Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ilk yarı en cok yayın geliri olarak biz para aldık ama nerede oyuncular yok millet hemen gidip alıyo ama bizimkiler transfer sezonun son gününü beklemeye devam bizim yönetimdede para var ama icraat yok sedece konusmak

Biraz sakin ol be kardesim, Bejeke'nin Transferleri kötü bir örnek bence...

Ben Yönetime güveniyorum dogru olani yapacaklardir...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öncelik forvette. İzlenip beğenilen Pavone, Pogrebnyak, Kienast, Vossen, Kahlenberg, Suler ve Annan'dan 2 ya da 3'ü hemen alınacak

Hemen Alınacak Yazıyo

Kaynak:Fotomaç,Medyatrabzon Ve Bir Sürü Site
        adamların yaptığı habere bak,sanki patates çuvalı atıp arabanın arkasına atıyosun 2 yada 3ü hemen alınacakmış
        Entropi İyidir.

Yorum

• 5 milyon euro gibi bir rakam harcanacaksa emenike'ye harcarım.
          o kadar bütçemiz yok ise 2-3 milyona makakula alırım

Yorum

• simao ya şurda yarım dönem için 2 milyon 250 bin avra veriyorlar çılgınlık bu....
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biraz sakin ol be kardesim, Bejeke'nin Transferleri kötü bir örnek bence...

Ben Yönetime güveniyorum dogru olani yapacaklardir...
              Fatih Abi duracağız duracağız İNŞALLAH turnayı gözünden vuracağız
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Yönetimin transfer politikası genelde üç dört yıl içinde satıldığında para edebilecek, bonservisi 3-5 milyon euro arası ama yıllık ücreti çok fazla olmayan(yani zayıf ve orta derece liglerin parlayan isimleri) oyunculara yönelik.

O yüzden spekülasyonları bu açıdan değerlendirmek lazım. Biz oyuncuya İstanbul takımları kadar bonservis veririz ama yıllık ücret vermeyiz ve yaşı geçkin isim almayız. Tek istisna Glowacki'ydi, defansa deneyimli bir oyuncu isabetli bir karardı ama tutmadı, yönetimin bir daha böyle bir transfer yapmayacağını düşünüyorum.

Bu şartlar altında dışardan Annan, Cleo, iç piyasadan da Yekta gibi isimler mantıklı, beklenilir transferler gibi gözüküyor.
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• inş utandırırlar beni ama sanmıyorum bu benim görüsüm

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih Abi duracağız duracağız İNŞALLAH turnayı gözünden vuracağız

Hadi bakalim, insallah öyle olur....
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• alacağımız forvet jaja gibi maç seçecekse hiç gelmesin daha iyidir ama yönetim inş hayırlı bir transfer yaparda ikinci yarı bol gollü
                      maçlar izleriz
                      Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İstanbul'un girişinde durdurulan bir araçta, Beşiktaş'ta oynama vaadiyle kandırılan 7 Portekizli futbolcu ele geçirildi...

zaytungtan dikkatimi çekti
                        Entropi İyidir.

Yorum

• Ibrahim Affalay 3 milyon €ya Barcelonaya transfer oldu. Bejeke böyle devam etsin
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Özlemisim Trabzonu...

Yorum

• Trabzonspor’a Geliyor Mu?
                              Sırp spor siteleri son dakika duyurdu
                              Trabzonspor’un transfer listesine giren Sırbistan Ligi’nin lideri Partizan’ın golcüsü Cleo, bu akşam Sırp spor sitelerinde son dakika gelişmesi olarak duyuruldu. Bordo-Mavili takımın Cleo için 2.5 milyon EURO’luk resmi teklif yaptığını duyuran siteler, Sırp kulübünün de bu teklifi kabul ettiğini duyurdu. Bu son dakika gelişmesi Trabzonspor’da gündeme bomba gibi düşürken, yarın Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar ve Teknik Patron Şenol Güneş’in İstanbul’da bir araya geleceği ve Cleo’nun bu toplantıdan sonra transferinin resmen bitirilmesinin planlandığı belirtildi.
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Eğer Cleo ya teklif yapılmışsa ki sanırım yazılanlara göre yapılmış hafta sonu Cleo bizdedir keza Annan a teklif yapılmışsa ki sanırım yazılanlara göre yapılmış hafta sonu Annan bizdedir Yekta konusunda ise çoktan bizde olduğunu düşünüyorum istanbulda bir topçu 4 büyükten birine gidebilirim diyorsa 4 yani 3 değil o zaman o topçuda bizdedir. Glovackiye alternatif bir oyuncu olarak düşünülen adamın gereksiz olduğunu ancak gökhan süzen veya hasana ali gibi bir adamın bize çok yarayacağını düşünüyorum kayseri biraz zor oyuncu satara ama gökhan süzeni rahat alabiliriz sanırım bu hafta sonu 3 ve hafta içide sol bek olmak üzere 4 transferimz açıklanır. Bu da benim tahminim.
                                Cloe, Annan, Yekta, Gökhan süzen ikinci yarı bizdedir.
                                Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

Yükleniyor...
                                X