Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olcan'ın da kumaşı iyi. Eğer gerekli patlamayı yapabilirse yıldız olabilecek potansiyel var bence.

Yorum

• İlk olarak huzurkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Antalya'dan Necati'yi alalım en azından tanıdık bir forvet.Bu yabancı oyuncular manavda ki karpuz gibi.Arasından kelekte çıkıyor.
      Yahu şu Necat hayranlığı nedir anlamadım gitti
      Bu gün lig tvde röportajını dınledım adamın Sakatım dıye ıstanbula gıden bu sırada Hagı ıle gorusen transfer teklıfı gellırse olumlu bakacagını soyleyen ve bugun suankı durumuna ragmen GS da oynamak ıcın can atan Istanbul eskısı yetenek fakırı bır adama bel baglayacak takımmıyız bız veya oyle bır taraftarmıyız. Helede herseye ragmen bordo mavı forma ıcınde gormek ıcın bır cogumuzun can attıgı Fatıf gıbı bır Trabzon evladı her durumda bıze gelmeye hazırken. Turk santrafor alınacaksa Fatıh olmalı ama bence transfer yabancı genc gelecek vadeden vede cok kalıte bır adam olacak
      Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Transfer kampa yetişmeyecekmiş havası seziyorum sanki.....

Yorum

• duygularıma tercüman oldunuz sizi tebrik ederim trabzonsporluluğu bu kadar güzel özetleyen elinize sağlık

Yorum

• iyi de Devic bir santrafor oyuncusu değil ki forvet oyuncusu bizim ihtiyacımız olan Santrafor oyuncusu....

Devic tarzında Burak, Jaja, Yattara, Alanzinho var zaten bizde...

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Transfer kampa yetişmeyecekmiş havası seziyorum sanki.....
              Bunca yıllık Trabzonsporluyum kampa yetişen transfer görmedim.
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu şu Necat hayranlığı nedir anlamadım gitti
                Bu gün lig tvde röportajını dınledım adamın Sakatım dıye ıstanbula gıden bu sırada Hagı ıle gorusen transfer teklıfı gellırse olumlu bakacagını soyleyen ve bugun suankı durumuna ragmen GS da oynamak ıcın can atan Istanbul eskısı yetenek fakırı bır adama bel baglayacak takımmıyız bız veya oyle bır taraftarmıyız. Helede herseye ragmen bordo mavı forma ıcınde gormek ıcın bır cogumuzun can attıgı Fatıf gıbı bır Trabzon evladı her durumda bıze gelmeye hazırken. Turk santrafor alınacaksa Fatıh olmalı ama bence transfer yabancı genc gelecek vadeden vede cok kalıte bır adam olacak
                türk olacaksa fatih olur ama oynamazsa sorun çıkarabilir korkum odur
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun yanal li ilk dönemde nasil yetismisti?

Cok istedikten ve planli calistiktan sonra olur.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ah ne tesadüf bende
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• yurt dışında olan yönetici var mı... herkes trabzonda ya da istanbulda evinde ise nasıl transfer olacak?... Teofilo ile devam edilecek gibi geliyor bana

Yorum

• En az iki transfer bekliyorum adettendir son yıllarda devre arası transferlerimizden bir tana çok iyi çıkan oluyor

Yorum

• Adrian mutu fiorentina dan ayrilacakmis.

Kokain gecmisi olmasa alinmasini sahsen isterdim.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Kampa yetişmesi çok zor gibi geliyor. Hala çıkan net bir transfer haberi yok. Çoğu yayın organınında buradan alıp yazığını bile düşünüyorum . Bu açıdan bir süre daha beklememiz gerekli bence.

Yorum

• Aramızda tranfer bilipte soylemeyen varsa
                              Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Elmander veya Carew nasıl güzel olurdu ama
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X