Muhammet demirle görüşme olcaktı ne oldu o iş..?? O çocugu alamazsak eğer çok büyük şey kaybetmiş oluruz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak fehmi burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih kaç kere takıma zarar verdi. giderken bile trabzon fazla para kazansın die zenite gitti. sizce o dönem para mevzu olmsaydı zenite gider miydi
Şampiyonluk Fatih Tekke'nin gönlünü hoş etmekten daha önemli benim için...
Yorum
-
İlk olarak fehmi burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısın unutmadım.adam imza atarken bile ben trabzonsporluyum dedi.ama siz bu adamın takıma zarar vermesinden bahsediyorsunuz..
33 yasinda, 2 senedir 90 dk maca cikmamis. sakatliklarla bogmusmus. kac golü kac asisti var belli degil...
sadece Trabzonsporlu oldugu icinmi?
ozaman benim gözümde daha Trabzonsporlu olan Shotayi tekrar alalim forvete... yasida olsa olsa 36 olur shotanin yanlis bilmiyorsam...
ne farkeder. TRABZONSPORLU...
Yorum
-
İlk olarak fehmi burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısın unutmadım.adam imza atarken bile ben trabzonsporluyum dedi.ama siz bu adamın takıma zarar vermesinden bahsediyorsunuz..
Yorum
-
İlk olarak fehmi burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısın unutmadım.adam imza atarken bile ben trabzonsporluyum dedi.ama siz bu adamın takıma zarar vermesinden bahsediyorsunuz..Ağasarlı_61
Yorum
-
Tertemiz 2 saatimiz var Fatih Tekke'liForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbiden sıkılmadınız mı artık??Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu saatten sonra sadece ortasahaya alternatif lazım yerlilerden yekta ve sezer tam aradığımız alternatifler ama onlarında malityeti yabancı oyunculardan çok, bu durumdada yabancıya yönelmek normal daha kaliteli ve ucuza bir alternatif alınabilir ama 8 yabancıyla şuan kulubemize kadar doluyuz.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Fatih yazsa böyle mi yazardı dersiniz?
Bu kadar yürekten çağırma beni
Bir sezon ansızın gelebilirim
Beni bekliyorsan, çağırıyorsan
Sevinçten kapında ölebilirim
Belki de futbola yeni başlarım
İçimde küllenen gol alevlenir
Bakarsın hiç gitmem golcün olurum
Belki de seversin beni kim bilir?
Kal dersen, dağlarca severim seni
Bir deniz olurum ayaklarında
Aşk bu özleyiş bu, hiç belli olmaz
Kalbim duruverir dudaklarında.
Ya da unuturum kim olduğumu
Hatırlamam belki adımı bile
Belki de çıldırır, deli olurum
Sana kavuşmanın heyecaniyle
Aşk bu, bilinir mi nereye varır
Ne durdurur özleyeni, seveni
Bakarsın ansızın gelebilirim
Bu kadar yürekten çağırma beniTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTiryakisi sigaradan sıkılır mı ?
Tiryakilikten öte saplantı olmaya başladı bu olay..Sadri Şener daha 1 hafta önce Fatih futbolu bıraksın dedi Ligtv'de ama biz hala Fatih'i transfer edelim diyoruz..
Futbalski60,
Abi yazdıklarından Kahlenberg'i tam olarak aradığımız adam olarak düşünmediğini sezinledim..Merkez ortasaha için..Doğru mudur eğer öyle ise çekincelerin ne yönde?
Yorum
Yorum