Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni TAPDK yasasına göre Miller adını değiştirmeden bizim ligde oynayamaz
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• arkadaşlar ben yine iddia ediyorum.biliyorsunuz 1996 yılında bir kingladze alınmayıp takım şampiyonluktan olmuştu.yine iddia ediyorum şu anda selçuğun ve serkanın alternatifi yok bu takımda.hazırda teofiloyu istiyorlarken verip şu kahlenbergi alalım.serkanın yerinede türkiyeden bir alternatif buluruz.örnek olarak cale yerine alternatif alınınca nasıl top oynamaya başladı.allah göstermesin sakatlık ve cezalı durumda selçuğun yerine oynatacak adam yok.
      imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni TAPDK yasasına göre Miller adını değiştirmeden bizim ligde oynayamaz
        Evet Efes Pilsen bu durumdaysa Millerda aynı durumda ikiside özel isim
        DRAGO GABRIC

Yorum

• Boşverin Miller'ı falanda Eren işi hala kesinleşmedi mi ?

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.facebook.com/video/video....22463&comments
            Manisaspor Antramanda toplu apaçi dansı ve kolbasti oynuyorlar
            Harika goruntuler,cok kiskandim.hem bizim takimda bu kadar iyi kol basti oynayanlar yok hemde muthis bir takim arkadasligi ve birliktelik var gibi.bizim takimda bile bu kadar iyi bir arkadaslik ortami oldugunu sanmiyorum.

Yorum

• İlk olarak tonyalı Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar ben yine iddia ediyorum.biliyorsunuz 1996 yılında bir kingladze alınmayıp takım şampiyonluktan olmuştu.yine iddia ediyorum şu anda selçuğun ve serkanın alternatifi yok bu takımda.hazırda teofiloyu istiyorlarken verip şu kahlenbergi alalım.serkanın yerinede türkiyeden bir alternatif buluruz.örnek olarak cale yerine alternatif alınınca nasıl top oynamaya başladı.allah göstermesin sakatlık ve cezalı durumda selçuğun yerine oynatacak adam yok.
              O takimla bu takim karsilastirilamaz..

O takimin ilk 11i cok iyiydi ama sadece ilk 11i..

ayrica biz o seneyi kingladzeyi almayarak kaybetmedik.. Herkes boyle dusunuyor nedense...

Sen git vanspora yenil.. sonra beraberligin yetecegi fener macinda 1-0 one gecmene ragmen kaybet..

Sonuc olarak hernekdar sanssizda olsak bu maclar bizi mutlu sona ulastirmadi..

Vanspor macinda belkide turk futbol tarihinin pozisyon rekorunu kirmistik.. Kingladze mi aticakti yani golu?

Selcuk sakatlanirsa engini var olmadi serkan kayar orta sahaya.. olmadi sezer badur oynar.. ceyhun var oda oynar..

Buraya kadar bu kadro ile geldik bundan sonrasindada Alahin izniyle bu kadroyla gideriz..
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Transfer bitmistir ama duruma göre adam alinabilir iyi bir stoper mesela
                ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.facebook.com/video/video....22463&comments
                  Manisaspor Antramanda toplu apaçi dansı ve kolbasti oynuyorlar
                  adamlar ne güzel eğleniyor ya helal olsun iyi kolbastı oynuyorlar
                  Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Renkdaş Pursayı çok büyütüyorsunuz gözünüzde. İnan sadece fizik gücüyle maç kazanıyorlar ancak buda artık pek tutmayacak gibi çünkü diğer takımlarda buna fizik gücüyle karşılık veriyorlar. Bence Ozan İpek birde geçen seneki volkan haricinde para edecek futbolcusu yok. Sıkıştıkları anlarda ortaya çıkıp gol yapacak bir elemanları yok İbb kupa maçında da görüldiki biraz akıllı hocası olan takımlar şeftali kurtlarına pek alaa çelme takar....
                    kardeş ben büyütmüyorum bence siz çok küçültüyorsunuz,,bu adamlar geçen yılın şampiyonu,ve bu sene şampiyonlar liginde de mücadele etmelerine rağmen ilk yarı 37 puan topladılar,bence bu topladıkları puan bizim 42 den daha değerli ama işte biz abartılıyoruz,bursa çok küçük görülüyor..bu ligde direk kadrosunu sayabileceğimiz 2 takım var biri bursa diğeri biziz..ya biz ya bursa şampiyon olacak,hal böyleyken kalkıpta en ciddi rakibini küçük görmek başımıza iş açabilir..

Yorum

• En büyük avantajımız Bursa ve Kayseri ile içeride oynayacağız.
                      Farkı koruyup Bursa'yı yenersek Bursa yarıştan kopar.

Yorum

• 19. Hafta skorları bu ligin kaderini büyük ölçüde tayin eder.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• dün eren ile anlaşıldıgı yarın acılanır denmişti var mı öyle birşe???

Yorum

• Trabzonspor'la büyük olasılıkla anlaşması beklenen Eren'den önemli mesajlar.

Trabzonspor ile anlaşması büyük olasılıkla olumlu sonuçlanacak olan Bursasporlu Eren Albayrak'tan mesaj var..

“Görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyorum. Allah’ın izniyle geleceğim Trabzonspor’a” diyen Albayrak, “Sezon sonuna kalırsa kesin oradayım zaten de biz şimdi işi bu devre arası bitirmeye çalışıyoruz. Benim zaten burada sıkıntılarım var.

Devre arası kampı da yapmadık. Eksikliklerimi gidermek adına sonuçta A-2’de bile oynarım, benim için problem olmaz yeter ki gelip oynayayım. Trabzonspor forması altında önemli işler yapacağıma adım gibi eminim” diye konuştu.

Alın habu uşağı, bekletmeyin boşuna...

Yorum

• harbi alın bu adamı a2 oynamaya bie razı senol hoca bi el at hallet şu isi

Yorum

• Trabzonspor baş ağrısı Teofilo'dan nihayet kurtuluyor. Kolambiya kulübü Once Caldas bu futbolcu için resmi teklifi yaptı. İki kulüp arasında ile büyük oranda anlaşma sağlandığı  ve transfere son noktayı koymak için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.3.5 MİLYO

teofılo caldas taa....
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X