Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    takımda direkt oynayacak seneye şampiyonlar ligini de kaldırabilecek kalitede bir transfer yapılmalıydı..hoca mehmet çakırı bu maçta kadroya almayarak ona pek şans vermeyeceğini gösterdi,bana göre piotr e de aynı tarife uygulanacak,devre arasında alınan futbolculardan sadece pawelden verim alacağız gibi duruyor..
    Kırk iki puan toplamış ve oynadığı futbolla tüm rakiplerine üstünlük sağlamış bir takıma devre arası alınan oyuncuları daha idmanda doğru düzgün görmeden ilk 11'e koyar ve o sayıda futbolcunu kadrodan kesersen , takımına büyük saygısızlık yaparsın .

Şenol hoca insan psikolojisinden anlayan ve oyuncusuna değer veren bir eğitmen .

Yorum

• Başkanları gelsin arkadaş...
      yoksa satmayız...
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkanları gelsin arkadaş...
        yoksa satmayız...
        Hepimiz Teofilo'yuz
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• brozek hataydı bence cleoyu falan alsınlar teoyu satınca 3 forvet olsun zararı yok
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kırk iki puan toplamış ve oynadığı futbolla tüm rakiplerine üstünlük sağlamış bir takıma devre arası alınan oyuncuları daha idmanda doğru düzgün görmeden ilk 11'e koyar ve o sayıda futbolcunu kadrodan kesersen , takımına büyük saygısızlık yaparsın .

Şenol hoca insan psikolojisinden anlayan ve oyuncusuna değer veren bir eğitmen .
            konya maçında oyuna girdi,asist yaptı,manisa maçında kadro da yok,mehmet çakır tarafından bakabilir misin hocam neden yok mehmet çakır aslı astarı kupa maçı bu adama yedekte bile şans vermiyorsan zorlu lig maçlarında mı vereceksin..ben hemen kadroya girsinler oynasınlar demiyorum..mehmet ve piotrun bölgelerinde sağlam adamlar oldukları için hocanın kolay kolay onlara şasn vereceğini düşünmüyorum..

Yorum

Başkanları gelsin arkadaş...
              yoksa satmayız...
              ççççççççççççAbi Süper.Yalnız 60 saat Uçak yolculuğu olmazsa olmaz.
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• şimdi okudum haberi teo ya 3.5 a talip mi var ve gerçekmi bu haber

inanılmaz bence

süper para

hemen annanı alalım

muhammet ve eren de sezon sonu gelcekmiş

süper yani

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hepimiz Teofilo'yuz

abi simdi ONCE CALDAS'in sitesine girdim..chat kismina TEO bugune kadar takimimiza gelen en iyi golcuydu , seni çok özleyeceğiz falan yazdım..
                  yerse
                  Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Satış opsiyonu verilecek
                    Sırbistan'ın Vesti gazetesi, Liverpool'lu Milan Jovanovic'in önümüzdeki hafta Trabzonspor ile kiralık olarak sözleşme imzalayacağını iddia etti. Gazete, Liverpool'un menajer Roy Hodgson'un ayrılmasından sonra iyice gözden düşen Sırp golcüyü, satış opsiyonu ile sezon sonuna kadar Trabzonspor'a kiralayacağını belirtti. Jovanovic'in önümüzdeki hafta Trabzon'a gidip, yönetimle görüşeceği savunuldu.

Şener:İlgilendik ama!
                    İngiliz The Mirror gazetesi de, Liverpool'un yeni menajeri Kenny Dalglish'in 29 yaşındaki oyuncunun kiralanmasını onayladığını kaydetti. Ancak Trabzonspor cephesi iddiaları doğrulamadı. Başkan Sadri Şener, Jovanovic ile daha önce ilgilendiklerini, ancak Türkiye'ye gelmek istemediğini dile getirdi. Geçen yaz Belçika'nın Standard Liege takımından bedelsiz Liverpool'a transfer olan Jovanovic, bu sezon forma giydiği 15 maçta 1 gol atabildi.

