İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBide Yattara Türk Vatandaşıçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOdjidja-Ofoe ve Vossen/Ogunjimi ikilisinden birini isterim şahsen.
Zaten o ülkenin Belçika olmasını ümit ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCarew
İmkansız mı?
Sözleşmesi bitiyo Ucuza kAPATABİLİRİZ
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCleo'ya %90 anlaşılmış doğru mu ?*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
ya şimdiye kadar herşeyin bitmiş olması gerekmezmi sizcearkadaşlar bu takıma forvet lazım olduğu teo gittikten sonra ortaya cıkmadımı ozamandan bu zamana oyucunun ızleenıp teklif yapılması hatta ımza aşamasına gelinmesi gerekmezmiydi neden son ana kalıyoruz hep anlamış değilim
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCleo'yu yalanladılar ya.*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak ALanzİnho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya şimdiye kadar herşeyin bitmiş olması gerekmezmi sizcearkadaşlar bu takıma forvet lazım olduğu teo gittikten sonra ortaya cıkmadımı ozamandan bu zamana oyucunun ızleenıp teklif yapılması hatta ımza aşamasına gelinmesi gerekmezmiydi neden son ana kalıyoruz hep anlamış değilim
Yorum
Yorum