Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selçuk..
    Selçuk zaten şu anda uçurumun kenarında bizim için gitti gidecek o derece bence abi .Ama eğer bize geri dönerse akıllılık yapmış olur
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizimle de adı geçen Jonathan Cristaldo 6 milyon euro bedel ile Metalist Kharkiv'e transfer olmuş. Belki de yazın bu oyuncuyla ilgilenirdik. Ünal Hoca'nın takip ettiği oyuncular arasındaydı. Sene sonunda Arjantin'den transfer olabilir.

Demekki Doğru Yoldayız by HH..
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• kimse yok forumda galiba .
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• transfer formuda dünya gibi, bazen yaz bazen kış bazende bahar havası var burda. şu sıralar sonbahar yaşıyoruz heralde kışa girmek üzereyiz
          bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

Bu adam madem ki ofansif bir oyuncu neden gol/asist sayıları çok kötü? Milli takım ile 5 maçta ne gol ne asist var. Ligde de 13 maçta 4 gol atmış asisti yok.
            Ofansif oyuncu değil çift yönlü bir oyuncu Kahlenberg gibi. Sanırım sol orta için düşündü bizimkiler. Milli takımda da oyun kurucu olarak oynuyor orta ikilinin önünde, istatistiklerine takılmamak lazım kaliteli bir oyuncu.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              WARSAW, Poland. Jan 08 (PSN) — As many as four million euros had been offered for Adrian Mierzejewski by a German Bundesliga club.

According to Przegląd Sportowy, the club in question is Eintracht Frankfurt. "Before the New Year someone rang and asked me if I can sell this player for 4 million euros. I replied that I can sell him, but for five," told the newspaper Polonia club owner, Jozef Wojciechowski.Wojciechowski himself did not betray the club about what's going on, but according to the findings of the newspaper, he is referring to the occupying seventh place club in the Bundesliga table - Eintracht Frankfurt.

Apparently this subject on Mierzejewski's transfer will return this summer. This is not the only offer, which was received by the club. Trabzonspor also wanted the Polish midfielder, which offered 2.5 million euros. "I drove them away, they gave too little." Wojciechowski speaks directly on the subject.

Mierzejewski, who has had a good year for fruitful vocations to the Polish national team, comes to the matter from a distance. He argues that what he learns about offers only comes from the press. Also, he doubts that someone offered so much money for him.

Mierzejewski is being targeted by clubs in Germany and Turkey
              Oyuncunun kendisinin supheleri varmis kendisine bu kadar yuksek teklif yapildigina dair....bu ne demek simdi ben bu kadar etmem mi demek?

Yorum

• Muhammed DEMİR için TRABZONSPOR teklifini BURSASPOR kulübüne yapmış fakat BURSA inanılmaz rakam istemiş.TRABZONSPOR da mantıklı olanını yapmış zaten bu çocuk 3 ay sonra serbest sene sonu 520 bin lira yetiştirme parasını verir alırım düşüncesinde.
                Bu arada tabi ki BATUR ALTIPARMAK ertuğrul sağlam ile bayağı bir tartışmış çocukların geleceği ile oynuyorsun diyerekten bırak çocuklar top oynasınlar demiş.Sanırım bunun üzerine de geçenlerde açıklama yapmıştı ERTUĞRUL''çocukların aklını çeliyorlar onları zehirliyorlar''diye

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oyuncunun kendisinin supheleri varmis kendisine bu kadar yuksek teklif yapildigina dair....bu ne demek simdi ben bu kadar etmem mi demek?
                  Essien 30 milyon euroya Chelsea'ye transfer olduktan sonra basın toplantısında bu kadar para ettiğime şaşırdım dedi. Ama aslında çok daha değerli olduğunu zaman içerisinde göstermişti. Oyuncunun mütevazi olması iyidir yani bence.

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muhammed DEMİR için TRABZONSPOR teklifini BURSASPOR kulübüne yapmış fakat BURSA inanılmaz rakam istemiş.TRABZONSPOR da mantıklı olanını yapmış zaten bu çocuk 3 ay sonra serbest sene sonu 520 bin lira yetiştirme parasını verir alırım düşüncesinde.
                    Bu arada tabi ki BATUR ALTIPARMAK ertuğrul sağlam ile bayağı bir tartışmış çocukların geleceği ile oynuyorsun diyerekten bırak çocuklar top oynasınlar demiş.Sanırım bunun üzerine de geçenlerde açıklama yapmıştı ERTUĞRUL''çocukların aklını çeliyorlar onları zehirliyorlar''diye

Usta Muhammedile görüşmüş mü bizimkiler.Kesin bizde sezon sonu diyebilir miyiz?
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Essien 30 milyon euroya Chelsea'ye transfer olduktan sonra basın toplantısında bu kadar para ettiğime şaşırdım dedi. Ama aslında çok daha değerli olduğunu zaman içerisinde göstermişti. Oyuncunun mütevazi olması iyidir yani bence.
                      Bencede iyidir de, biri 30 milyon oburu 4 milyon.4 milyon euro bugunun futbol piyasasinda cok ucuk bir rakam degil.

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bencede iyidir de, biri 30 milyon oburu 4 milyon.4 milyon euro bugunun futbol piyasasinda cok ucuk bir rakam degil.
                        Oyuncunun bulunduğu Polonya ligi için çok uçuk bir rakam. Polonya ligi tarihinde 4 milyon euroya transfer olan herhangi bir oyuncu varmı? Açıkçası benim aklıma gelmiyor.

Not:Baktım şimdi 3 tane oyuncu varmış 4 milyon euro veya üstüne transfer olan. Lewandowski Dortmund'a 4,75 milyon euroya gitmiş. Fabianski 4,35 milyon euroya Arsenal'e, Dawid Janczyk ise 4,20 milyon euroya CSKA'ya transfer olmuş.
                        En son Muhammed tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 20:16.

Yorum

• - Ben başka transfer yapılacağını pek düşünmüyorum , Schalke maçındaki iyi futbol etili olucaktır...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• - Şu Ceyhun'u bi rahat bırakın yahu , Hüseyin bile bu kadar eleştirilmedi , kişisel bişeymidir nedir anlamadım ki...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Şimdide serkan sakatlanmış haber 61e göre
                              Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Usta Muhamme dile görüşmüş mü bizimkiler.Kesin bizde sezon sonu diyebilir miyiz?
                                Antep de zorluyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X