Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "any" genellikle olmsuz cümlelerde kullanilir. "a" soru cümlelerinde tabiki kullanilabilir, cok örnegi var.

Tamam abiler bosverin

Bence cok iyi bir santrafor gelecek
    1

Yorum

• Burdada Videosu Stuttgart Bayern ve Pogrebnyak

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Su Stadyumdaki BJKli eleman Kolotta Trabzonlumus.Hey Allahim Su bizim asimile olan Trabzonlula gecmiste olmasaydi Su Üc takimin hali ne olurdu.Her tarafta bizimkiler cikiyor.
        Acaba bunların babaları, buda benim oğlum diye yanında gezdirebildilermi acep?
        En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 28.12.2010, 01:08.
        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• baskan belki kapar nistelrooy yu gelir....kim bilir
          Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• arkadaşlar işten geldim varmı bi gelişme mesajlara bakılırsa başkan almanya ya gidiyor sanırım dogru mu ??

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dogrudur 11 kisi ben begenmiorum ve is yapacagni sanmiorum metin 34 hafta icuyor muyuz

Ins. ben varim bizim Tayfa hazir kita bekliyor bile sen???

Yorum

• Bugün Muhammet ile görüşülecek. En çok istediğim onun transferi. İnşallah onu kadromuza katarız. Ne kadar istiyorum anlatamam, çok şey kazanmış oluruz.

Yorum

• Favori sitem
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün Muhammet ile görüşülecek. En çok istediğim onun transferi. İnşallah onu kadromuza katarız. Ne kadar istiyorum anlatamam, çok şey kazanmış oluruz.
                    Muhammet de neymis Nasil bir oyuncu oldugunu göremedim ben. Bursada oynadimi hic?
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Burada Ingizlizce dersi verecek halim yok ama :

http://gngr.wordpress.com/2009/10/13...sing-articles/

Muhammed gibi aydin Ögretmen adaylari sayesinde düzelecek insallah.

------------------

Aman Allahim bugün Sali
                      Trabzonspor
                      FC Barcelona MSV Duisburg
                      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Fatih Tekke alınsa çok güzel olur, yedekte iyi bir adamımız olur.. Sakatlık falan olursa.. Tabi kaliteli-yabancı bir forvetin alındığını varsayıyorum..
                        Ayrıca Ankaragücünden ayrılan Mehmet Çakırı söyledim, hala alınmadı mı yaaa Hoca bu arkadaşları yine çok popüler yapar, potansiyelleri fazla çünkü.. İkisi de bedava..
                        Not Important..

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yoruma bak "Ben Serkan'a topu Annan'a ver nasıl diyeceğim."
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yoruma bak "Ben Serkan'a topu Annan'a ver nasıl diyeceğim."
                            Bu sorun değilde, Annan bana versin nasıl diyecek?
                            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muhammet de neymis Nasil bir oyuncu oldugunu göremedim ben. Bursada oynadimi hic?
                              Daha 18 19 yaşlarında ve bu yaşlarda Türkiye'de birinci ligde oynatılmak o kadar kolay değil. Son olarak kontratını uzatmadı diye kadroya alınmadı Bursa'da. Kendisi genç milli takımlarının en ümit vaad eden futbolcusu.

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burada Ingizlizce dersi verecek halim yok ama :

Muhammed gibi aydin Ögretmen adaylari sayesinde düzelecek insallah.

------------------

Aman Allahim bugün Sali

Yapma izzet bende tartismak istemiyorum ama Muhammed arkadasimiz "a" icin soru cümlelerinde kullanilamaz dedi.

Neyse cok uzadi gercekten.
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Çalışıyor...
                                X