Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zafer Yelen'i Şenol Hoca kafasında silmeseydi aslında ondan umutluydum baya.
    Eger kampa katilmissa silmemistir Hocamiz.
    Umarim iyi bir Kamp dönemi gecirir ve nihayet girer kadroya.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bayern Münih ile öyle bir anlaşmışız ki, adamlar bir de Kloseyi bize gelmesi için ikna edecekler. Hey Allahım... Ne creatif insanlar var. Bu adamlar olduğu sürece dizi, sinema sektörü senarist sıkıntısı çekmez. Emekli olan hooop doğru beyaz perdeye...

Yorum

• Bilsem söylerim, söylemeyecek durumda olsam foruma girezdim...Hiç bir konuda hiç bir şey bilmiyorum...Tek bildiğim isteseydik şimdiye kadar Yekta yı alırdık....
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eger kampa katilmissa silmemistir Hocamiz.
          Umarim iyi bir Kamp dönemi gecirir ve nihayet girer kadroya.
          İnşallah dediğin gibidir abi ve bir yıldız daha kazandırır bize Şenol Hoca.

Yorum

• zafer den hala ümidim var adamın kalitesi belli inşalalh yansıtır orta sahaya ilaç olur ne sezer ne yekta deriz

Yorum

• klose haberlerının doruluk derecesi nedir sallama habermi .. ?

Yorum

• ben transfer istemiyom şu jaja ile alan gelsinde takıma huzur gelsin ha bifde selçuk egemen imzayı atsın...
                AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilsem söylerim, söylemeyecek durumda olsam foruma girezdim...Hiç bir konuda hiç bir şey bilmiyorum...Tek bildiğim isteseydik şimdiye kadar Yekta yı alırdık....
                  Demek ki Kahlenberg'i alıcaz.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kahlenberg transferinden ben cok ümitliyim ve bayagi uzun zamandir gündemde..
                    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Hala bir golcü arıyor olmamız( gerçekse yani) ilginç tabi
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        klose haberlerının doruluk derecesi nedir sallama habermi .. ?

Sorman Hata
                        http://www.youtube.com/watch?v=fZuOa...ture=recentlik

Yorum

• Tekke'nin Konya transferi netleşti mi ? Bilgisi olan var mı ?
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kahlenberg transferinden ben cok ümitliyim ve bayagi uzun zamandir gündemde..
                            Alman Transfermarkt.de sitesinden:

*
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tekke'nin Konya transferi netleşti mi ? Bilgisi olan var mı ?

Zaman İstemiş teklifi degerlendirmek için.
                              http://www.youtube.com/watch?v=fZuOa...ture=recentlik

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tekke'nin Konya transferi netleşti mi ? Bilgisi olan var mı ?
                                10 Ocak tarihine kadar izin istemis.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X