Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol abi yaklaşmışım ama

Transfere gelince edindiğim intiba evet bir transfer daha olacak....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu adam selcugun yerini doldururmu?

madem yekta yetersiz, sezer öztürkü besiktas alirsa bu olcan düsünülemezmi?

acaba bir girisim varmidir bu konuda yönetimden...
      Olcan Adın çok çalışkan bir futbolcu 90 dakika oyunda kalan bir futbolcu.Hırslı istekli bir futbolcu ben şahsen bize gelmesini isterim.Alternatif bakımından da bence iyi bir transfer olur
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Hayde Allah rahatlık versin...Trabzonspor u büyütsün ve yüceltsin inşallah....
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Defansı önde kuran her rakibi (hangi takım olursa olsun. milli maçta da gördük) madara eder..
          Ben Selçuk'tan çok Burak'ın Avrupa takımlarının listesine girmesinden korkuyorum ki sanırım öyle de olacak. Yeri gerçekten kolay dolmaz..
          Aynısı benim aklımdan geçiyor..Magath'ın aklında iz bırakmıştır bence..ne yaptı o Papadopulos'u öyle..perişan oldu çocuk..
          Herkese Merhaba

Yorum

• ben burakın çıkacağı en üst noktanın burası olduğunu düşünüyorum..çünkü bir dengesi yok,bir gün bakıyorsun çok iyi oynuyor,diğer gün saç baş yolduruyor,dün ki maça da bakarsak bana göre sahada ilk yarıda yoktu,2. yarıda da önde olmanın avantajıyla çok tehlikeli koşular yaptı ama gol vuruşlarında da bir dengesi yok,dün çok net 2 gol kaçırdı..bizim takımın kıymetini bilip çok çalışmalı ve biran önce şu oldum havasından çıkmalı..

Yorum

• Kadro çok şişiyor Kahlenberg transferi olursa orta saha;

Jaja,Alanzinho,Colman,Burak,Yattara,Ceyhun,Barış,P iotr,Selçuk,Engin,Zafer,Sezer,Kahlenberg
              olmak üzere 13 oyuncuya çıkacak 4-2-3-1 oynuyoruz 8 oyuncu kesik yer bu oyuncuların hepsi maliyet demek kulübe bence Sezer ve Zafer ile kiralık mı olur,bonservisleri ile mi olur yollar ayrılmalı nerde çokluk orda..... olmasın sonra.
              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayde Allah rahatlık versin...Trabzonspor u büyütsün ve yüceltsin inşallah....
                Amin... Amin...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Bende kactim, herkese iyi geceler...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Aydınım, Tayfun'u son 15 dakika, daraldığımız anlarda, öndirek, arka direğe koşmayı akıl dahi edemeyeceğimiz gerilimli bol şişirmeli anlarımız da oyuna alacam

*

İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eee, Tayfun'a yer kalmadı?

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Erdal adamın adını değiştirip durmasana ya Kahlenberg onun adı
                      Abi adamin basina bir hal gelmesin de adi degisip dursun,önemli degil.

Yorum

• yeri değil belki ama abiler kardeşler okuldan bir bjkli arkadaşla 2. yarı pavel mi yoksa almeidamı daha fazla gol atar diye iddaaya girdik...Pavel yüzümü kara çıkartmaz dimi?

Yorum

• Bu arada başkanın dediği Fahrenhayt sakın Dirk KUYT olmasın?
                          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu takımı 2 sene daha bozmasınlar Şampiyonlar Liginde en azından Çeyrek Final gayet realist bir hedef olur...

Açık oynuyan takımlara karşı oynadığımız futbol ortada,Umut ve Burak'ın koşuları,Selçuk,Colman ve Jaja'nın pasları ile açık oynuyan her takıma karşı favoriyiz..

Şampiyonlar Liginde de kimse bize karşı kapalı oynamaz..

Aslında seneye de Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynarız ama heyecan yaparız gibime geliyor..
                            Liverpool maçında takımda olmayan
                            fiziksel direnç
                            yetenekli golcü
                            tam zamanlı kondüsyon
                            skor bilinci ve ortak akıl eksikliği ortadan kaldırılırsa neden olmasın
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Defansı önde kuran her rakibi (hangi takım olursa olsun. milli maçta da gördük) madara eder..
                              Ben Selçuk'tan çok Burak'ın Avrupa takımlarının listesine girmesinden korkuyorum ki sanırım öyle de olacak. Yeri gerçekten kolay dolmaz..
                              Burdaki basari Senol Günes´te dir! Mesela bu ligte potansiyelinin altinda oynayan Ibrahim Akin vardir! O da ayni gelisimi onun altinda yakalayabilir. Belki özellikleri ayni degil ama daha farkli. Buna benzer cok oyuncu var ligimizde.

Burak en az bir sezon daha Trabzonspor´da oynayip yurdisina acilabilir. Ama su G.B.B ve Schalke macindaki gibi havalarda ucacaksa, cok cabuk yere cakilir, bunu ögrenmeli!
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Ne Barçaymış be Gürcan
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Çalışıyor...
                                X