yorum

• teo go home ! nihayet kurtuluyoruz.bir gitsin de derin bir ohh çekelim.

Yorum

• liverpool taraftar forumlara göre jovanovic trabzonsporda

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şampiyonluğa oynayan bir takımın 10 milyon liralık yatırımı , transferinden neredeyse 1 yıl sonra 90. dakika gördüğü kırmızı kartla kayboluyorsa , hiç varolmasın daha iyi .

10 milyon TL lik bir kayıp söz konusu değil rakamı şişirmişin abi, teo yu 2m € yani yaklaşık 3m TL küsür bir bonservis bedeli ödeyip aldık, bu parayı zaten bize süper kupa maçında attığı gollerle geri kazandırdı + a.gücü maçı 750 bin TL hadi buda maaşı olsun

5-6m € vermedikki bu adama 10m TL kaybımız olsun...
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ertan mahvetti beni ya kaçtığından beri ilk defa konuşuyorum hakkında
              Abi inan ben de acayip güveniyordum,hiç gol atamadığı dönemde bile hiç umudumu kesmemiştim,bir nevi kanım ısındı derler ya öyleydim,güvencemizde boşa çıkmayınca,leblebi gibi gol atmaya başlayınca kendi kendine ben bu işten anlıyormuşum havasına girmişken kasılırken adam arızalı çıktı,birden bire çekti gitti.Rüyamızda kuş tutmuş gibi olduk.
              Hayırlısı deyip yuvarlayalım abi başka çıkışı yok
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biz de bazen garip işler oluyor,biz adamlar kampa yetişti,yeni golcümüz fb deplasmanında bir şekilde oyuna girer belki oyunu değiştirir diye seviniyoruz,adamlar ligin başlamasına 1 hafta kala eşyalarını toplamaya ülkelerine gidiyorlar..bu adamlar ne zaman takıma monte edilecek de ne zaman oynayacak,bunların oynamsı 3-4. haftayı bulur,biz de hala yeni transferden bahsediyoruz..
                Polanya ligi 28 kasim devre arasina girdi yani bizden 3 hafta önce bide brozekler kampa 3 ocak gibi katildilar yani 10 gün daha ekle 1 aydan fazla antremansizlar...

Onun icin su an oynamalari zor cünkü fiziksel olarak belli bir seviyeye gelmeden oynatmak dogru olmayabilir. Ülkelerine mecbur gittiler ailelerini felan getirmek icin.

BJK macinda kadroda rotasyon oloacagini düsünebilirsek kadroya girme olasigiligi yüksek gibi.
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şampiyonluğa oynayan bir takımın 10 milyon liralık yatırımı , transferinden neredeyse 1 yıl sonra 90. dakika gördüğü kırmızı kartla kayboluyorsa , hiç varolmasın daha iyi .
                  Bu 10 milyon lirayı nasıl hesapladınız abi? Bonservisi 5 milyon lira diyelim. Yıllık alacağı parada 500 bin dolardı sanırım. Bizde kaldığı toplam süre 1 yıl bile değil zaten.

Yorum

• Suarez büyük ihtimal Tottenham'da..

Yuhh diyorum, gözleri doysun.

Yorum

• Caldas başkanı Teo'yu da alsın yanına İspanya yapsın bir kere, baksın elemana pasoport vs. sormuyorlar..."ulan bu adam harbiden meşhurmuş yaa" der ve bas bas paraları leylaya yapar saçar yeşilleri önümüze.

Yorum

• Ooff off ! Veysel abi olacaktı şimdi

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ooff off ! Veysel abi olacaktı şimdi
                          Olsa da gençler yıldırıyordu Veysel abiyi,rahat at oynatamaz olmuştu Teo konusunda
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Ooff off ! Veysel abi olacaktı şimdi
                            bir karakter var TV'de...patladı gitti diyor....o aklıma geldi
                            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olsa da gençler yıldırıyordu Veysel abiyi,rahat at oynatamaz olmuştu Teo konusunda
                              Ertan abi, Veysel babayla konuşuyorum arasıra. Soranlara çok selamı oluyor...üstüm de kalmasın.

Yorum

Ertan abi, Veysel babayla konuşuyorum arasıra. Soranlara çok selamı oluyor...üstüm de kalmasın.
                                Ve Aleykümselam.Gönderen getiren sağ olsun,Muradım benden de selam iletersen menmun olurum,saygılarımızı ilet.

Yorum

Çalışıyor...
                                X