Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiyede sakat futbolcu hele ki yerli ise ya da yerli muamelesi görecek kadar bizimle birlikte olmuşsa parasını tastamam a-la-maz .

Öyle maaş tablosunda yazıldığı gibi yıllardır Yattara'nın da yattığı yerden büyük paralar kazandığına ihtimal vermiyorum .

Bazı arkadaşlar , kulübün sağda solda çarçur ettiği onlarca milyon liranın esamesini okumayıp işi Yattara'ya dayandırması çok ayıp , çok yanlı .

Yorum

• yanlış oldu 4 yenilgi 2 beraberlik almışlar uyy gözüm kaydi uşaklar

Yorum

• bursa 4 büyük takımdan kaç puan aldı geçen sene
        Trabzon=1+1=2
        fener=0+3=3
        gs=3+1=4
        bjk=3+3=6
        toplam=15
        biz
        bursa=3+?
        fener=3+?
        gs=3+?
        bjk=3+?
        toplam 12 şuanlık....böle şeyler önemli rakiplerden alınan puanlar bilmem anlatabildimmi?

Yorum

• Tabiki önemli; hatta alınacak 1 puanlar bile neredeyse 3 puan kadar önemli.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Gençlerbirliği'nden Soner'i almak istiyoruz. Alamazsak ya transfer yapmayacağız yada Kahlenberg transferini gerçekleştireceğiz. Doğrumudur?

Yorum

• Ben genel olarak şu kadar puan alırsak şampiyon oluruz falan diyemiyorum ama ilk 6 maçtan 15 puan alırsak gerisinin geliceğini düşünüyorum...

İlk 6 maçımız içinde sadece Fener Deplasmanı ve Evimizde Kayseri maçı var zor olarak,Ben Kayseri maçını kolay olarak görüyorum...

Fenerbahçe'nin ise Antalya(D),Biz,Manisa(D),Kayseri,BJK(D),Kasımpaşa. ...

Fenerbahçe bizi yense bile bu 6 maçta illaki puan kaybı yaşıyacaktır,en kötü Bjk'ye kaybeder bizle aynı puanı alır ve Son 11 haftaya 9 puan önünde gireriz...

Bursaspor'un ise Konya(D),GS,Sivas,EsEs(D),Antep,Buca(D)...

Bursaspor ilk 6 maçta en kötü ihtimal EsEs ve Gs'ye kaybeder,Son 11 haftaya Onun da 9 puan önünde gireriz..

Bence Her şey bu ilk 6 haftadan geçiyor,Biz hazırlık maçlarında eksik olmamıza rağmen ne kadar hazır olduğumuzu gösterdik,İlk 6 maç tek kayıpla geçelim gerisi gelicektir..

Ve 2.Hafta favori olduğumuz maçta Fener'i yenersek Fener de kopar gider..

Yorum

• Futbolcular ağız birliği etmişçesine hesap yapmıyoruz diyor. Ben de katılıyorum. Şu an tek ve en önemli şey Ankaragücü'nden 3 puan almak.

Yorum

• Gürcan abi az önce ben de izledim röportajları ve dediğin gibi tüm futbolcular aynı şeyi söylüyor ve gerçekten de çok doğru..
                  Her hafta final havasında çıkmak maçlara daha stresli oluyor ama getirisi hesaplamalardan daha iyi oluyor..

Yorum

• Maçlara dikkat ! O yıl Fb şampiyon oldu Niye ağlıyorlar rakamlara bakın dostlar

2004/2005

1. Fenerbahçe 34 + 80

2. Trabzonspor 34 +77

İlk maç,

Trabzonspor 0 - 2 Fenerbahçe

alex de Souza 20' (0-1) (pen.)

76' (0-2) Tuncay Şanlı

İkinci maç ,

Fenerbahçe 2 - 1 Trabzonspor

Mert Nobre (1-0) 16'

62' (1-1) Fatih Tekke

Alex de Souza (2-1) 65' ( pen.)

Yorum

• Kahlenberg nerede kaldı yahu?

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonsporun orta sahası için nokta atışı sayacağımız oyuncunun özellikleri şunlardır;

1-pas yüzdesi yüksek olacak
                        2-defansif katkı verecek
                        3-ara pası atabilecek
                        4-şut çekebilecek
                        5-çabukluğu olacak

şimdi elimizdeki bu mevki için var olan 5 oyuncuyu değerlendirelim;

Selçukta 1.2.3.4. maddeler var 5. madde yok

Colmanda 1.2.3.4. maddeler var 5.madde yok.

