İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig bir başlasın onların tranferimi daha iyi bizimkimi görürüz o halde.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah ben haksız çıkarım...Miller,adı gibi alkolik çıkar ve de yararlı olamaz..İnşAllah öyle olur..
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi,O kadar emin konuşmayın..İlk hafta Gs ile oynuyorlar Gs sürpriz yapsa da bi çelme çaksa onlara...Kenny Miller Türkiye standartlarının üstünde bir golcü...Biz ise hoca Pawel'i ne zaman oynatacak diye bekliyoruz..şuna emin olun Kenny Miller klübe için değil ilk 11 için bir transfer...keşke biz alsaydık
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearmagan pawel brozek mi miller mi desemHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın ağzından konuştum Burak...kendisi Brozek'i klübe için alındığını söledi ligtv röportajında..zaten sitemim o yüzden ya..Ş.L'de izlediğim Miller bizde iş yapardı,Brozek yapar mı bilemem hiç izlemedim çünkü
gelecek sne icin diyorum birseyler oluyor ama iyimi kötümü hersey muamma selcuk olayi brozekler teo olayi falan... ben brozeklerin acikcasi kaliteli birer oyuncu oldukalrina inanmiyorum ama deyince taslaniyoruz acikca belki ligde idare eder ama su umutu degil eski umutu bile zor keser... bunun aksini iddia eden bence olmazda....
Yorum
-
iskoc liginde canigia bastonla yuruyecek vaziyette iken oynadi, oynamakla kalmadi basarili bile oldu.. iskoc ligi avrupanin en kalitesiz liglerinden birisi. gecen yil ligin en parlak oyuncusu suan ingiltere championship de kumede kalma mucadelesi veren vasat bir takimda oynuyor. yani bu isler miller la budviser ile olacak isler degil
Yorum
-
Şimdi Miller oynar Brozek oynamazsa ne olacak kim daha kaliteli..Burda o zaman kalitesiz dediğimizde 1 hafta no post almayalım...ve yüksek ihtimal bu böle olacak..neyse gece gece alkolun adını çok andık
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi Miller oynar Brozek oynamazsa ne olacak kim daha kaliteli..Burda o zaman kalitesiz dediğimizde 1 hafta no post almayalım...ve yüksek ihtimal bu böle olacak..neyse gece gece alkolun adını çok andık
miller oynar brozek oynamaz ise bu bursanin kadro kalitesinin yetersizligini Trabzonspor un ise oturmuslugunu gosterir
Yorum
Yorum