Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi bazı arkadaşların iddiasına göre ilk yarının hem futbol hem de puan olarak açık ara en iyi takımı bir-iki alternatif alınmadı diye iki gün içinde şampiyonluğu mu kaybedecek?

Hepimiz transfer bekliyoruz, hatta takımı bozmadan iki-üç tane as oynayabilecek ve bir kaç tane de geleceğe dönük transferin gerekli olduğunu şiddetle savunuyorum ama nedir bu aceleniz? Yeni takım kuruyor olsaydık tüm transferlerin kampa katılması zorunlu olurdu ama biz kadroda boşluk doldurmayacağız alternatif oyuncu alacağız. Alternatif derken yedek anlamında değil tabi, gelecek gerektiğinde kadroda ilk onbire girecek ve değişmez olacak aynı Jaja gibi. Sakatlık, ceza vs olmayacak olsa bu kadro bizi şampiyon yapamaz mı?

Biraz sabırlı olun, yönetim, hoca herkes transfer yapılması gerektiğinin farkında, alacağımız oyuncular aceleye gelmeden gelecek sene şampiyonlar ligi düzeyini kaldıracak isimler olacağından pat diye yapılmamalı.

Bazı arkadaşlar bjk nasıl aldı diyorlardır, onların durumuyla biz bir değiliz, Demirören başarısızlığı örtmek için, sesler yükselmeden bombaları patlattı, kadro yapısına uygun mudur, bu kadar yabancıyı nasıl bir arada oynatacağız, bu adamlara lisans çıkarmak için 8 milyonluk kazıkları nasıl göndereceğiz diye düşünmeden taraftarın gözünü boyadılar. Böyle bir keşmekeşin içine düşmektense ölçüp tartarak transfer yapmayı tercih ederim.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Ivan Rakitic ve Mladen Petric olurmu ´?

Yorum

• Cleo+Yekta Kurtuluş nokta transferler olur bence..

Yorum

• 'He-Man' için geri sayım başladı

Brezilya'nın Goias takımında oynayan Rafael Moura ile görüşen Eskişehirspor, transferde mutlu sona ulaştı. 'He-Man' lakaplı futbolcunun, Antalya kampında takıma katılması bekleniyor. (fanatik)

Hani bize geliyordu He-Man, biz de İskeletor'u alalım bari...
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• yattara,colman,alan,jaja,cale,glo,colman,teo. Simdilik yabanci sayimiz 8 hadi teo u saymadik kaldi 7, 1 futbolcu alabiliriz yoksa diger yabancilardan gitmesi gerekecek. Onun icin 1 den fazla yabanci beklemiyorum ben.
            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yattara,colman,alan,jaja,cale,glo,colman,teo. Simdilik yabanci sayimiz 8 hadi teo u saymadik kaldi 7, 1 futbolcu alabiliriz yoksa diger yabancilardan gitmesi gerekecek. Onun icin 1 den fazla yabanci beklemiyorum ben.
              eger iki yabanci alirsak teo ve alan gider merak etme

Yorum

• İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bildiğiniz gibi 10 yabancı hakkı var ayrıca hadi Teo'yu anladık Alan nereye gidiyor??

Yorum

• Ne Gerek Var Tribünde Oturur

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mehmet bildiğim kadarıyla bir kaç takım değişti artık yaşını da aldı, son maçlarında izlediğim kadarıyla çok geliştirmiş kendini uzun boyuna rağmen hızı,tekniği falan çok iyi ama genel itibariyle adam gibi 90 dk izlemek lazım ama kumaşı çok iyi gelecek sene için ciddi biçimde düşünülebilir..

24 yaşındaki futbolcunun, 2005-2007 yılları arasında Sakaryaspor’da, 2007-2008 sezonunda ise Bozüyükspor’da mücadele ettiğini, 2008-2009 sezonunda Gençlerbirliği’nde forma giyerek Turkcell Süper Lig deneyimi yaşadığını bildirdi.

Fanatik.com.tr ( Eski haber)
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bildiğiniz gibi 10 yabancı hakkı var ayrıca hadi Teo'yu anladık Alan nereye gidiyor??
                      Gitsin istedi yere

Yorum

Colman'ı iki defa yazmışsın...

Yorum

Niye 10 yabanci alabiliriz.O zaman 2 tane Trübüne gider.Oyuna göre belli olur o oyuncular.Yabanci sinirindan problem olmaz.Papy zaten A2 kontenjanindan o sayilmiyor.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yattara,colman,alan,jaja,cale,glo,colman,teo. Simdilik yabanci sayimiz 8 hadi teo u saymadik kaldi 7, 1 futbolcu alabiliriz yoksa diger yabancilardan gitmesi gerekecek. Onun icin 1 den fazla yabanci beklemiyorum ben.
                            Bide Yattara Türk Vatandaşı

Yorum

• Odjidja-Ofoe ve Vossen/Ogunjimi ikilisinden birini isterim şahsen.

Zaten o ülkenin Belçika olmasını ümit ediyorum.
                              YOU'LL NEVER WALK ALONE
                              OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bide Yattara Türk Vatandaşı
                                O sayilmiyo daha Türk Vatandasi olarak ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X