Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hoca Alanzinho ve Engin'i ortada oynatmaya başladı. Bu durumda sol hücumcumuz yok. Burak'ı orada oynattı hazırlık maçlarında. Piotr zaten Hücumun sol tarafında oynayabilecek bir oyuncu kesinlikle değil. Hoca kanatlarda skorer oyuncuları kullanmayı seviyor Burak gibi. Jovanovic'te hem sol hem de forvet olarak kullanılabilir. Hocanın ideal hücum kadrosuda bu olur bence ;

------Pawel/Umut------
    Jovanovic---Jaja---Burak

Hem zaten satın alma opsiyonlu kiralık yazıyor zaten haberde. Tutmazsa almayız bonservisini geri gider
    Muhammed kadro dizilişin dahil tüm hamlelerine razıyım ve çok güzel olur ama 1 itirazım var Alanzinho'nun yollanması kaydı ile,çünkü orta da felan oynayamaz Alan.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Jovanovic bence Teofiloya bağlıdır. Eğer yollarsak Teoyu Jovanovic i alabiliriz.

İnşallahta alırız valla süper bir kadromuz olur

Yorum

• bu isim jovanoviç olması mantıklı değil, şenol hoca, sola öne ortasahaya dedi. sola ve öne alındı. ortasaha alınmadı!!

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Jovanovic bizim isimize yararsa bile Brozeklerin onu kapanir ondan istemem. Bize Colman ve Selcuk yedegi lazim !
          abi niye kapansin ki
          ferhat, sezer, alanzinho, teo gider
          piotr brozek cale nin alternatifi
          pawel umut bulutun alternifi
          jovanovic ise sol kanat ve kapanan takimlari kanat lardan silahlarimiz olur
          böylece ortasaha oyuncusu lazim olmaz.
          selcuk veya colman dan birisin oynamazsa ortasaha yi 3leriz ve süper bir kadro kurariz.
          jova kiralik gelirse hic riski yoktur bu transferin
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi niye kapansin ki
            ferhat, sezer, alanzinho, teo gider
            piotr brozek cale nin alternatifi
            pawel umut bulutun alternifi
            jovanovic ise sol kanat ve kapanan takimlari kanat lardan silahlarimiz olur
            böylece ortasaha oyuncusu lazim olmaz.
            selcuk veya colman dan birisin oynamazsa ortasaha yi 3leriz ve süper bir kadro kurariz.
            jova kiralik gelirse hic riski yoktur bu transferin
            Sol taraf sezon sonuna kadar idare ederiz

Engin, Brozek, Alan idare ederiz. Tabi bende transfer istiyorum oraya, ama inanki orta saha transferine oncelik verilmeli. Ceyhun defansin onundeki yerinden baska bi yerde verimli olamiyor, Selcuk ve Colman gibi her iki ceza sahasinada katkida bulunabilcek isim alinmali. Ilerde ne veriyorsa defanstada ayni sekilde hizmet edebilmeli

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• .................umut(pawel).................
              jovanovic..............................burak

adam yer bu hat
              TRABZONSPOR
              Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
              Mesut Keleş (19)

Yorum

• Sol bek Brozek gelince Ferhat'ta gözüme batmaya başladı,gerekli aşamayı da bir türlü yapamadı.Sezer,Ferhat,Alan ve Teo benim fazlalıklarım,iyi bir yabancı orta saha alınmayacaksa T.Doğan Şahin düşünülmeli.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• şenol hocanın bu saatten sonra transfer düşündüğünü zannetmiyorum. olsa şimdiye yapılırdı

Yorum

• transfer olacak şimdi söyleyemem ama yüzde 60 tamam gibi
                    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Jovanovic i Şenol Hoca Seneye için düşünüyor olabilir. ŞL 2011-2012 TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muhammed kadro dizilişin dahil tüm hamlelerine razıyım ve çok güzel olur ama 1 itirazım var Alanzinho'nun yollanması kaydı ile,çünkü orta da felan oynayamaz Alan.
                        Abi ben orta derken ofansif üçlünün ortası demek istedim. Jaja'nın yedeği yani Alan. Selçuk ve Colman'ın olduğu bölgeyi kastetmedim.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          transfer olacak şimdi söyleyemem ama yüzde 60 tamam gibi
                          % 60 kurtarmaz be renktaş çok zarar eder,% 90 lardan yatan transfer bilir bu taraftar.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            transfer olacak şimdi söyleyemem ama yüzde 60 tamam gibi
                            Bu yüzde 60 ı nasıl hesapladınız.?

Yorum

• Jova gelse , Alanzinho ile Annan takas edilse...

Ama Alanzinho yu göndermeye içim razı olmuyor

Yorum

• ben hesaplamadım onlar yazıyor
                                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Çalışıyor...
                                X