İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak leventturksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenoel gecirmeden gelmezler bende olsam gelmezdim adamların dini bayramıBÜLENT
Yorum
-
İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNtv sporda izledim sabah hocamız 3 oyuncu almak istiyormuş şuanda görüşmeler devam ediyo dedi. Sonuca heran varılabilir ama Trabzonspor para hesabı çok yaptığı için görüşmelerde uzuyo beşiktaş gibi önceden tespit edip devre biter bitmez alsak çok daha yararlı olurdu.
Yapmayin Allah askina menejerlerin teklifleriylen transfer yapan bi klübü tespit edip transfer ediyor diye lanse etmeyin bari...
Bu sezona dek bizim transfer listemizi takip edenler onlar degilmiydi...?
Kim bosa ciktiysa onu aliyor BJK, planli projeli islr yaptigini duymadik...
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforvet ortasaha ve sol kanada oyuncu gelirse mevcut kadrodan hangi futbolcular kesilir bunuda irdelememiz lazim..
ileri uc soyle olusuyor..
-----------------selcuk----------------colman-------------------
burak-----------------------jaja------------------engin(alanzinho)
-----------------------------umut----------------------------------
bikere gelen oyuncunun colman yada selcuku kesecegini sanmiyorum ama iyi bir alternatif olabilir..
sol kanat geldiginde enginle alan iskartaya cikicaktir..
forvet geldiginde ise burak veya umuttan biri yedek olucaktir buyuk ihtimal..
eger orta sahadaki oyuncu colmani keserse yedek kadromuz: engin, burak(umut), alanzinho, yattara, colman, giray ve yedek kaleci olur heralde.. dusunun ceyhun falan bile kadro disi kaliyor bu bollukta..
Eğer her aldığımız oyuncu mevkisinin admaı çıkarsa, benim tahmini kadrom ise şu şekilde oluşur.
----------------- Onur-------------------
Serkan-------Egemen------Glovaçki----Cale
--------------Colman-------Selçuk--------
Burak----------------Jaja------------Sol Açık
-----------------FORVET------------------
Diyeceksiniz ki 3 adam alınıyor, iki tanesi sahaya çıkıyor. Dedim ya alınacak adamların neler yapabileceğini görmemiz gerekiyor. Orta alana alınacak adam şahsi fikrim Selçuk'u asla kesemez, (kim olursa olsun). Colman'ı kesebilecek kapasitesi var mı yok mu göreceğiz. Ona göre Colman yerine o isim yazılabilir.
Yorum
-
Kienast araştırması
28 Aralık 2010 Salı / 10 : 28
Bordo-Mavililer’de Umut’a partner arayışlarında listesi genişliyor
Sturm Graz forması giyen ve 19 maçta 13 gol atan golcü oyuncu için fiyat araştırması yapılıyor.
19 MAÇTA 13 GOL
Trabzonspor’un transferine yeni bir isim daha girdi. Bordo-Mavililer’in Avusturya Ligi'nde Sturm Graz forması ile 19 maçta 13 gol atan Roman Kienast’ın da golcü listesine eklendiği iddia edilirken, Fenerbahçe’nin golcüsü Semih Şentürk’te yerli adaylar arasında.
Bakırköy,den Oflu Erol
Yorum
-
İlk olarak leventturksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenoel gecirmeden gelmezler bende olsam gelmezdim adamların dini bayramıtabi biilgim eksik olabilir
colmanda jajada piyasada olmadığına göre geç geleceklerdir
eidt: 24-30 arası noel haftası ama en önemli günü 24ü diye biliyorum demek daha doğru olur.En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 28.12.2010, 10:44.Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi BJK önceden tespitmi ediyor ???
Yapmayin Allah askina menejerlerin teklifleriylen transfer yapan bi klübü tespit edip transfer ediyor diye lanse etmeyin bari...
Bu sezona dek bizim transfer listemizi takip edenler onlar degilmiydi...?
Kim bosa ciktiysa onu aliyor BJK, planli projeli islr yaptigini duymadik...BÜLENT
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ki bu da bir sorun ve tartışılması gereken bir konu. Fakat bunu tartışabilmemiz için öncelikle gelecek adamları bilmemiz ve görmemiz gerekiyor. Çünkü biz ne yazık ki bölgeye göre transfer yapamıyoruz. Bunun en basit örneğini 2 senedir yaşıyoruz. Sol açık olarak alınan 3 oyuncuyu toplasak belki adam akıllı bir sol açık eder. O nedenle önce gelecek adamların mevkilerinde neler verebielceğini bilmemiz gerekiyor.
Eğer her aldığımız oyuncu mevkisinin admaı çıkarsa, benim tahmini kadrom ise şu şekilde oluşur.
----------------- Onur-------------------
Serkan-------Egemen------Glovaçki----Cale
--------------Colman-------Selçuk--------
Burak----------------Jaja------------Sol Açık
-----------------FORVET------------------
Diyeceksiniz ki 3 adam alınıyor, iki tanesi sahaya çıkıyor. Dedim ya alınacak adamların neler yapabileceğini görmemiz gerekiyor. Orta alana alınacak adam şahsi fikrim Selçuk'u asla kesemez, (kim olursa olsun). Colman'ı kesebilecek kapasitesi var mı yok mu göreceğiz. Ona göre Colman yerine o isim yazılabilir.katılıyorum.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
CLEO TRABZON’A KOŞUYOR!
27 Aralık 2010 Pazartesi / 11 : 34
Bordo-Mavililer, Partizan’ın Brezilyalı golcüsü için kesenin ağzını açtı
Lazio ve Napoli’nin de bastırdığı Cleo için teklifini 3.5 milyon EURO’ya yükselten Bordo-Mavililer, Partizan’ı ikna etmeye çalışıyor. Cleo’da Devler Ligi için Trabzon’a sıcak bakıyor. Transfer bugün yarın bitebilir.Bakırköy,den Oflu Erol
Yorum
-
simdi bi yanda yoneticiler nokta transfer diyorlar..
ote yandan bazilarimiz grafite bazilarimiz cleo diyo..
sizce grafite vb futbolcular mi nokta transfer olur yoksa cleo vb futbolcular mi?
noktali virgul alicaksak cleo alinsin.. ama yok illa nokta olanindan alicaksak grafite gibi adam alinsin (bence)"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
- Şimdi Jaja yılbaşını kutladımı yaniTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCLEO TRABZON’A KOŞUYOR!
27 Aralık 2010 Pazartesi / 11 : 34
Bordo-Mavililer, Partizan’ın Brezilyalı golcüsü için kesenin ağzını açtı
Lazio ve Napoli’nin de bastırdığı Cleo için teklifini 3.5 milyon EURO’ya yükselten Bordo-Mavililer, Partizan’ı ikna etmeye çalışıyor. Cleo’da Devler Ligi için Trabzon’a sıcak bakıyor. Transfer bugün yarın bitebilir.Bakırköy,den Oflu Erol
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Şimdi Jaja yılbaşını kutladımı yaniBÜLENT
Yorum
Yorum