Eğer şampiyon olursak Brozekler gönderilmeli. Çünkü bize çok daha iyileri lazım. Kontejan işi önemli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer şampiyon olursak Brozekler gönderilmeli. Çünkü bize çok daha iyileri lazım. Kontejan işi önemli.
Adamar daha maca cıkmamıs....
Bize daha iyilerilazım derken kime ve neye gore daha iyileri?
mesela quarejma guti gibi daha iyilerimi yani ismi olanlar...
Ne tesaduf ya adamlar bizden 15 puan geride..ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Engin cezalı filan mı?
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer şampiyon olursak Brozekler gönderilmeli. Çünkü bize çok daha iyileri lazım. Kontejan işi önemli.
kardes usaklar hele bi oynasaydi da oyle gonderseydin
Yorum
-
öyle bi taraftarımız varki oynamadan gözünden anlıyor nasıl oynayacağını
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak Afrikalı istiyorsan illa Kanoute'yi alalım, itiraz etmem.
Adama hayranim.Müthis bir adam, karakter olarak, oyuncu olarak tam bir lider.Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKızdım sana.
Bizim çocuğumuz demene de kızdım.
Kaç yıldır aynı seviyede -vasat altı- oynayan bir topçu Abdurrahman.
Savunma bilgisi sıfırın altında.
Bizim kadroda alternatif olarak bile yer alamayacak bir futbolcu.
Vallahi onun yerine Tayfun Cora'yı tercih ederim. Hazır da elimizde.
Aynen . . su bizim cocugumuza ben`de cok kiziyorum. . .
Abdurrahmani getirecegine yüz defa Tayfun Cora`yi secerim .. ondan on kat daha iyi bir oyuncuNefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKi Sung-Yong
su adami alsak varya ne güzel olur
colman ve selcuk karisimi bi futbolcu
dünya yildizi olabilicek yetenekleri var
selcuk ve colmanin tüm özelikleri yani sira süratli ve hizli bi futbolcu
arsenali karsi bi maci
oynanma tarzi Selcuga cok benziyor.
onun yerine`de alabilecemiz bir oyuncu.Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer şampiyon olursak Brozekler gönderilmeli. Çünkü bize çok daha iyileri lazım. Kontejan işi önemli.Bordomavi.net
Yorum
Yorum