Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sizce umutun yerini dolduramaz mı? Madem şenol hoca herkesi rehabilite ediyor, tekkeyi de fazlasıyla edebilir.. Ayrıca yanlış anlaşılmasın Umut gitsin demedim hiçbir zaman, demem de..
    Fatih Tekke Türkiye'de yeşil zemin üzerinde gördüğüm en yetenekli ikinci adamdır. O formayla şampiyonluk yaşamasını en çok isteyenlerden biriyim bu mevzuyu yeniden kaşımak gibi olmasın diye yazarken tedirgin oluyorum o nedenle derinlemesine inmiyorum konuya ama aynı şeyleri düşünüyoruz
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• umut sene sonu iyi bir paraya satılabiir ama şimdi asla
      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Galatasaray ligin ikinci yarısına girmeden 3 transfer daha yapmayı hedefliyor .

Kaleci , defansif orta alan oyuncusu ve santrafor . Umarım transferleri devre arası yaparlar , sezon sonuna kalırlarsa , dikkat etmemiz gerekir . Selçuk için en ciddi alıcılardan biri galatasaray .

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tabiki abi,ben iddaa da bulunmuyorum tabiki sen daha iyi biliyorsundur ama gitti BJK'ye ne faydasını gördü BJK Fatih çok yanlış bir karar olur.Yönetim ondan daha etkili olabilecek oyuncular transfer etti.
          Fatih tekke orada çok az oynadı ama eski günlerinden sinyaller verdi.. Alınırsa çok güzel olur, bakalım hayırlısı..
          Not Important..

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            umut sene sonu iyi bir paraya satılabiir ama şimdi asla
            Bence Umut Bulut ne şimdi ne de sene sonunda satılmamalı.
            Takımımızda kalması gereken en iyi en önemli futbolcularımızdanm bir tanesi
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Takim`da sadec iki tane Forvet var, biri nasil oynadigini bile bilmiyoruz.

Mümkün olsa`da Umut en azindan bir daha ki sen bizle oynasa. Umut `u en cok elestirenlerden idim, ama Senol Günes geldiginden sonra Adamin en önemli eksigi olan son vuruslari`da düzelti daha ne isteyelim, sanki onun yerine kim Trabzona gelecek?

Muhammet DEmir kücük bir cocuk, 9 ay Futbol oynamamis , o mi bize ilk senesinde fayada saglayacak?
              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Galatasaray ligin ikinci yarısına girmeden 3 transfer daha yapmayı hedefliyor .

Kaleci , defansif orta alan oyuncusu ve santrafor . Umarım transferleri devre arası yaparlar , sezon sonuna kalırlarsa , dikkat etmemiz gerekir . Selçuk için en ciddi alıcılardan biri galatasaray .
                selcuk gs yede gitmez bjkyede bence istanbulda gidecegi tek takim varsa oda fbdir, gs, bjk iddia ediyorum 3-4 sene daha sampiyonlugu zor gorur.

Yorum

• Umut'u şu aşamada göndermek işleyen sisteme balta vurmaktır.

Yorum

• ah fatih ah keşke şartlar uygun olsaydı da.neyse boşver
                    Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• ya bız neden fatıh ı almıyoruz bole sacmalık nerde gorulmus allah askına fatıh mı duzenı bozcak bırakın bole ısı alın tekkeyı oynamasın yedek de dursa bıle yeter yok bole sacmalık adam bedava almıyoruz duzenı neden bozcakmıs hıc akıl karı deıl bu iş cozemedım kı fatıh bıze 2 mac alsa yeter

Yorum

• Fatih'i İstanbul'da Schuster'in Beşiktaş'ına karşı oynatmak vardı =)
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih'i İstanbul'da Schuster'in Beşiktaş'ına karşı oynatmak vardı =)
                          gönlüme tercüman oldun walla abicim.rahatladım valla meğer içimdeki sıkıntı buymuş
                          Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Trabzonspor transferi kapattı
                            Son Dakika Spor - 15:48 | 13 Ocak 2011
                            Trabzonspor’da iç ve dış transfer çalışmalarının sezon sonuna bırakıldığı bildirildi.

Bordo-mavili kulübün yönetim kurulundan yapılan açıklamada, iç transferde sözleşmesi sona erecek Selçuk İnan, Egemen Korkmaz ve İbrahima Yattara gibi oyuncular ile anlaşma gerçekleşmediği ve bu görüşmelerin sezon sonuna bırakıldığı belirtildi.

Piotr ve Pawel Brozek ile Mehmet Çakır’ı kadrosuna katan bordo-mavililerin, dış transferi kapadığı ve çok olağanüstü bir durum olmadıktan sonra devre arasında oyuncu transferi gerçekleştirilemeyeceği de kaydedildi.

milliyetspor

Yorum

• Muhammet Demir hakkında bir gelişme var mı?

Yorum

• Bordo-mavili kulübün yönetim kurulundan yapılan açıklamada, iç transferde sözleşmesi sona erecek Selçuk İnan, Egemen Korkmaz ve İbrahima Yattara gibi oyuncular ile anlaşma gerçekleşmediği ve bu görüşmelerin sezon sonuna bırakıldığı belirtildi.

Piotr ve Pawel Brozek ile Mehmet Çakır'ı kadrosuna katan bordo-mavililerin, dış transferi kapadığı ve çok olağanüstü bir durum olmadıktan sonra devre arasında oyuncu transferi gerçekleştirilemeyeceği de kaydedildi.

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
                                1

Yorum

Çalışıyor...
                                X