Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İleride net bir santrafor oynamasına gerek yok . Takım olarak hücum edebiliyoruz . Santrafor oynatmaktansa , Engin gibi içeri katedebilen ve rakibi önde eksik bırakabilecek bir orta alan oyuncusunu tercih ederim .

Jaja daha önde oynamak kaydı ile serbestlik tanınmalı , müthiş üretken bir futbolcu ve ne zaman nerede olması gerektiğini çok iyi biliyor . Bu gözle bir maçını izleyin demek istediğimi anlayacaksınız .

Asilhamsi çok güzel bir şema çıkarmış ama Jovanovic transferi henüz somut bir olmadığı için o bölgeye Pawel yahut Umut'dan birini de yerleştirebilirsiniz(Bana göre o isim Mehmet Çakır'dır mesela) . Sonuçta futbolcular çizgide olmayacak , rakibi blok olarak geride tutan ve içeri katederek-yer değişerek oynayan kanat forvetler .

Yalnız bu formasyonun işlerliği için beklerin performansları hayati öneme sahip . Dün Cale'nin göstermiş olduğu performans bu açıdan müthiş memnun ediciydi .
    Ön liberolu oynamak zorunda kalacağımız maçlar olacak. Aklıma ilk gelen fb maçımızda ön libero oynatmak zorundayız. Selçuk-Ceyhun-Colman üçlüsüyle çıkmak zorunda kalırsak ileriden kimi keserdiniz?
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vay bee!
      Kenny Miller Bursaspor`da!

kesin mi? yoksa bugünkü haberlerden mi kaynak?
      Entropi İyidir.

Yorum

• Ligtv yazdi
        Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• miller bence iyi golcü. hayırlısı olsun bizim için.
          Entropi İyidir.

Yorum

• Vallah su ergin Keles`i futbolcu yerine koyuyorlar ya .. inanilir gibi degil.
            Nefsin icin sevme

Yorum

• Volkan da büyük ihtimalle Galatasaray'a gidiyor..

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                miller bence iyi golcü. hayırlısı olsun bizim için.
                Derken
                Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ön liberolu oynamak zorunda kalacağımız maçlar olacak. Aklıma ilk gelen fb maçımızda ön libero oynatmak zorundayız. Selçuk-Ceyhun-Colman üçlüsüyle çıkmak zorunda kalırsak ileriden kimi keserdiniz?
                  valla ön libero dedigimiz adam eger top calacak pres yapacak ise dünkü macta Engin bunları fazlası ile yaptı...

Ha tabi daha sert bir takım icin Ceyhunun oynayacagı bir ortasaha tabiki mümkün.(Bu arada bence ceyhun da daha ön bölgede kullanılmalı ya neyse)

Ben selcuk-colman-engin uclusunun Barcelona modeli olacagını dusunuyorum..

Kanat forvetler Burak-jova(olmadı Mehmet Cakır) ve ortada jaja....

Hem uc forvetle oynuyorsunuz hemde forvetsiz...

Bizde yattara dısında cizgide oynayıp isabetli orta kesecek adam yok o nedenle illaki bir santrafora ihtiyacımız da yok...

Bu nedenle mesela jovanoviv veya benzeri bir sol forvet bu takıma cuk oturur...

Bu arada bende Mehmet Cakirin iyi performans gostereceginden cok ama cok umutluyum..
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Teoyu satarsak bir Oyuncu aliriz bence
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Oyun sistemizde ön libero var zaten ve o adam Selçuk.

Jaja varken oyun içerinde Yattara gereksiz gibi duruyor.

--------Selçuk-------

----Colman--Engin---

Burak---Jaja----Umut

İdeal düzemiz bu olmalı zaten genelde böyle çıkıyoruz sahaya.

Yorum

• Burak veya Umut yerine topla süratli,daha bitirici ve teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu fena olmaz.

Yorum

• şampiyonlukta en büyük rakibimizin bursasporun kenny miller gibi bir nokta transferde son yaklaşması canımı sıktı...çok etkili bir hücum hatları var ve birbiriyle oynamaya alışmış bir defansları var kolay da gol yemiyorlar..tekrar bir süpriz yapabilirler..

Yorum

• Teo gitsin bence de oyuncu transferi yaparız. Ama Teo bir türlü gidemiyor!

Yorum

• miller'i dün akşam yazdım ve çok iyi bi rakama alınmış
                              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                miller'i dün akşam yazdım ve çok iyi bi rakama alınmış
                                Miller'i kim almış?

Yorum

Çalışıyor...
                                X