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      konya maçında oyuna girdi,asist yaptı,manisa maçında kadro da yok,mehmet çakır tarafından bakabilir misin hocam neden yok mehmet çakır aslı astarı kupa maçı bu adama yedekte bile şans vermiyorsan zorlu lig maçlarında mı vereceksin..ben hemen kadroya girsinler oynasınlar demiyorum..mehmet ve piotrun bölgelerinde sağlam adamlar oldukları için hocanın kolay kolay onlara şasn vereceğini düşünmüyorum..
                      ona bakarsan son macta da sezer oyuna girdi..bi sekilde tüm yedek oyunculari hazir tutmaya calisiyor senol hoca..bu onlara ilerdede sans tanimayacagi anlamina gelmez..polonyalilar yerine cok daha farkli secimler yapilsaydi bile onlarin kadroya su anki durumda hemen alinmalari beklenemez..ikisininde zaman icinde sans bulacagina inaniyorum ve bi sekilde takima katki saglayacaklardir..
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Eren Albayrak hakkinda bilgim yok.nasil bir oyuncu?ne oynuyor?neden bizi bu kadar istiyor?faydali olurmu?Muhammed i taniyorum yeterince ama Eren hakkinda bilgi verebilecek arkadas varsa memnun olurum.

Yorum

• Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımlar eksikliklerini tamamlamak ve rakiplerine karşı daha güçlü hale gelmek için transferlere tam gaz devam ederken, Medyaspor editörü Sinan Yılmaz’da sizler için bu transferleri enine boyuna değerlendiriyor.

MEDYASPOR ÖZEL

Adı: Pawel Brozek
                          Geldiği Kulüp: Trabzonspor
                          Ülke: Polonya
                          Bildiği Diller: Lehce, Biraz İngilizce
                          Mevkii: Santrafor
                          Kullandığı Ayak: Sağ
                          Boyu ve Kilosu: 1,78 70 kilo
                          Oynadığı Takımlar: Wisla Krakow, Lodzki Klub Sportowy, GKS Katowice
                          Milli Maç İstatistikleri: 20 Maç 3 Gol. Ümit Milli 11 Maç 12 Gol

Geçmiş İstatistikleri:
                          Futbola Wisla Krakow alt yapısında başlayan Pawel, 2000-2001 sezonunda 17 yaşında profesyonel oldu 8 maç oynadı bir gol attı. Ertesi sezonun ilk yarısında 3 maçta Wisla Krakow forması giyen Pawel sezonun ikinci yarısında Polonya İkinci ligi takımlarından Lodzki Klub Sportowy’a kardeşiyle birlikte kiralandı. Burada da 8 maça çıktı gol atamadı.

Ertesi sezon Wisla Krakow’a dönen ikizlerden Pawel 5 maçta oynayabildi ve gol atamadı. 2003-2004 sezonunun ilk yarısında Wisla Krakow’da 8 maç oynayan ve 2 gol atan oyuncu devre arasında Polonya Ekstraklasa ligi takımlarından GKS Katowice’ye kiralandı. İkinci devre de 8 maçta forma giyen Pawel 3 gol attı. 2004-2005 sezonunun ilk yarısını yine aynı ekipte geçiren oyuncu 12 maçta 2 gol atıp ikinci devre Wisla Krakow’a geri döndü.

İkinci devre 9 maç oynayan oyuncu gol atamadı. 2005-2006 sezonuyla birlikte futbolunda büyük ivme yakalayan Pawel bu sezondan itibaren Wisla Krakow’un anahtar oyuncusu olmaya başladı. 2005-2006 sezonundan bu sezona kadar tam 132 maç oynadı, 72 gol attı.

Editörün Notu:
                          Tıpkı kardeşi gibi 27 yaşına kadar Polonya dışına çıkmamış bir oyuncu Pawel’de. Santrafor hattını Umut Bulut’la paylaşacak. Umut tarzında ya da giden Teofilo tarzında bir oyuncu değil. Yararlı bir transfer olacağını düşünüyorum.

Artıları:
                          Hücumda Umut gibi çalışkan, pres yapabilen bir oyuncu. Gayet süratli, pır pır diye tabir ettiğimiz forvetlerden… Umut’un aksine soğukkanlı ve gol vuruşu iyi. En önemli özelliği ise delici bir forvet olması. Savunma arkasına atılan pasları çok iyi değerlendirebiliyor.

