Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yavuz Selim e gitmene gerek yok, BMN istanbul hali saha maclarina gel hafta sonu Yekta dedigin cayda cira kalir
    Çağıran olmadı ki hiç. Gelelim biz de iki top tepelim. Belki ben de katlarım Yekta'yı
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence 3. lig takımlarında oynayan oyuncuların isimlerini bi kağıda yazıp kura çekelim. çıkan oyuncuyu alternatif olarak alalım.
      bırakın bu abudik gubidik adamları. seneye inşalah şampiyonlar liginde oynayacaz bize rakibin karşısında ayakları titremeyecek adamlar lazım
      3.lig takimlarindan adam alacaksin,sampiyonlar liginde oynatacaksin ve de ayaklari titremeyecek .
      Inanmam.

Yorum

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abdullahı birkaç maç alıcı gözüyle izledim abdullah orta sahadaki savunma görevinin yanında biizm orta saha oyuncuları gibi ceza sahasına yakın bölgelerde dolaşmayı seven bir oyuncu vuruş tekniği ii değil ancak dediğiniz gibi ilk etapta direk oyuncu yerine alternatif oyuncu olarak düşünülebilir. zaten bizim selçuk ve colman ayarında bir oyuncuyu bizim ligde bulmamız çok zor. abdullah bizim alternatif oyuncularımızdan çok daha ii bir seviyede 23 yaşında
        alper potuk fiziksel açıdan abdullaha göre biraz daha geride ancak daha genç 19 yaşında sanki tekniğide abdullaha göre biraz daha ii.
        Bir tane Junior Selçuk lazım ama bu oyuncu her an patlama yapacak düzeyde olmalı yerlilerin dediğiniz gibi daha önlerinde çok yol var ama bu oyuncuları da yavaş yavaş takıma monte edebiliriz eğer merkez orta sahaya oyuncu alınacaksa genç,kaliteli bir yabancı oyuncu alınması taraftarıyım ve bu oyuncu da takıma katkı sağlayabilecek düzeyde olmalı.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak alpacino_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunu bende duydum da bu zamana kadar neden para vermemiş?Gaziantep niye ses çıkarmamış?
          o rakamlar da sıkıntı olduğu bir gerçekti ne kadarı g.antep'in kasasına ne kadarı yöneticilerin ne kadarı bjk'li yöneticilerin muallakta o nedenle kimse yaygara koparmıyo olabilir ( kıllanıyor insan ister istemez)
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Az kaldı az. Geliyor bombalar.

Yorum

• Besiktas'tan oyuncu alıcaksak Necip'i versinler bize ya da bedavaya Bobo

Bu 2 oyuncu hariç Quresma ve Ernst dahil hiçbirini bedavaya bile istemem...

Ersan'ı isterim ama Bjk'nin oyuncusu değil...

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir tane Junior Selçuk lazım ama bu oyuncu her an patlama yapacak düzeyde olmalı yerlilerin dediğiniz gibi daha önlerinde çok yol var ama bu oyuncuları da yavaş yavaş takıma monte edebiliriz eğer merkez orta sahaya oyuncu alınacaksa genç,kaliteli bir yabancı oyuncu alınması taraftarıyım ve bu oyuncu da takıma katkı sağlayabilecek düzeyde olmalı.
                Aklıma Papy geldi. Nedense artık...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Ali Dere yi çok beğendim. Mutlaka değerlendirilmeli. 1993 doğumlu daha uşak

