Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bladex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    olur abi herkes isterde schevcenko bize agır gelir
    Hiçte ağır gelmez
    FIRTINA

Yorum

• sheva yı bende istemem adam türkiyeye top oynamak için gelmez
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Ben İnanıyorum Yarın Cleo Bizde Görürsünüz bilemediniz Salı Veya Çarsamba bence Çoktan Bitti.Cleo Alınmassada Vossen Yada Deviçten biri alınacak
        En son Necmi6161 tarafından düzenlendi; 26.12.2010, 20:59.

Yorum

• İlk olarak bladex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          olur abi herkes isterde schevcenko bize agır gelir
          bence ağır gelmez...

Yorum

• Schevchenko bırakmadı mı futbolu? Hangi takımda oynadığından haberim yok.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Schevchenko bırakmadı mı futbolu? Hangi takımda oynadığından haberim yok.
              dynamo kiew de
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Schevchenko bırakmadı mı futbolu? Hangi takımda oynadığından haberim yok.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...eler_3522.html Dinamo Kiev De O Kadarda Abartılacak Bişe Deil 34 Yasında

Yorum

• Adamın tipi bile değişmiş beyler. Bırakın Schevchenko'yu falan.

Yorum

• - Bence burda geçen isimler herkesin gönlündeki , yönetim yine gizliden sürdürecektir transferi , jaja gibi olur yani...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sheva ölmüs ne yapacagiz onu. Ben daha cok genc ve yetenekli oyuncular almamizi istiyorum. Hem daha basariya aclar hemde ilerde iyi fiyatlara satabiliriz.
                      fener macini alsin bize yeter en son 4 gol birden atmisti onlara. gecmiste sampiyonluga oynadigimiz sezonlarda hep fenere takilmisiz genelde. 96 da hem kendi sahamizda hemde deplasmanda kaybettik onlara karsi. 2005 te deplasmanda yine kaybettik. digerlerini yeniyoruz yine bir sekilde ama bu fb ters geliyor bize nedense.
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Arkadaşlar rahat olun, Şenol Hocam teo'yu istemez, Sadri Şener başkanımızın Lig Tv de konuşması vardı, Şenol Hoca kendisine Teo için canlı bomba dediğini söylemişti, daha Trabzondan kaçıp gitmeden evvel. Hiç zannetmiyorum takımını yarı yolda bırakmış oyuncuyu Şenol Hoca kabullensin.

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar rahat olun, Şenol Hocam teo'yu istemez, Sadri Şener başkanımızın Lig Tv de konuşması vardı, Şenol Hoca kendisine Teo için canlı bomba dediğini söylemişti, daha Trabzondan kaçıp gitmeden evvel. Hiç zannetmiyorum takımını yarı yolda bırakmış oyuncuyu Şenol Hoca kabullensin.
                          Karaktersiz olduğunu bilmek için kaçıp gitmesi gerekmezdi. Alacağımız oyuncular için en önemli özellik olmalı karakter.

Yorum

• - Eskişehirden Sezer'de iyi olurdu...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bony wilfried iyi bişeye benziyor hem gençte.....
                              Annan'ıda istiyorum ben....

Yorum

• Teo'yu cumaya kadar beklemekte ne demek ! Çarşamba günü kamp başlıyor zaten . Kafasında Trabzonspor'u bitirmiş bir futbolcuyla yola çıkılmaz . Teo'nun durumu ne olursa olsun mutlaka takviye yapılacak . Kamp başlangıcına kadar ben transfer bekliyorum . İnşallah da olacak . Cléo beni çok mutlu eder , ben onu istiyorum .

Yorum

Çalışıyor...
                                X