Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fazla uçmaya başladık biraz sakin olalım

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abim hakkımızda Hayırlısı olsun ne diyeyim
      İnşallah Fatih tekke'nin sonuda Hami gibi bitmez.
      Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkanımız Fatih tekkeye futbolu bıraksın diye röpartaj verdi ligtv'ye, Fatih tekke Trabzonspora gelmesi çok zor.
        gelsin futblu tr de braksın demek istemiştir.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son bir soru...
          Ailesel, sosyal, kültürel uyum sağlaması, takımın ritmine ayak uydurması ne kadar sürer?
          Sonuç da belli bir futbol kültürü edinmiş, profesyonel olarak aşama kaydetmiş bir oyuncu?
          sanirim kamptan önce alinsa, okadar kupa maci ve hazirlik maclarinda baya alisir takima...

Yorum

• ya şunu anlamıyorum bazı arkadaşlar transferde gecikirsek gelen oyuncu iuyum sorunu yaşar ve ilk 5 hafta yararlanamayız diyor..diğer takımların ki gelir gelmez uyum sağlıcak san ki bu tip yorumlar ünlü ezeli Trabzonlu ve ebedi destekcimiz! Sinan Engin'in yorumlarının aynısı...ne demişti sayın Engin:

Trabzonspor iç sahada zorlanıyor 2. devre işi zor...

sanki Bursa Beşiktaş çok rahat kazanmış gibi..3 tane galibiyeti var Bjk nin )

Yorum

• grafite var dediler geldik

duyum mu var, bomba mı düştü ne oldu ?
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Way arkadaş, heyecanlı olsun diye kaldığım yerden okuyorum hemen son sayfaya tıklamıyorum ama oku oku keçiboynuzu tadında bir durum. Sonuç dayanamayıp son sayfaya geliyorum sonuç yine aynı. Yaa transfer yapılınca bana haber verin bi zahmet.
                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "ilişkisi yok" görünüyor...

süpersin

bu gecede transfer çıkmayacak anlaşılan bu siteden.. her aklına gelen bi isim yazıyo karmakarışık bi forum oldu bence bu tartışılan isimlerden biri transfer yapılmayacaktır.. yine adını duymadığımız yıldız adayı diye birini alır gelirler jaja gibi. adı önemli değil takıma uyum sağlasın şampiyonluğa giden yolda katkı versin yeter..

Yorum

• grafite nin futbolculuğunu tartışmaya gerek yok ama işte diğer etkenler önemli...uyumu yakalarsa çok gol atar çok maç kazandırır...
                    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• bazi arkadaslara göre bugün-yarin aciklanacakti transferler. beklemedeyiz

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olursa aşağı yukarı Grafite-Kahlenberg'in toplam maliyeti ne kadarı bulur ? piyasaları nerelerde...Almanya'da ki arkadaşlar ?
                        Abi Grafite takımı için önemli bir futbolcu.Tabii biraz düşüşü var açık söylersek ama bizim ligde çok gol atar ben bunu bilirim bunu söylerim.Wolfsburg takımında yanlış hatırlamıyorsam 6 yada 7 tane gol attı bu sezon.Bence gelirse iyi bir transfer yapmış oluruz

Kahlenberg orta sahamız için bence müthiş bir transfer olur düşüncesindeyim

Maliyetleri hakkında kesin bir bilgim yok ama Transfermarkt'a göre

Grafite

Grafite ➤ ehemaliger Fußballspieler (Mittelstürmer) ➤ zuletzt bei Santa Cruz FC (PE)

Kahlenberg

Thomas Kahlenberg ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Dänemark ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ zuletzt bei Bröndby IF ➤ * 20.03.1983 in Hvidovre, Dänemark
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gelsin futblu tr de braksın demek istemiştir.
                          Öyle deseydi Fatihi Transfer ederdi
                          Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İyi bir santrafor ve iyi bir sağ bek almalıyız bu dönemde. Gidip Annan'ı falan da alırsak mükemmel olur tabi. Ama takımın ilk olarak santrafor ve sağ bek mevkilerine ihtiyacı var. Kasmaya gerek yok Orhan Şam'ı alalım. Santrafor için ise kaliteli bir isim alalım yeter bu dönem için. Ortasaha içinde kaliteli bir isim olursa bu ayrı bir güzellik olur. Umarım gerekli ve kaliteli takviyeler en kısa zamanda yapılır. Ayrıca sanırım şu Cleo kaliteli bir oyuncu. Pek tanımıyorum, ufak bir araştırma yaptım sadece.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              süpersin

bu gecede transfer çıkmayacak anlaşılan bu siteden.. her aklına gelen bi isim yazıyo karmakarışık bi forum oldu bence bu tartışılan isimlerden biri transfer yapılmayacaktır.. yine adını duymadığımız yıldız adayı diye birini alır gelirler jaja gibi. adı önemli değil takıma uyum sağlasın şampiyonluğa giden yolda katkı versin yeter..
                              Trabzonspor yönetimi kimi alacağını bilmiyor ki, bu site nasıl çıkarsın bir transfer...

Ben bu hafta beklemeyin derim ama

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bazi arkadaslara göre bugün-yarin aciklanacakti transferler. beklemedeyiz
                                O arkadaşlardan birisi benim.
                                Bana söyleyen bir arkadaşımdı. Bir yakını yönetim kurulunda.
                                Ancak ben -bilir -mış gibi ifadeler kullandım.
                                Müsebbib ben değil, arkadaşımdır.
                                Lütfen bana kızmayın
                                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Çalışıyor...
                                X