Yorum

• bence arkadaşlar eğer ŞL gidersek şimdiden alternatifli bir kadro oluşturmanın temelleri atılmalı. ben Yattaranın yerine Gaziantepten Popov ve Glowacki nin yerine Dany nin alınması taraftarıyım.. ayrıca stoper mevkisi için bir diğer alternatif ise Hollanda maçında oldukça iyi olan Serdar Kesimal de olabilir. Genç ve potansiyeli olan oyuncular.. Alanzinhonun yerine de iyi bir sol açık oyuncusu alınabilir. Popov u bulgar liginde kahraman yapan Brezilyalı Doka da çok iyi oyuncu ve Avusturya milli Ümit Korkmaz (sakatlığı ne durumda bakmak lazım .. ayrıca oyun kurucu mevkisi için ise Gürcü Levan Kenia Shalke de süre alamıyor .. Ön libero mevkisi için de Gökhan İnler hayal ama şartlar ve oyuncu vizyonu için zorlanabilir. Devler ligi için iyi bir sol bekte sezon bitiminde düşünülebilir. Wendt, Riise veya bu tarz bir oyuncu.. eldeki verimi düşük yabancıların yerine 8 i de banko oynayacak yabancı transferi fena olmaz diye düşünüyorum.. Jaja-Popov-Meçhul Santrafor-Solbek-Colman veya onun oyun yapısında daha sert bir oyun anlayışı olan bir yabancı- Stoper-ve Sol açık.. yedi oldu düşünün artık.. Haksız mıyım?
                    İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Kasımpaşa'da, Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın yerine Fuat Çapa getirildi.

Bakalım Fuat Çapa`nın çabası,Kasımpaşa`nın küme düşmesine engel olabilecekmi?

Yorum

• Basın Yekta üzerinde çok duruyor nedenini anlamış değilim gerçekten de kaç kere izlediysem hiçbirinde de çok iyi sinyaller vermedi. Özellikle de bizim takımda futbolcularda bolca bulunan rahatsızlık topu iyi kullanma, yerinde ve zamanında ayağından çıkarma ve son topları kullanma konusunda yetersiz. Bu özellikler bence futbolda çok önemli özellikler ve yektada bunu pek göremedim biraz da bencil bir oyuncu.

Eskişehirli alper çok yetenekli bir oyuncu çok genç olduğunu biliyorum sanırım 18 yaşında veya bu civarlarda. Yani siz düşünün elinizde bu yaşta çok yetenekli oyuncu var satarmısınız kolay kolay satmazsınız heralde. Eskişehir de bu oyuncuyu öyle kolay kolay bırakmaz.

Doğa konusu basında da çok çıkan bir konu olduğu için yazdım. Alınırsa yedek kadro güçlenir daha fazlası olmaz. Ama bize daha fazlası gerekiyor bence.

Serdar kurtuluş sağ bek bizde şu an serkan var, ondan sonra tayfun var ki tayfun sakatlanmadan önce mücadelesiyle avni akerde alkış toplayan bir oyuncuydu. O bölgede hoca tayfunu da kullanmayı düşünürse pek eksiklik yaşayacağımızı sanmıyorum.

Sola oyuncu seçimi gerçekten zor. Sol tarafta engin oynuyor engini yedek bırakabilecek oyuncu pek göremiyorum aslında. Çok istiyorlarsa gabriçi geri alsınlar kaliteli oyuncu sonuçta. Hoca burakı nasıl kazandıysa gabriçi de kazanabilir. En azından alternatif olur.
                        En son sametaydin tarafından düzenlendi; 28.12.2010, 17:40.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kasımpaşa'da, Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın yerine Fuat Çapa getirildi.

Bakalım Fuat Çapa`nın çabası,Kasımpaşa`nın küme düşmesine engel olabilecekmi?
                          Küme düşmemiz engellenemez
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ali Dere yi çok beğendim. Mutlaka değerlendirilmeli. 1993 doğumlu daha uşak
                            Abim bende beğeniyorum o futbolcuyu bildiğim kadarıyla 1992 doğumlu olması lazım
                            Sol ayağını çok iyi kullanan bir futbolcu
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Alternatif bir kadro oluşturmanın en iyi yolu var olanların yerlerine daha iyilerini almak.İlk etapta sol kanada Engin yerine bir oyuncu,Colman ve Umut yerinede birer oyuncu alırsak kadromuz derinleşir...

Yorum

• evet sevgili günlük yine bir salı ve yine transfer yok

Yorum

Çalışıyor...
                                X