Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jaja ve diger futbolcularin gelmemesinin burada bazilarinca hafife alindigini düsünüyorum.

Bir futbolcu izinsiz gidip de birde en az 1 hafta gec kaliyorsa ortada büyük bir sorun var demektir.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jaja ve diger futbolcularin gelmemesinin burada bazilarinca hafife alindigini düsünüyorum.

Bir futbolcu izinsiz gidip de birde en az 1 hafta gec kaliyorsa ortada büyük bir sorun var demektir.
      Abi, Yattara'da kafasına göre takılıyordu ama en formda olduğu dönem o dönemlerdi Ama tabii sorun var ama büyük değil bence
      En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 23:45.

Yorum

• Sayin Tekke Bey kargadan sonra aslana giderse tam efsane olur...
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Kimi alıyoruz?
          Kimi alamıyoruz?
          Kimi satıyoruz?
          Kimi kovuyoruz?
          Kimi serbest bırakıyoruz?
          Kimi donduruyoruz?

Kısa bir özet rica etsem
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi, Yattara'da kafasına göre takılıyordu ama en formda olduğu dönem o dönemlerdi
            Yattaranin en formda oldugu dönemler herhalde mukave bitisine dogrudur.
            Ha birde araplara gitmek istedigindede gayet formundaydi bizim Yattara Aga.
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sayin Tekke Bey kargadan sonra aslana giderse tam efsane olur...
              Efsane olabilmesi için fenevde de en az bir maç oynaması lazım
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi, Yattara'da kafasına göre takılıyordu ama en formda olduğu dönem o dönemlerdi
                Yattara yapti da iyi mi oldu,bosu bosuna yillarca tuttular takimda.

Trabzonspor gibi yan gelip yatip yüklü para kazanabilecegi bir baska takim var mi yattara nin?

Birde sözlesme uzatmayi düsünüyorlar ,inanilir gibi degil.

Yorum

• Eğer Selçuk-Colman-Kahlenberg gibi bir orta saha kurup önlerine Jaja'yı koyabilirsek, 2. yarı arkamıza yaslanıp rahatça maç seyrederiz.
                  Şampiyonluk için sadece Serkan ve Glowacki'nin sağlığına duacı olmak kalır bize.
                  Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne Konyasi ya ... Fatih Tekke Türkiyenin her takiminda tikir tikir oynar !
                    Eskidendi o eskidennn..

Yas olmus artik 33..

Konyayada giderse tek soz anlatir bu durumu: Alcaklara kar yagiyor usumedin mi? Sen bu isin sonunu dusunmedin mi?
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Yattara yapti da iyi mi oldu,bosu bosuna yillarca tuttular takimda.

Trabzonspor gibi yan gelip yatip yüklü para kazanabilecegi bir baska takim var mi yattara nin?

Birde sözlesme uzatmayi düsünüyorlar ,inanilir gibi degil.
                      Taraftar baskisi Caferim, tamami ile Taraftar baskisi.
                      Yoksa Senol Hocamin ciddi sekilde Yattaranin eski formuna kavusacagina inandigini sanmiyorum.

Yattara kalabilir, lakin 1,65 Milyon Euroya asla olmaz. Söyle maximum 1 Milyon Euro olabilir, ki buda bence fazla.

Yorum

Jaja ve diger futbolcularin gelmemesinin burada bazilarinca hafife alindigini düsünüyorum.

herkes kendi işini düşünsün Cafer, ben izinsiz işe bir hafta gitmesem patron beni kovar kovulmayacak var mdıır aramızda?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          herkes kendi işini düşünsün Cafer, ben izinsiz işe bir hafta gitmesem patron beni kovar kovulmayacak var mdıır aramızda?
                          Üzerine Para ödetirler buralarda

Yorum

• Fatİh tekke İnŞallah galatasaraya transfer olur ve İnŞallah da Çok da baŞarili olur..

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatİh tekke İnŞallah galatasaraya transfer olur ve İnŞallah da Çok da baŞarili olur..
                              Ciddi misin?
                              Yoksa ince bir Mesajmi var yazdiklarinda?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kesinlikle yoktur ama futbol sektöründe biraz esneklik var bunu kabul etmek lazim.

Ben jaja kovulsun ve oynatilmasin demiyorum ama bu olay bence bizim sampiyonluk yürüyüsümüze bir darbe vurmustur.

Jaja nin bu hareketinin diger futbolculari cok olumsuz yönde etkiledigini unutmayalim.

Antep belediye macini örnek alalim,yabancilar gittikten sonra diger oyuncularin nasil gevsedigini hatirlayalim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X