Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük ihtimalle haber gerçek değil.. Brozek'leri almadan önce ilgileniyorduk Jova'yla.. O zamandan yola çıkarak yeniden gündem yaratmaya çalışıyorlar.

Ama gönlümden geçen başkanın kiralık da olsa Jovanovic'i Trabzon'a getirmesi..

Yorum

• Alihan Jovanic yazdı direk burya uuçtumm
      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Bu vakitten sonra Gençlere yatırım yapmak yapılabilecek en aklılıca iştir.

Yorum

• Ne jovanovic ' i arkadaslar nereden cıktı bu iş

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Az önce Kanal D ana haberde;
            Meclis başkanı Mehmet Ali Şahin ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Gs statı açılışında Başbakana yapılanlardan dolayı bazı eleştirilerde bulundular.
            Meclis başkanı şahin artık gs li değilim. Bundan böyle Trabzonsporu destekleyeceğim dedi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise gs lılığımı askıya alıyorum dedi..

geçte olsa doğru yolu bulmaya başladılar
            Hadi ya meclis başkanı gerçekten böyle mi söyledi .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İleride net bir santrafor oynamasına gerek yok . Takım olarak hücum edebiliyoruz . Santrafor oynatmaktansa , Engin gibi içeri katedebilen ve rakibi önde eksik bırakabilecek bir orta alan oyuncusunu tercih ederim .

Jaja daha önde oynamak kaydı ile serbestlik tanınmalı , müthiş üretken bir futbolcu ve ne zaman nerede olması gerektiğini çok iyi biliyor . Bu gözle bir maçını izleyin demek istediğimi anlayacaksınız .

Asilhamsi çok güzel bir şema çıkarmış ama Jovanovic transferi henüz somut bir olmadığı için o bölgeye Pawel yahut Umut'dan birini de yerleştirebilirsiniz(Bana göre o isim Mehmet Çakır'dır mesela) . Sonuçta futbolcular çizgide olmayacak , rakibi blok olarak geride tutan ve içeri katederek-yer değişerek oynayan kanat forvetler .

Yalnız bu formasyonun işlerliği için beklerin performansları hayati öneme sahip . Dün Cale'nin göstermiş olduğu performans bu açıdan müthiş memnun ediciydi .
              İleride net bir santrafor ile oynamayan takımlar var,ancak elimizde Jaja varken onu ileri uçta kullanmak Jajadan alacağımız verimin düşmesine neden olur,ileride Umut yapacağı koşularla Jajaya boş alan bırakabilir,bu sistemle siz bence Jaja'yı iki stoperin ortasına atıyorsunuz,hemde taşıyıcı değil,top saklayıcı olmasını bekliyorsunuz
              2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
              2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
              2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne jovanovic ' i arkadaslar nereden cıktı bu iş
                İngiliz basınında Jovanovic'in kiralık olarak Trabzonspor'a ( Bize ) verildiği haberleri çıkmış.

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hadi ya meclis başkanı gerçekten böyle mi söyledi .
                  evet .
                  ........
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sayfalarca okudum
                    İstemenin sınırı yok tabi... Lakin Klose , Brandao ve bunlar gibi kaba tabirle kaşarlanmış üst düzeye yakın oyuncular , ne yazıkki Trabzonsporumuza gelmeye çok sıcak bakmazlar. Para dahi yetmeyebilir. Önümüzde bu gerçek dururken ; Aynı Jaja'da olduğu gibi sıçramasını gerçekleştirmiş veya yeni gerçekleştirecek olan futbolcular aramalıyız.

Forvet adayım; Lacina Traore , Cluj'dan Trabzonspor'a gelmesi hem kendisi hemde bizim için avantajlı olacaktır. 2 metreyi aşkın boyuna na rağmen , yumuşak bilekleri ,sırtı dönük oynayabilmesi ve hava hakimiyeti ile isteklerimizi karşılayacaktır. Ayrıca 90 doğumlu olması da büyük avantaj.

Orta saha adayım; ise yukardaki tanıma çok uymadığı halde ikna edilebileceğini düşündüğüm , Thomas Kahlenberg Wolfsburg'un ligdeki durumu ve orta sahadaki rotasyon şansı , bu transferde bize yardımcı olabilir. Kahlenberg'li bir orta saha hem daha dinamik , hemde çok seçenekli olacaktır.
                    Lacinanın 5 milyon euro ya satılacağı haberi derin bir üzüntü yaşattı bana
                    Lacina , Kahlenberg , Gökhan Süzen...
                    3 adam istemiştim ara transferde hiçbiri olmadı

Sağlık olsun...
                    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• "Ik ben tevreden in Liverpool en zal er alles aan doen om te bewijzen dat ik mijn salaris waard ben. Ik ben een vechter en bereid om hier te vechten."
                      "Liverpool'da mutluyum, ve maasimi haketmek icin elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim. Ben bir savasciyim, ve burda savasmaya hazirim."
                      "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak demirel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İleride net bir santrafor ile oynamayan takımlar var,ancak elimizde Jaja varken onu ileri uçta kullanmak Jajadan alacağımız verimin düşmesine neden olur,ileride Umut yapacağı koşularla Jajaya boş alan bırakabilir,bu sistemle siz bence Jaja'yı iki stoperin ortasına atıyorsunuz,hemde taşıyıcı değil,top saklayıcı olmasını bekliyorsunuz
                        Sanırım söylemek istediğimi net olarak anlatamamışım . Umut gibi futbolculardan yoksun sahaya çıkalım demiyorum , hatta o türde iki futbolcu ile sahaya çıkalım . Jaja yine serbest oynasın acak ligin ilk yarısında olduğu gibi orta alan hücum bağlantısı için habire 40-50 metre geriye gelip pas istemesin . O görevi Engin Baytar yerine getirebilir .

Yorum

• Transfere ihtiyaç yok.
                          Şenol Hocam işini bilir ancak ben gereksiz görüyorum nedense.
                          Sene sonunda yapılırsa yapılsın.
                          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Yunus Emre Sel ile görüştüm Jovanovic işini sordum
                            '' O bölgede 4 tane adam var, zaten yöneticiler de ısrarla yalanlamaya devam ediyor '' dedi.

Gerçek olduğunu sanmıyorum demiştim ama gerçek olmasını çok istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yunus Emre Sel ile görüştüm Jovanovic işini sordum
                              '' O bölgede 4 tane adam var, zaten yöneticiler de ısrarla yalanlamaya devam ediyor '' dedi.

Gerçek olduğunu sanmıyorum demiştim ama gerçek olmasını çok istiyorum..
                              Alihan transfer olacak mı olmayacak mı o konuda bilgi aldınız mı ?
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Vay bee!
                                Kenny Miller Bursaspor`da!
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X