Colman ligde mevkisinin en iyisi bukadar basit
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman bu sezon 4-5 maçta beklenen standartının altında kaldı . Fakat kalanında halen kendi bölgesinde ligin en iyi futbolcusu . Yerine bir futbolcuyu koymak en azından iki sene alır . Şimdiden yerine aday genç bir futbolcunun peşine düşülmeli . Colman'ı bir kalemde silenleri anlayamıyorum .En son Cengiz Çubukcu tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 22:40.
Yorum
-
İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri Şahin, Colman'dan daha kaliteli bir oyuncu. Mehmet Ekici, Colman kadar yetenekli ve ondan çok daha iyi olabilecek bir oyuncu. Taner Yalçın ise Köln'in tüm umutlarını bağladığı bir oyuncu, Colman'dan daha iyi olabilecek seviyede. Kayserispr'dan Furkan Özçal'ın eksisi fiziği, lakin o da en az Colman kadar iyi olabilecek bir futbolcu. Colman'a alternatif olabilecek bir isim olarak Gençlerbirliğin'den Soner Aydoğdu, Beşiktaş'tan Necip, Antep'ten Orhan Gülle var.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahsi fikrimdir, Colman'ın geçen sezon ortaya koyduklarıyla , Dünya Kupası kadrosunda hiç düşülmemesi haksızlıktır. Arjantin milli takım orta alanında hiç sırıtmadan görev yapar .
Şu an takımımızın pres gücünün Colman , en çok top çalan 3 oyuncudan biri Colman , sahanın tamamını kullanan tek adam Colman. En çok mesafa kateden Colman . Selçuk ile birlikte en çok asist niteliğinde top atan oyuncu Colman . Adamın tek eksiği hızlanma problemi , bir takım fiziksel handikaplar . Şu an Selçuk kadar takımın bel kemiği .
Yorum
-
colman ve selçuk ikilisi ligdeki tüm ortasahalara ezici üstünlük sağladı. bu ezdikleri ortasahalarda colmandan iyi denilen futbolcular da vrdı. colman ve selçuk brbiriyle uyumlu birbirini tamamlayan oyuncular. burda selçuğu yere göğe sığdıramayanlar iki sezon en ağır eleştirileri yaptılar. bu yanar döner taraftarlık ve her oyuncu bizim olsun iştahını da anlamıyorum.
eldeki oyunculardan en yüksek verimi almak ve belli bir programla transfer yapmak şu an yaptığımız en iyi şey.
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman ve selçuk ikilisi ligdeki tüm ortasahalara ezici üstünlük sağladı. bu ezdikleri ortasahalarda colmandan iyi denilen futbolcular da vrdı. colman ve selçuk brbiriyle uyumlu birbirini tamamlayan oyuncular. burda selçuğu yere göğe sığdıramayanlar iki sezon en ağır eleştirileri yaptılar. bu yanar döner taraftarlık ve her oyuncu bizim olsun iştahını da anlamıyorum.
eldeki oyunculardan en yüksek verimi almak ve belli bir programla transfer yapmak şu an yaptığımız en iyi şey.
Selcukun ilk iki senesine bakarsak sadece birkac mac parladi okadar..
Cunku sorumluluk almiyordu.. Fakat burdaki herkes sorumluluk aldiginda nekadar iyi bir fulbolcu oldugunu zaten biliyordu..
Zaten bu bilindigi icin okadar elestiri yapildi kendisine..
Insallah dahada iyi olucak onu avrupaya biz gondericez.. Trabzonsporuda orada gururla temsil edecektr ben buna inaniyorum"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Colman'ın geçen seneye oranla kötü gözükmesinin tek sebebi var artık görevleri değişti .Topu defanstan çıkarıyor Selçukla beraber geçen sene ise neredeyse forvet arkası oynuyordu . Bu sene bazı maçlarda kötü performans sergiledi bu olabilir ancak ben hala takımın en önemli 2-3 futbolcusundan biri olduğunu düşünüyorum .
Yorum
-
Colman'ın bu takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu biliyorum. O olmadığı zaman oynadığımız oyundaki yavanlığı, yaratılıcık olarak eksikliği de biliyorum. Çoğu zorlanarak kazandığımız maçlar oluyor. Eskişehir maçını hatırlayın. Colman'ın yerine oynatabileceğimiz/oynattığımız Ceyhun, Barış, Sezer de onun kadar o bölgeyi etkili kullanamadılar.
Şöyle düşünün, Colman'ın bir sezonda 5 maç oynamaması, riske girecek 15 puan demektir. Özellikle Eskişehir, Gaziantep gibi ortasahası verimli olan takımlar karşısında yenilgi bile almamız muhtemel. İşte bu yüzden diyorum ki, Colman'a yerli bir alternatif alınmalıdır. Alınacak yerli oyuncu Barış, Sezer seviyesinde değil de, Colman'dan daha iyi olabilecek bir genç olmalı. Sadece onun yedeği değil, formasını kaptırmak adına Colman'ı endişelendirmeli de.
