Olcan'ın da kumaşı iyi. Eğer gerekli patlamayı yapabilirse yıldız olabilecek potansiyel var bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak huzurkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya'dan Necati'yi alalım en azından tanıdık bir forvet.Bu yabancı oyuncular manavda ki karpuz gibi.Arasından kelekte çıkıyor.
Bu gün lig tvde röportajını dınledım adamın Sakatım dıye ıstanbula gıden bu sırada Hagı ıle gorusen transfer teklıfı gellırse olumlu bakacagını soyleyen ve bugun suankı durumuna ragmen GS da oynamak ıcın can atan Istanbul eskısı yetenek fakırı bır adama bel baglayacak takımmıyız bız veya oyle bır taraftarmıyız. Helede herseye ragmen bordo mavı forma ıcınde gormek ıcın bır cogumuzun can attıgı Fatıf gıbı bır Trabzon evladı her durumda bıze gelmeye hazırken. Turk santrafor alınacaksa Fatıh olmalı ama bence transfer yabancı genc gelecek vadeden vede cok kalıte bır adam olacakEğilmedik, Kırıldık defalarca....
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer kampa yetişmeyecekmiş havası seziyorum sanki.....Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu şu Necat hayranlığı nedir anlamadım gitti
Bu gün lig tvde röportajını dınledım adamın Sakatım dıye ıstanbula gıden bu sırada Hagı ıle gorusen transfer teklıfı gellırse olumlu bakacagını soyleyen ve bugun suankı durumuna ragmen GS da oynamak ıcın can atan Istanbul eskısı yetenek fakırı bır adama bel baglayacak takımmıyız bız veya oyle bır taraftarmıyız. Helede herseye ragmen bordo mavı forma ıcınde gormek ıcın bır cogumuzun can attıgı Fatıf gıbı bır Trabzon evladı her durumda bıze gelmeye hazırken. Turk santrafor alınacaksa Fatıh olmalı ama bence transfer yabancı genc gelecek vadeden vede cok kalıte bır adam olacakNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunca yıllık Trabzonsporluyum kampa yetişen transfer görmedim.
Cok istedikten ve planli calistiktan sonra olur."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunca yıllık Trabzonsporluyum kampa yetişen transfer görmedim.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
Yorum