muhammet demir ne oldu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Evet kardes galiba durum kahlenbergi gösteriyor. Faty papy nin Kontratini Fesh ettiklerine dair de haber düstügüne göre yarin Senol Hoca ve Baskanin karariyla bu transfer gerceklesebilir. Ama yinede sadece hayirli olacaksa olsun diyorum-
saygilar selamlarARSLAN_P_61
Yorum
-
Alternatifler açısından zengin bir kadroya sahip olmak her bakımdan avantajlı olacaktır. Hele ki yeni transferlerin, Şenol Hoca'nın tezgahından geçtikleri düşünülürse...
Ayrıca, Yalanzinho ile ilgili tabuların yıkılmaya başlaması da sevindirici bir durum; darısı YATtara'nın başına inşallah.DİK OYNA!
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle 1 yabancı alacağız
Ama bu Kahlenberg olur mu bilinmez.
Papy boş yere gönderilmedi
Belli mi olur
( aman ciddiye almayın )
Yorum
-
İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecan karyagdi baglandi lig tvye
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi avatarıma bakarsan futboldan ne kadar anladığımı anlarsın)
abi ben burda öğrenciyim mehmet çakırı keşfettiğim de bursadaydım ama birkaç maç burda da canlı izledim,bonservissiz oldukça kaliteli bir isim aldık,gözüm kırpmadan da kadroya yazarım....Altyapıda mı oynadın?
Not Important..
Yorum
-
kahlenberg deil o hiç tahmin etmediğimiz biri olucakTrabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]
Yorum
-
.................Onur
Serkan....Glowacki......Egemen......Cale
..........Selçuk...Jaja...Colman....
Burak.............Umut...................Engin
İlk yarı ideal kadromuz sanırım buydu..
Bu kadroda sakat veya cezalı olduğunda yerine oynayacak oyunculardan dolayı tedirgin olduğumuz kimlerdi?
Serkan, Burak........Selçuk- Colman...........Cale.........Umut
Mehmet Çakır........... Kahlenberg.............Piotr........Pavel
Jaja,Alan,Engin
Tolga,Onur.
Mustafa-Giray-Glowacki-Egemen
Her bir oyuncu diğerine yeterli alternatif.
Bu anlamda transferler, ihtiyaç duyulan mevkiler ve oldukça dengeli alternatifler, karışık bir durum yok..
Önemli olan Kahlenberg transferinin yapılması.. İkinci yarıda daha sert, az top kaybıyla oynayan ve topsuz oyunda dinamik bir orta sahaya ihtiyacımız olacak.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmana'nın menajerleri Türkiyede .
Belli mi olur
( aman ciddiye almayın ). Yoksa bizim transferleri bitiren. (adini unuttum) onunlami gorusmeye geldi
1
Yorum
-
Mehmet Çakır ı beğenmeyip gereksiz diyenlere şaşıyorum.
Yahu kadronun geniş olmasının ne zararı var. üstelik bedava alınmış.
Türkiye kupası maçlarımız olacak daha.
Allah korusun sakatlık problemi çıkabilir cezalı olabilir.
Ayrıca unutmayın ki idmanda ne kadar yarışacağınız rakip olursa kendinizi okadar daha geliştirir hazır tutarsınız.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam ben yazacaktım, ağzına sağlık renktaş...alsınlar yektalarını turşu yapsınlar.şenol hoca kendini sadece taktiksel açıdan değil, futbolcu seçimi açısından da çok geliştirmiş.
bu arada hh den sonra transferlerin sızmaması dikkatimi çekiyor, yanlışmıyım....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
Yorum