Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Yekta'yı beğenmiyorum kötü oyuncu falan demiyorum iyi güzel hoş ama ancak alternatif olur he kötü mü olur tabiki hayır çok da güzel olur neyse konuyu kapatalım..

Bu arada Annan ne zaman geliyor..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben Yekta'yı beğenmiyorum kötü oyuncu falan demiyorum iyi güzel hoş ama ancak alternatif olur he kötü mü olur tabiki hayır çok da güzel olur neyse konuyu kapatalım..

Bu arada Annan ne zaman geliyor..
      hiçbir zaman
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Biraz önce Radyospor'da Özgür SANCAR'ın programına Yunus Emre SEL bağlandı. Dediki Başkan yarın yurtdışına gidiyormuş ve bu ülke yüksek bir ihtimalle Almanya imiş. Cleo için ortamın yumuşamasını bekliyormuşuz. Napoli ve Lazio devrede imiş o yüzden fiyatı artmış. Ama dediklerinden benim çıkardığım sonuç galiba Cleo yedekte tutuluyor. Başka bir amaç var gibi. Ayrıca Glowacki'nin yerine demiyelim ama sakatlığında veya gerektiğinde kullanılabilecek bir defans ile orta saha alınacakmış.
        En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 27.12.2010, 22:54.
        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Şenol Hoca sol demiş. Stoper falan dememiş.
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• başkan ibiseviç için mi gidiyo ki ya
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi 2 sene uzattık

Oyuncu hareketlerine tıklarsanız orda yazıyor 2013'e u kadar uzattık sözleşmesini
              oh iyi güzel.normalde bu tarz bilgiler tff'de hep eksik gelirdi gözüme şimdi neyse tutmuş teşekkür ettim ferahladım bir an
              9 # Osvaldo'

Yorum

• İbisevic aradığımız isim midir ?

Yorum

• Ünal Karaman'dan beklenen açıklama geldi.
                  "Mevcut forvetlerimize güvenimiz sonsuz"

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İbisevic aradığımız isim midir ?
                    pek tanımıyorum 2 sezon önce adını çok duyyordum biri bilgilendirrise sevinirim
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ünal Karaman'dan beklenen açıklama geldi.

"Mevcut forvetimize güvenimiz sonsuz"
                      AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Ulan MedyaTrabzon !
                        Kendi haberlerini kendileri yalanlıyor arkadaş .
                        Nasıl bir iştir bu ya .

Yorum

• bizim stadyum programinda ahmet agaoglu varsa o bisiler soler
                          https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İbisevic aradığımız isim midir ?
                            sakatlanmasaydı şu an bir dünya devindeydi bence.ama istatistikleri kötü değil
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• forumun durumu hayra alamet değil transferde bu kadar derinden gidilmesi taraftarın ruh sağlığını bozdu

sabahtan beri okuyorum yorumları; transfer etmediğimiz adam kalmadı nerdeyse. eğer yönetim bu forumda geçen isimler dışında birilerini alır gelirse kendilerini içtenlikle tebrik edeceğim bunu başardıkları için
                              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ünal Karaman'dan beklenen açıklama geldi.

işte beklenen açıklama. bunun üzerine artık bu sayfaya fazla takılmaya gerek yok. sonuç anlaşıldı. artık "genel" başlığına yönelebiliriz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X