Sezer badurda 1.2. maddeler var 5.madde yok 3.ve 4.maddeler ise yetersiz

Ceyhunda 2.ve 4. maddeler var 1.3.5. maddeler yok

Barışta 1.2.5.maddeler var 3.4.maddeler yok.

Selçuk ve Colman bu özeliklerin 5de 4 üne sahip bu mevkide banko oyuncu olabilmek için ya 5de5 veya en kötü 5de 4 özelliği bünyende bulundurman gerekir 5de3 ve aşağısı takımın seviyesini aşağıya çeker.

Şuan türkiye liginden bu özelliklere en yakın olarak ben yekta-sezeri görüyorum.yektada 1.2.5.maddeler var 3.ve 4. maddelerde bünyesinde var ama geliştirmesi gerekecek yani gelişime açık.Sezerde 1.3.4.5. maddeler var yani oda gelişime açık.2.özelliğide biz kazandırırız kendisine.

Selçukun istanbul takımlarına gitmek gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum avrupaya gitmek adına sözleşmesinde kolaylık oluşturmaya çalıştığını düşünüyorum o istiyor ki avrupaya giderken bütün kozlar elimde olsun yönetimde kozlar bizim elimizde olsun istiyor o yüzden sıkıntılar olduğunu düşünüyorum bunlar çözülecek sorunlardır keşke herkes selçuk gibi büyük hedefler önüne koysa ben bu sıkıntıları çekmeye razıyım.Hedefleri olan futbolcuları severim.Benim kafamda selçuk ve colman için yaptığım plan şöyle 27 yaşında selçuku avrupa hedefi doğrultusunda önünü açmak 28 yaşındada colmanın önünü açmaktı.İkisini aynı anda bırakırsak sıkıntı olur önce onların boşluğunu dolduracak oyuncuları bulup kazandırmalıyız.Örneğin genç bir futbolcu benim hedefim Trabzonsporda futbol hayatımı tamamlamak derse o oyuncuyu ben zaten tutmam çünkü o oyuncu benim idealimdeki oyuncu değildir biz futbolun en üst basamağı değiliz biz futbolun üçüncü basamağında olan bir kulübüz.1.basamakta barcaleno-rmadrid-m.unıted......2.basamakta porto-lyon-b.münih...3.basamakta Trabzonspor.........
                        gibi takımlar yer alıyor.

Takım olarak 3.basamaktan 2.ye hatta birinci basamağa bile çıkılabilir ama kulüp olarak her zaman 3.basamakta olacağız örneğin gs uefa kupasını aldığı dönemde 1.basamağa kadar çıkmıştı ama kulüp olarak her zaman 3.basamaktaydı.
                        bir tek şey hariç her şeye katılıyorum, ama colmana yavaş diyemeyiz, colmana yavaş dersek mehmet topal gerçekten topal olur...

Yorum

• Transferde son rötuşlar!
                          09 Ocak 2011 / 14:50
                          Trabzonspor, son yabancısı için büyük mesai harcıyor.

Bordo-Mavililer, Polonya Varşova takımının 10 numarası Adrian Mierzejewski için resmi teklif yaptığı bildirildi. ‘Przegldu Sportowego’, gazetesine konuşan kulüp sahibi Jozef Wojciechowski 24 yaşındaki futbolcu için Trabzonspor’dan 2.5 milyon Euro’luk bir teklif aldıklarını söylerken, “İstediğimiz fiyatın oluşmasın bekliyoruz” diye konuştu.

Sapara sesleri
                          Trabzonspor’un Thomas Kahlenberg için de Wolfsburg’un son kararının beklendiği ifade edildi. Kahlenberg’de yaşanacak bir olumsuzluğa karşın A.Gücü’nden Sapara ile de temasta olduğu bildirildi.

MT
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak & Onur NTV Spor'da.. ' Atan ve Tutan '
                            Atam turtam ben seni şekere katem ben seni akşama şenoş hocanız gelirse önüne atem ben sizi...)) uy niye atayım ki bi kabahat işlemediler ki..))
                            t.akyildiz

Yorum

• Yattara nın sakatlığı hakkında bilgisi olan varmı acaba
                              Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• İlk olarak TS57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yattara nın sakatlığı hakkında bilgisi olan varmı acaba
                                Ne sakatligi?
                                Sakatlandimimi xine?
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Çalışıyor...
                                X