Bundesligadan Babam ciksa yerim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dersiniz , açıklanır mı bugün bir şeyler ? Dengemiz bozuldu valla, sabah akşam sürekli bu sayfayı takip etmektenBÜLENT
Yorum
-
İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen yahu.İşi gücü bıraktık kim gelecek diye net başında helak oldukBakırköy,den Oflu Erol
Yorum
-
Oh be.
Sabah 8 den beri tamı tamına 42 sayfa okudum. Tabi her yorumu okumak mümkün değil.
Ama şu bir gerçek ki, Trabzonspor taraftarı transfer döneminde inanılmaz yaratıcı oluyor
Kendi adıma çok rahatım. Çünkü bu hafta bir transferin gerçekleşmeyeceğinden nerede ise eminim. (Şahsi fikir) Eğer olursa da benim için sürpriz olur.
Şenol hoca'nın net olarak transfer yapacağı bölgeleri söylemesi, transferin kesinlikle olacağına işarettir bana kalırsa. Fakat halen daha ısrarcı olduğum bir konu vr, o da en büyük rakibimiz Fenerbahçe maçında aldıklarımızdan faydalanmak istiyorsak kesinlikle transferi erken bitirmeliyiz.
Herkes için güzel bir gün olsun inşallah...
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOh be.
Sabah 8 den beri tamı tamına 42 sayfa okudum. Tabi her yorumu okumak mümkün değil.
Ama şu bir gerçek ki, Trabzonspor taraftarı transfer döneminde inanılmaz yaratıcı oluyor
Kendi adıma çok rahatım. Çünkü bu hafta bir transferin gerçekleşmeyeceğinden nerede ise eminim. (Şahsi fikir) Eğer olursa da benim için sürpriz olur.
Şenol hoca'nın net olarak transfer yapacağı bölgeleri söylemesi, transferin kesinlikle olacağına işarettir bana kalırsa. Fakat halen daha ısrarcı olduğum bir konu vr, o da en büyük rakibimiz Fenerbahçe maçında aldıklarımızdan faydalanmak istiyorsak kesinlikle transferi erken bitirmeliyiz.
Herkes için güzel bir gün olsun inşallah...Bakırköy,den Oflu Erol
Yorum
-
forvet ortasaha ve sol kanada oyuncu gelirse mevcut kadrodan hangi futbolcular kesilir bunuda irdelememiz lazim..
ileri uc soyle olusuyor..
-----------------selcuk----------------colman-------------------
burak-----------------------jaja------------------engin(alanzinho)
-----------------------------umut----------------------------------
bikere gelen oyuncunun colman yada selcuku kesecegini sanmiyorum ama iyi bir alternatif olabilir..
sol kanat geldiginde enginle alan iskartaya cikicaktir..
forvet geldiginde ise burak veya umuttan biri yedek olucaktir buyuk ihtimal..
eger orta sahadaki oyuncu colmani keserse yedek kadromuz: engin, burak(umut), alanzinho, yattara, colman, giray ve yedek kaleci olur heralde.. dusunun ceyhun falan bile kadro disi kaliyor bu bollukta.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi bir başarı sergilediler kimseye duyurmadan pazarlık aşamasındalar herhalde anlaşınca başkan almaya gidecek oyuncuyuBÜLENT
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforvet ortasaha ve sol kanada oyuncu gelirse mevcut kadrodan hangi futbolcular kesilir bunuda irdelememiz lazim..
ileri uc soyle olusuyor..
-----------------selcuk----------------colman-------------------
burak-----------------------jaja------------------engin(alanzinho)
-----------------------------umut----------------------------------
bikere gelen oyuncunun colman yada selcuku kesecegini sanmiyorum ama iyi bir alternatif olabilir..
sol kanat geldiginde enginle alan iskartaya cikicaktir..
forvet geldiginde ise burak veya umuttan biri yedek olucaktir buyuk ihtimal..
eger orta sahadaki oyuncu colmani keserse yedek kadromuz: engin, burak(umut), alanzinho, yattara, colman, giray ve yedek kaleci olur heralde.. dusunun ceyhun falan bile kadro disi kaliyor bu bollukta..
diye düşünüyorumŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan bugün gidiyor dimiaman yarına ertelemesin çarşı karışır
Bakırköy,den Oflu Erol
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan bugün gidiyor dimiaman yarına ertelemesin çarşı karışır
Şu anda kahvaltı yapıyor...Şu anda wc de...Aha havaaalanı yolunda...Tüh çıktı havaalanı yolundan...ne zaman girer ki...ççççççççç
BÜLENT
Yorum
-
İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya kampına yetişsinde yetişmesse çarşı karışsın
jaja geldimi bilgisi olan varmı
kamp yarın başlıyor dimi?jajada yok,kesin gecikmeli gelecek bu uşakEntropi İyidir.
Yorum
Yorum