Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Valla bedavaya aldıysak helal olsun diyorum transfer politikamız güzel bence , hem gelenlerde yetenekli bu takımda sırıtmazlar.
    - Açıkcası Beşiktaş gibi harvurup harman savuracağımıza böyle yavaştan gidelim yeter.
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Papy kalmalı,herkes biliyor gelecekte ne kadar iyi olacağını kendi mevkisinde..boşuna gelecek vaad eden top 10lara alınmadı..

En azından kiralanmalı!

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anthony Annan gelse bence daha güzel olur gibi geliyor hem daha genç...
        katılıyorum. çok daha iyi olur.

Yorum

• Can Abi ne dedi Lig Tv de
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kardeş avatarın okunmuyor maalesef Altyapıda mı oynadın?
            yatağımın üzerinde fatih tekke forması asılı abi)aman kapatalım muhabbbeti tekrar sarmasınlar )

Yorum

• yonetim senol gunesin onay vermesini bekliyo kahlenberg icin adam gelmek istiyomus
              https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Mehmet ÇAKIR haberi eksin olarak doğrudur.Thomas Kahlenbergte 1-2 gün içinde bitecek.Ödeme planıyla ilgili sıkıntı giderilmeye çalışıyor.Mehmet ÇAKIR transferi kesin biten transferdir.Resmi olarak ben doğruluyorum.Sayın Sadri ŞENER de doğruladı zaten.Bonservisi olmayan hem ortasahada hemde gerektiğinde ilerde görev alacak bir oyuncudur.Yararlı olur,hayırlı olsun.

Kaynak:Bitirim61

Yorum

• Bu arada Kahlenberg Trabzonda haberi geçen siteler Mehmet Çakır'ı bile duyurmamışlar o kadar geriden geliyorlar.

Ondan itibar etmeyin
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• lig tv sasirtti beni ilk trabzonla basladilar
                    https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Papy'ni ağını almayalım da, gerisi önemli değil. Ben kendisinin yerinde olmak istemezdim. Bu uşağın ağını alırsak gene şampiyonluk hayal olur.
                      Töbeee!.. O ne biçim laf öyle, ağını almak!..

Aman Haa...
                      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Mehmet çakır iyi transfer sezer den de yektadan da iyi futbolcudur...
                        Golcüdür..Bedava aldık diye burun kıvırmayın bence..
                        Faty papy de büyük futbolcu olacaksa olsun..Basar parayı alırız tekrar hiç olmadı ne diyelim

Kontenjan boşuna boşaltılmadı bence biri gelecek ama kim?
                        Bence Kahlenberg olmayacak çünkü çok lafı geçti...
                        Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mehmet ÇAKIR haberi eksin olarak doğrudur.Thomas Kahlenbergte 1-2 gün içinde bitecek.Ödeme planıyla ilgili sıkıntı giderilmeye çalışıyor.Mehmet ÇAKIR transferi kesin biten transferdir.Resmi olarak ben doğruluyorum.Sayın Sadri ŞENER de doğruladı zaten.Bonservisi olmayan hem ortasahada hemde gerektiğinde ilerde görev alacak bir oyuncudur.Yararlı olur,hayırlı olsun.

Kaynak:Bitirim61
                          bitirim61 de kim?
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• alanzınho da takımda kalacak jaja da mutlu olacak hersey cok guzel olacak yenı transferler gerekıyodu kupası var sakatlıgı var varoğlu var geniş kadro ıyı oldu sımdı kana karıstırıp yenı transferlerı hep beraber sampıyonluga kosma zamanı ...

heyyyyy heykeltraşşşşş 3 heykel daha sipariş edecektik de

Yorum

• En saglam transferleri biz yapiyoruz...

Takim kuruyoruz ... yildiz toplamiyoruz... ve bu Barcelona ornegidir..

Barcelona parasi geregi, itibari geregi, herseyi ile yildiz oyuncu alabiliyor ama o yildiz oyuncuyu alir iken de takimi bozmayacak katki saglayacak oyuncu aliyor.

Bizde kendi gucumuzun yettigi kadar takima direk katki yapabilecek, Senol hoca nin elinde kendine gelecek oyuncu aliyoruz.

Ben memnunum transferlerden.... Kahlenbergi tanimiyorum ama yazilanlari gorunce onun gelmesini 4 gozle bekliyorum.

Allah Senol hoca yi utandirmasin, Allah hicbirine zeval vermesin.... Allah bizleri yolun sonunda guldursun..

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                katılıyorum. çok daha iyi olur.
                                Valla Kardeş bir kaç gündür içimde bir his Anthony Annan gelecek diyor. Hayırlısı olsun ne diyelim artık bu sene şampiyon olalımda kim gelirse gelsin.
                                Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
                                "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
                                Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
                                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

Çalışıyor...
                                X