İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 pasta trabzonspor konuşulacak#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi kanalda, hocam?''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleshow tv de 6 pas....#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Transfer hakkında birşeyler dediler mi 6 pas da...yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Transfere 10 Milyon Euro gibi ciddi bir rakam ayırılmış. Bence yüksek ve yeteri bir rakam.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah Gazetesi'nin haberine göre; Transfere 10 Milyon Euro gibi ciddi bir rakam ayırılmış. Bence yüksek ve yeteri bir rakam.FIRTINA
Yorum
-
İlk olarak ertek_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekasımpaşa yekta için bjk dan 3,5 milyon euro istemişbizimkiler ne kadar vereck acaba
tahminen zafer+500 bin derler
FIRTINA
Yorum
-
Glaskow Rangersli bi futbolcuyu bitirdi Trabzon dedi az önce o yesilli adam. Isim vermedi ama kendinden cok emin konustu emice...En son ibrahim tarafından düzenlendi; 27.12.2010, 04:25.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGlaskow Rangersli bi futbolcuyu bitirdi Trabzon dedi az önce o yesilli adam. Isim vermedi ama kendinden cok emin konustu emice..?
Yorum
-
İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeltic'li deseydi, Ki Sung Yueng deseydiMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGlaskow Rangersli bi futbolcuyu bitirdi Trabzon dedi az önce o yesilli adam. Isim vermedi ama kendinden cok emin konustu emice...
celtic ki sung yong olur
rangers kenny miller
Yorum
-
İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelticmi dedi aca???? Olabilirde olmayabilirde
Yorum
Yorum