Eksileri:
                          Hava hâkimiyeti yok, güçlü değil. Bire birde fiziksel olarak ayakta durmakta zorlanabilir. Ligimizin fiziğiyle savunma yapan savunmacıları onu yıldırabilir. Sertlikler Polonya’da görmediği boyutta olacak. Alanzinho’nun ilk geldiği sezonlarda yaşadığı sıkıntıları yaşayabilir.

Adı: Piotr Brozek
                          Geldiği Kulüp: Trabzonspor
                          Ülke: Polonya
                          Bildiği Diller: Lehce
                          Mevkii: Sol Bek ve Sol Kanat
                          Kullandığı Ayak: Sol
                          Boyu ve Kilosu: 1,78 74 kilo
                          Oynadığı Takımlar: Wisla Krakow, Lodzki Klub Sportowy, Gornik Zabrze
                          Milli Maç İstatistikleri: 5 Maç 1 Gol, Ümit Milli 15 maç 4 gol.

Geçmiş İstatistikleri:
                          Futbola Wisla Krakow alt yapısında başlayan Piotr, 2001-2002 sezonunda 18 yaşında profesyonel oldu. O sezonun ilk yarısında 1 maçta Wisla Krakow forması giyen Piotr sezonun ikinci yarısında Polonya İkinci ligi takımlarından Lodzki Klub Sportowy’a kiralandı ve burada da 5 maça çıktı.

Ertesi sezon Wisla Krakow’a dönen oyuncu sezon boyunca 9 maçta forma giyerken bir sonraki sezon takımın rotasyonunda yer almaya başladı ve 18 maçta forma giydi 3 gol attı. 2004-2005 sezonunda yine Polonya 1. ligi (Ekstraklasa) takımlarından Gornik Zabrze’ye kiralandı. Bu takımda da 22 maçta oynadı ve üç gol attı. Ertesi sezondan itibaren yine Wisla Krakow’a dönen Piotr son 5,5 senedir takımın 11 oyuncusu konumunda ve sezon başı ortalama 25 maçta forma giyiyor.

Editörün Notu:
                          Bu transfer döneminde ligimize gelen birçok Polonyalı oyuncudan biri de Piotr. Ağabeyi Pawel’le birlikte Trabzonspor’un yolunu tuttular. Trabzonspor’un en zayıf karnının sol kanat savunması olduğu belli. Cale ve Ferhat bu zafiyete merhem olamıyorlardı.
                          Piotr hem sol bek oynayabilecek hem de sol kanatta görev alabilecek bir isim. Trabzonspor’da rotasyon için doğru bir hamle gibi görünüyor ancak kimse ondan yıldız performansı beklemesin.

Artıları:
                          Agresif, istikrarlı tam bir takım oyuncusu Piotr verilen görevi yapmaya çalışan bir görev adamı. Ağır bir oyuncu değil… Bir çok mevkide görev alabilen bir futbolcu.

Eksileri:
                          Yaşı 27 ve bu güne kadar Polonya dışına çıkmamış, güçlü yere sağlam basan bir oyuncu değil tekniğinin de sol kanat için yeterli olduğu söylenemez. Ekstra işler yapabilecek bir isim değil.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hepimiz Teofilo'yuz
                            Şenol Abi tamam hepimiz Teo olalım da ben ilk geldiği masum haliyim, sonrasını kabul etmem
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

abi simdi ONCE CALDAS'in sitesine girdim..chat kismina TEO bugune kadar takimimiza gelen en iyi golcuydu , seni çok özleyeceğiz falan yazdım..
                              yerse
                              Yanarım yanarım o kadar savunduk burada adamı hiç böyle olacağı aklıma gelmezdi ona yanarım Adam harbi harbi bastı gitti.

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol Abi tamam hepimiz Teo olalım da ben ilk geldiği masum haliyim, sonrasını kabul etmem
                                Ertan mahvetti beni ya kaçtığından beri ilk defa konuşuyorum hakkında

Yorum

Çalışıyor...
                                X