Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kahlenberg ilk devre kaç maç oynamış Bundesliga'da...bu bilgilere nereden bakabiliriz ?
    kupa dahil 13 mac oynamis

Leistungsdaten aktuelle Saison von Thomas Kahlenberg (Karriereende) ➤ Einsätze ➤ Tore ➤ Vorlagen ➤ Karten ➤ Alle Wettbewerbe

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      graifte doğru diyelim tanıyan arkadaşlar habu kriterlere uyuyor mu bi söylese...
      Hatirladigim kadar evli ve 2-3 cocugu var.

Burda Brezilyada nasil yasiyor diye bi Video var.ama almanca.

çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Grafite gelirse müthiş olur gerçekten ama sanmam.
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Cléo'ya o kadar ısınmıştım ki .

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Transfermarkt tabii ki.

17 maçın 10'unda oynamış Murat abi. 1 de gol atmış.
            Kaan, sana zahmet bir de Grafite'nin rakamları bakıver

Yorum

• İlk olarak ozayarda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              son aldığımız duyumlara göre orta sahanın pablo aymar forvetinde grafite olduğunu öğrendik..
              ikiside 31 yaşında son zamanlarda çokca dalga geçtiğim bjk'ye dönmeyelimde bence 25-26 yaşında belli bi seviyenin üzerinde maddi imkanlarımız elverdiğince bi adam alsaydık daha iyiydi
              Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allah korusun... yabanci bir forvet yeterli.
                Pablo Aimar mı bir de Saviola'yı yazsınlar yanına. Asla almazlar Aimar'ı bu bahsettiğiniz isimler Aimar gibi gelirse Misimovic gibi olacak futbolculardır hele Aimar daha kötü futbol mantalitesi 0 olan ve takımdaki ahengi yerle bir etmeye çok meyilli futbolcu tipidir bunlar bize başarı değil hüsran getirir.
                En son r9emre tarafından düzenlendi; 27.12.2010, 17:50.

Yorum

• aimar'a ne yapacaz
                  kadroya uymayan bir tip jaja ve alanzinho varken o bölgede aimar olmaz.duyumu sağlam alın yahu

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kaan, sana zahmet bir de Grafite'nin rakamları bakıver
                    17 maçın 14'ünde oynamış; 7 gol, 2 asisti var..

Dakikalara göre bakarsak toplam 864 dakika. 10 maçı bile tamamlayamıyor yani dakikalarda..
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Grafite balonun balonu bence..
                      Grafite haberi sitelerde mi çıkmış yoksa duyum mu yoksa istek mi ?
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pablo Aimar mı bir de Saviola'yı yazsınlar yanına. Asla almazlar Aimar'ı bu bahsettiğiniz isimler Aimar gibi gelirse Misimovic gibi olacak futbolculardır hele Aimar daha kötü futbol mantalitesi 0 olan ve takımdaki ahengi yerle bir etmeye çok meyilli futbolcu tipidir bunlar bize başarı değil hüsran getirir.
                        kardes yanlislikla benim mesajimi alintilamissin

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dalga geçme.
                          duyum duyumdur ne dalga geçecem..medyatabzon söylerken iyi de ben söylerken mi dalga oluyo teessüf ederim

Yorum

• Romadan Adrianoyu alacaz lan

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kardes yanlislikla benim mesajimi alintilamissin
                              Aynen renktaş ya tam onu şimdi düzeltecektim dedim nasıl olsa anlaşılır herhalde içeriğinden dedim bıraktım öyle.Kusura bakma.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'da transfer hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez Trabzonspor'un Brezilyalı bir golcüyle büyük ölçüde anlaştığı iddia edildi.

Sağlam kaynaklardan elde edilen bilgilere göre forvete ne Kienast, ne Cleo ne de Santiago Silva alınacak. Alınacak golcünün kaliteli birim isim olduğu, aynı zaman da ülkesinin milli takımında da oynadığı belirtiliyor. Ve yine bir iddiaya göre alınacak forvetin yanında aynı ülkede ama farklı takımda oynayan bir orta saha alınacak.

Peki kim bu isimler ?
                                Forvete alınacak adamın büyük bir ihtimâlle Wolfsburg'un golcü oyuncusu Grafite olduğu iddia ediliyor.

Aynı zamanda dün Show TV'de yayınlanan 6 Pas programı da Trabzonspor'un Brezilyalı bir forvetle anlaştığını bildirdi.

**

Haberin kesin bir haber değildir ama edinilen bilgilere göre gerçekleşme ihtimâli oldukça yüksek..

TrabzonsporLovers
                                linkini veririmisin kardes

Yorum

Çalışıyor...
                                X