Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bundesligadan Babam ciksa yerim.
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne dersiniz , açıklanır mı bugün bir şeyler ? Dengemiz bozuldu valla, sabah akşam sürekli bu sayfayı takip etmekten
      Aynen yahu.İşi gücü bıraktık kim gelecek diye net başında helak olduk
      BÜLENT

Yorum

• Başkanın Almanya'ya gittiği kesin mi arkadaşlar?

Yorum

• Yok mu DHMİ çalışan bir müslüman evladı.

Yok mu?

ççç

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynen yahu.İşi gücü bıraktık kim gelecek diye net başında helak olduk
            iyi bir başarı sergilediler kimseye duyurmadan pazarlık aşamasındalar herhalde anlaşınca başkan almaya gidecek oyuncuyu
            Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Oh be.

Sabah 8 den beri tamı tamına 42 sayfa okudum. Tabi her yorumu okumak mümkün değil.
              Ama şu bir gerçek ki, Trabzonspor taraftarı transfer döneminde inanılmaz yaratıcı oluyor

Kendi adıma çok rahatım. Çünkü bu hafta bir transferin gerçekleşmeyeceğinden nerede ise eminim. (Şahsi fikir) Eğer olursa da benim için sürpriz olur.

Şenol hoca'nın net olarak transfer yapacağı bölgeleri söylemesi, transferin kesinlikle olacağına işarettir bana kalırsa. Fakat halen daha ısrarcı olduğum bir konu vr, o da en büyük rakibimiz Fenerbahçe maçında aldıklarımızdan faydalanmak istiyorsak kesinlikle transferi erken bitirmeliyiz.

Herkes için güzel bir gün olsun inşallah...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oh be.

Sabah 8 den beri tamı tamına 42 sayfa okudum. Tabi her yorumu okumak mümkün değil.
                Ama şu bir gerçek ki, Trabzonspor taraftarı transfer döneminde inanılmaz yaratıcı oluyor

Kendi adıma çok rahatım. Çünkü bu hafta bir transferin gerçekleşmeyeceğinden nerede ise eminim. (Şahsi fikir) Eğer olursa da benim için sürpriz olur.

Şenol hoca'nın net olarak transfer yapacağı bölgeleri söylemesi, transferin kesinlikle olacağına işarettir bana kalırsa. Fakat halen daha ısrarcı olduğum bir konu vr, o da en büyük rakibimiz Fenerbahçe maçında aldıklarımızdan faydalanmak istiyorsak kesinlikle transferi erken bitirmeliyiz.

Herkes için güzel bir gün olsun inşallah...
                Ntv sporda izledim sabah hocamız 3 oyuncu almak istiyormuş şuanda görüşmeler devam ediyo dedi. Sonuca heran varılabilir ama Trabzonspor para hesabı çok yaptığı için görüşmelerde uzuyo beşiktaş gibi önceden tespit edip devre biter bitmez alsak çok daha yararlı olurdu.
                Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• forvet ortasaha ve sol kanada oyuncu gelirse mevcut kadrodan hangi futbolcular kesilir bunuda irdelememiz lazim..

ileri uc soyle olusuyor..

-----------------selcuk----------------colman-------------------

burak-----------------------jaja------------------engin(alanzinho)

-----------------------------umut----------------------------------

bikere gelen oyuncunun colman yada selcuku kesecegini sanmiyorum ama iyi bir alternatif olabilir..

sol kanat geldiginde enginle alan iskartaya cikicaktir..

forvet geldiginde ise burak veya umuttan biri yedek olucaktir buyuk ihtimal..

eger orta sahadaki oyuncu colmani keserse yedek kadromuz: engin, burak(umut), alanzinho, yattara, colman, giray ve yedek kaleci olur heralde.. dusunun ceyhun falan bile kadro disi kaliyor bu bollukta..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyi bir başarı sergilediler kimseye duyurmadan pazarlık aşamasındalar herhalde anlaşınca başkan almaya gidecek oyuncuyu
                    Öyle olduğundan şüphem yok da şu sabırsız karadenizli damarı yok mu...Yerinde durmuyor namussuz...
                    BÜLENT

Yorum

• Bnce Cleo olucak içimde öle bir his var 9 - Cleo Formasını görür gibiyim

Yorum

• başkan bugün gidiyor dimiaman yarına ertelemesin çarşı karışır
                        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          forvet ortasaha ve sol kanada oyuncu gelirse mevcut kadrodan hangi futbolcular kesilir bunuda irdelememiz lazim..

ileri uc soyle olusuyor..

-----------------selcuk----------------colman-------------------

burak-----------------------jaja------------------engin(alanzinho)

-----------------------------umut----------------------------------

bikere gelen oyuncunun colman yada selcuku kesecegini sanmiyorum ama iyi bir alternatif olabilir..

sol kanat geldiginde enginle alan iskartaya cikicaktir..

forvet geldiginde ise burak veya umuttan biri yedek olucaktir buyuk ihtimal..

eger orta sahadaki oyuncu colmani keserse yedek kadromuz: engin, burak(umut), alanzinho, yattara, colman, giray ve yedek kaleci olur heralde.. dusunun ceyhun falan bile kadro disi kaliyor bu bollukta..
                          Önemli bir konu ama düşünüldüğü kadar sorun olmaz,sadece sol kanat uyum sağlarsa direk kadroya katılabilir,orta saha ve forvet olası sakatlık-ceza veya formsuzluklarda devreye girecektir.İkinci yarı sadece rakiplerle değil 7 başlı ejderhalarla da çarpışacağımız için Selçuk-Colman'a bişi olursa Ceyhun yetersizliğini ortadan kaldırmak,Umut Umutlaşırsa yedeğinin olması,

diye düşünüyorum
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            başkan bugün gidiyor dimiaman yarına ertelemesin çarşı karışır
                            Antalya kampına yetişsinde yetişmesse çarşı karışsın
                            Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              başkan bugün gidiyor dimiaman yarına ertelemesin çarşı karışır
                              Bütün camia olarak Sadri Başkanı takip ediyoruz... Şu anda kahvaltı yapıyor...Şu anda wc de...Aha havaaalanı yolunda...Tüh çıktı havaalanı yolundan...ne zaman girer ki...ççççççççç
                              BÜLENT

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Antalya kampına yetişsinde yetişmesse çarşı karışsın
                                abi zaten bugün alsa yarınki kampa ancak yetişir

jaja geldimi bilgisi olan varmı

kamp yarın başlıyor dimi?jajada yok,kesin gecikmeli gelecek bu uşak
                                Entropi İyidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X