Bir diğer husus, şu an için Taner Yalçın, Mehmet Ekici gibi oyuncuları alamayız ama; 1,5 sene sonra Onur ve Selçuk Arsenal'e, Colman'da Porto'ya gittiği zaman kaliteli gençleri alabilme ihtimalimiz/ onların bize gelmek isteme ihtimalleri şimdikinden kat-be-kat yüksek olacaktır.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 senedir Sadi hoca ''altyapıdan çok iyi oyuncular geliyor'' deyip duruyor, A2 ya da altyapıda böyle istikbal vaadeden birisi hala mı yoktur? sen söyledin Serdar, Onur ve Mustafanın kulübe kazandırdıklarının neler olduğunu ...
Yorum
-
İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ın bu takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu biliyorum. O olmadığı zaman oynadığımız oyundaki yavanlığı, yaratılıcık olarak eksikliği de biliyorum. Çoğu zorlanarak kazandığımız maçlar oluyor. Eskişehir maçını hatırlayın. Colman'ın yerine oynatabileceğimiz/oynattığımız Ceyhun, Barış, Sezer de onun kadar o bölgeyi etkili kullanamadılar.
Şöyle düşünün, Colman'ın bir sezonda 5 maç oynamaması, riske girecek 15 puan demektir. Özellikle Eskişehir, Gaziantep gibi ortasahası verimli olan takımlar karşısında yenilgi bile almamız muhtemel. İşte bu yüzden diyorum ki, Colman'a yerli bir alternatif alınmalıdır. Alınacak yerli oyuncu Barış, Sezer seviyesinde değil de, Colman'dan daha iyi olabilecek bir genç olmalı. Sadece onun yedeği değil, formasını kaptırmak adına Colman'ı endişelendirmeli de.
Bir diğer husus, şu an için Taner Yalçın, Mehmet Ekici gibi oyuncuları alamayız ama; 1,5 sene sonra Onur ve Selçuk Arsenal'e, Colman'da Porto'ya gittiği zaman kaliteli gençleri alabilme ihtimalimiz/ onların bize gelmek isteme ihtimalleri şimdikinden kat-be-kat yüksek olacaktır.
Yorum
-
istanbulda çok var öyle de hepsini bjk gs fb kapıyor hala inanamıyorum ya o kadar iyi oynayan cocuklar tanıyorum hepsiylede oynadım bir tane çocuk vardı kasımpaşa da oynayan ben ondan kat ve kat daha iyi oynuyorum trabzon gitmiş onu almış altyapıya Allahım yaİlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltyapı üretmezse kadro istikrarı er geç bir noktada bozulacaktır . 5-6 yılda bir dibe vurmamak için şu altyapının esaslı biçimde ele alınması şart . Sadi hoca geçen yıldan bu yana çok iddialı . Süper yıldızlar yine 10 yılda bir gelmeye devam etsin , ama lütfen artık Mustafa ayarındaki futbolculara para verip transfer etmeyelim . Kendimiz üretelim .
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltyapı üretmezse kadro istikrarı er geç bir noktada bozulacaktır . 5-6 yılda bir dibe vurmamak için şu altyapının esaslı biçimde ele alınması şart . Sadi hoca geçen yıldan bu yana çok iddialı . Süper yıldızlar yine 10 yılda bir gelmeye devam etsin , ama lütfen artık Mustafa ayarındaki futbolculara para verip transfer etmeyelim . Kendimiz üretelim .
Selcukun alternatifinin altyapidan cikmasi gerekir veya o potansiyeldeki futbolcularin izlenip takima kazandirilmasi gerekir..
Selcuk 2 bilemedin 3 sene sonra avrupaya gidicek eger bu performasini surdururse.. O gittikten sonra yerine adam hazirlamadiysan basari gecici olur.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Colman'ın görevini Türkiye liginde yapabilecek tek oyuncu Engin Baytar'dır bence zira oyunun iki yönünüde istediği zaman çok iyi oynuyor...
Hoca geldiği günde yaptığı toplantıda Colman'a giydirmişti bugün yine Colman'a giydirdi arada da bir iki demeci vardı (ücret artırımı ile ilgili) yine hedefte o vardı. istikrar ve devamlılık konusunda g.amerikalı şeklini üzerinden atmayan colman'ı Şenol Güneş çizer eğer colman şu 6 ayda değişmezse haziran'da vedalaşacağız kendisiyle öyle görünüyor.
bkz.
bir maç iyi üç maç kötü oynanmaz
kötü oynadğında paranı kısmıyorsak iyi oynadığında da para artırımı olmaz
sahada sorumluluk almaktan kaçmamalıyız
iyi oynadığında para istiyorsun ama kötü oynadığında hesap vermiyorsun!bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
Yorum