Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transferden ziyade bi an önce Serkan ve Yattaranın takıma dönmesi şart. Hadi Egemenin yeri idare edilir 1-2 maç.

Alan ve Jaja nın ilk 1-2 hafta oynayamayacağını varsayıp , Yattaranın ne kadar önemli olduğu , M. Çakır transferinin ne kadar yerinde olduğu ortaya çıkıyor.
    Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
    Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
    Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
    Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben İbrahim Akın'ı,Burak'a benzetiyorm,Burak'ın sol taraf şubesi olarak görüyorum

Kendini güçlendirdiği takdirde Burak kadar faydalı olur diye düşünüyorum...
      İbrahim Akın ile Burak aşağı yukarı zıt futbolcular . İbrahim Burak'a nazaran saha içinde çok tembel bir futbolcu ayrıca sertliğe pek gelmeyen daha çok tekniği ve zekası ile ön plana çıkan bir futbolcu .

Burak'a emsal aranıyorsa , son transferimiz Mehmet Çakır daha yakın bir örnek olur .

Her zaman olmasa dahi rakibe göre kullanılacak Burak-Umut-Mehmet üçlüsünün henüz ne kadar önemli bir silah olabileceğinin farkında değiliz .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İbrahim Akın ile Burak aşağı yukarı zıt futbolcular . İbrahim Burak'a nazaran saha içinde çok tembel bir futbolcu ayrıca sertliğe pek gelmeyen daha çok tekniği ve zekası ile ön plana çıkan bir futbolcu .

Burak'a emsal aranıyorsa , son transferimiz Mehmet Çakır daha yakın bir örnek olur .

Her zaman olmasa dahi rakibe göre kullanılacak Burak-Umut-Mehmet üçlüsünün henüz ne kadar önemli bir silah olabileceğinin farkında değiliz .
        .....Selçuk - Colman.....

.............Jaja.............

Burak....Umut....Mehmet

Böyle bir diziliş açık savunmalara karşı baya etkili olabilir. Kapalı savunmalarda ise Yattara, Alanzinho takviyesi ile güçlendirilebilir..

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Transferden ziyade bi an önce Serkan ve Yattaranın takıma dönmesi şart. Hadi Egemenin yeri idare edilir 1-2 maç.

Alan ve Jaja nın ilk 1-2 hafta oynayamayacağını varsayıp , Yattaranın ne kadar önemli olduğu , M. Çakır transferinin ne kadar yerinde olduğu ortaya çıkıyor.

şu yorumları neye dayanarak yapıyorsunuz anlamıyorum, ne demek ligin ilk haftaları oynamaları zor ? hoca istesin konya şeker maçında oynarlar yarın, durumu ne kadar abartıyorsunuz sanki milletin topçusu jaja dan alanzinho dan önce kampa girdide inek gibi çalıştı, topçu adam bunlar 1-2 hafta geç gelince güçlerinden birşey kaybetmezler a.gücü maçına kadar zımba gibi olurlar.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            .....Selçuk - Colman.....

.............Jaja.............

Burak....Umut....Mehmet

Böyle bir diziliş açık savunmalara karşı baya etkili olabilir. Kapalı savunmalarda ise Yattara, Alanzinho takviyesi ile güçlendirilebilir..

Kapalı Savunma Alanzinho
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Bekir Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              lem muhammet yşağım uzayda olsan girecen bordomavi nete sen nası iştesin lem
              buba bize her Bordomavi
              Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• Her iki kanatta da 90 dakika mücadele edebilecek fiziksel olarak rakibi zorlayabilecek forvetlerle oynamak her şeyden önce rakibin kanatlardaki etkinliğini büyük oranda sıfırlayacaktır . Yani kastettiğim beklerini hücumda iyi kullanan , takım olarak öne iyi çıkan bir oyun anlayışına karşı bu üçlü , karşılığında belki 5 futbolcunun çakılı oynamasına sebep olacaktır .

Mehmet Çakır transferini çok akıllıca yapılmış usta işi bir hamle olarak görüyorum . Elbette daha iyi örnekleri var ancak maloluşu ile değerlendirilirse ne denli önemli olduğu daha iyi anlaşılacaktır .

Transfer aslında bir bakıma para kazanma sanatıdır .

Yorum

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kapalı Savunma Alanzinho
                  Adam eksiltme yönüyle bazen etkili olabiliyor.. Yoksa fiziğiyle mücadelesiyle değil..

Sezonun 2. dönemleri daha etkili olduğunu da varsayarsak olabilir..

Yorum

• yahu niye sakatlandılar yattara tam da form tutmuştu ...serkanda öyle

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yahu niye sakatlandılar yattara tam da form tutmuştu ...serkanda öyle
                      anlaşılan o ki Yattara nın sakatlığı ciddi değil çünkü sabahki idmanda doktor kontrolünde yürüyüş yapmış serkan da da bence önemli birşey yok anlaşılan zaten ciddi birşey olsa açıklama yaparlardı
                      Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• başka transfer olucakmı çok merak ediyorum ???

Yorum

• Egemen'in sakatlığının takımı ne kadar olumsuz etkileyeceğini konya şeker ve manisa maçlarında açıkca göreceğiz. Takımda alternatifi olmayan tek adam egemen dir. Çabukluğu ve göğüs göğüse mücadelesi ile bir çok açığımızı kapatıyordu onun yokluğunda cale'nin kademelerine daha çok ihtiyacımız olacak inşallah şu 2 haftalık periyottan fazla yıpranmadan çıkarız sonrası çorap söküğü gibi gelecektir zaten...
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Ortasahaya kahlenberg gerek. Sezer fena değil ama diğer oyuncuların daha fazla çalışmasına neden olmaz. Bakınız Pawel gelsi Umut nasıl da daha iyi oldu. Colman ve Selçuk un da arkalarında her an onların yerini alacak birinin olması lazım.
                            Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İbrahim Akın konusunda ise saha içi akla ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda çok işe yarayacak bir adamdır. ama elinde Jaja ve M.Çakır gibi o aklı koyabilecek adamlar varken bu kadar tembel bir adamı takımın kimyasına katmak pek doğru olmaz. Yetenek olarak Türkiye'nin şu an bir numaralı oyuncusu ama çalışmaz ve başka işlere konsantre olursanız salt yetenek sizi bir noktaya kadar götürebilir ondan sonrası için diğer faktörler devreye girer...
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Çalışıyor...
                              X