Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhammet demirle görüşme olcaktı ne oldu o iş..?? O çocugu alamazsak eğer çok büyük şey kaybetmiş oluruz..

Yorum

• İlk olarak fehmi burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fatih kaç kere takıma zarar verdi. giderken bile trabzon fazla para kazansın die zenite gitti. sizce o dönem para mevzu olmsaydı zenite gider miydi
      Daha önceki hizmetleri için Allah razı olsun...Efsane futbolcumuz olarak kalacak her zaman...Ama bu saatten sonra takıma dönmesi zararlı olur...
      Şampiyonluk Fatih Tekke'nin gönlünü hoş etmekten daha önemli benim için...

Yorum

haklısın unutmadım.adam imza atarken bile ben trabzonsporluyum dedi.ama siz bu adamın takıma zarar vermesinden bahsediyorsunuz..
        bu adam dedigin futbolcunun Trabzonsporlulugu olmasa kim ister?

33 yasinda, 2 senedir 90 dk maca cikmamis. sakatliklarla bogmusmus. kac golü kac asisti var belli degil...

sadece Trabzonsporlu oldugu icinmi?

ozaman benim gözümde daha Trabzonsporlu olan Shotayi tekrar alalim forvete... yasida olsa olsa 36 olur shotanin yanlis bilmiyorsam...

ne farkeder. TRABZONSPORLU...

Yorum

haklısın unutmadım.adam imza atarken bile ben trabzonsporluyum dedi.ama siz bu adamın takıma zarar vermesinden bahsediyorsunuz..
          Fatih Tekkeyi Öyle Bir Savunuyorsunuzki.Bu adamın Ne Katkısı Olabilir Takıma Zarar dan Fazla Zaten Brozek İ Aldık Birde Teo var Dönmeyen Ne Fatihi Hala Bırakın Gitsin Konyaya Oynasın Futbolunu Adam Gelmek İstemiş Senol Güneş İstememiş Hala Ne Israr Ediyorsunuz.

Yorum

Bende olsam derim Trabzonsporluyum ancak yapmacık oldu bu açıklamaları bunu söyleyecek kadar dürüst ise söylediklerini yutmamalıydı. "TÜRKİYEDE TRABZONSPOR DAN BAŞKA TAKIMDA OYNAMAM "
            Ağasarlı_61

Yorum

• Tertemiz 2 saatimiz var Fatih Tekke'li
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• yeni transfer sadece 3-4 gün fatih konusunun gündem disi kalmasini sagliyor..

bence irfan abiyle ortak bi noktada anlasmaya varmamiz gerekir..irfan abi fatih 3 sene sonra trabzona gelse olmazmi?
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Harbiden sıkılmadınız mı artık??

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Harbiden sıkılmadınız mı artık??
                    Tiryakisi sigaradan sıkılır mı ?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Kaçaklardan bugün dönen oldu mu? Bir haber var mı?

Yorum

• Bu saatten sonra sadece ortasahaya alternatif lazım yerlilerden yekta ve sezer tam aradığımız alternatifler ama onlarında malityeti yabancı oyunculardan çok, bu durumdada yabancıya yönelmek normal daha kaliteli ve ucuza bir alternatif alınabilir ama 8 yabancıyla şuan kulubemize kadar doluyuz.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• yine mi fatih...
                          Entropi İyidir.

Yorum

• Fatih yazsa böyle mi yazardı dersiniz?

Bu kadar yürekten çağırma beni
                            Bir sezon ansızın gelebilirim
                            Beni bekliyorsan, çağırıyorsan
                            Sevinçten kapında ölebilirim

Belki de futbola yeni başlarım
                            İçimde küllenen gol alevlenir
                            Bakarsın hiç gitmem golcün olurum
                            Belki de seversin beni kim bilir?

Kal dersen, dağlarca severim seni
                            Bir deniz olurum ayaklarında
                            Aşk bu özleyiş bu, hiç belli olmaz
                            Kalbim duruverir dudaklarında.

Ya da unuturum kim olduğumu
                            Hatırlamam belki adımı bile
                            Belki de çıldırır, deli olurum
                            Sana kavuşmanın heyecaniyle

Aşk bu, bilinir mi nereye varır
                            Ne durdurur özleyeni, seveni
                            Bakarsın ansızın gelebilirim
                            Bu kadar yürekten çağırma beni
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• şu Muhammet Demiri alalım o bizim yeni Fatih Tekkemiz olur..

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tiryakisi sigaradan sıkılır mı ?
                                Bilmiyorum valla sigarayı da içerim ama tiryaki değilim hani

Tiryakilikten öte saplantı olmaya başladı bu olay..Sadri Şener daha 1 hafta önce Fatih futbolu bıraksın dedi Ligtv'de ama biz hala Fatih'i transfer edelim diyoruz..

Futbalski60,

Abi yazdıklarından Kahlenberg'i tam olarak aradığımız adam olarak düşünmediğini sezinledim..Merkez ortasaha için..Doğru mudur eğer öyle ise çekincelerin ne yönde?

Yorum

Çalışıyor...
                                X