İlk olarak Abluka tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş kimse Simao kötü oyuncu demedi. Ancak burada maliyet performans dengesini orantılamak önemli. Ben Simao nun Türkiye de başarılı olacağına ihtimal dahi vermiyorum Simao futbol oynamaya mı geliyor sanki Türkiye ye. Futbol oynamaya La Liga bırakılıp Süper lige mi gelinir???
Öyle 8taşın yaptığı açıklama gibi yok senelik 2.7 milyon avro vercez falan palavra ispanyada sağlam haber kaynakları A.Madrid in 2.5 milyon avro teklif ettiğini ancak Simao nun kabul etmediğini yazdılar. Simao 200 bin fazla para içinmi geldi bejekeye yok artık hiç inandırıcı değil hatta radyospor da bir spor muhbiri bejekenin brüt yıllık 5 milyon avro verdiğini net olarakda aşağa yukarı 4 milyon avro alıcağını söyledi olayın aslı bu.
Yorum
-
şu ceyhunu rahat bıraksak artık...adam yedek oturur ağzını açmaz...bırakıyoruz desek kapımıza bitecek en az 10 takım var ki 2-3 ist takımları...ayrıca çok iyi yerlere gelecek zamanla eminim...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin gibilere Hasan Hüseyin tarzı orta saha oyuncuları lazımbazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimao ben ve ben gibi azımsanmayacak kadar üyenin çekindiği topçulardan birisi..Kıvırmayın bize gelse buralarda naaralar atılırdı...Korkunç hızlı ve kıvrak bizim alanzinhonun 3-4 gömlek üstü bi oyuncu...
Yorum
-
- Arkadaşlar Kanoute'yi almak buraya yazmak kadar kolay değil.
- Bu adamlar öyle kolay kolay Trabzona gelmezler , İstanbula zor geliyorlar.
- Bize Jaja'nın forvet versiyonu gerekliTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru söylüyorsun. Futbol oynamak için Norveç'ten Türkiye'ye gelinebilir aslında
Daha büyük liglerden isteyen varken gelinmez aslında .
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun , hasan ve hüseyin'den artısı olan bir oyuncumu?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun , hasan ve hüseyin'den artısı olan bir oyuncumu?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnnan ve Kanoute diyorum, baskada birsey demiyorum..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun , hasan ve hüseyin'den artısı olan bir oyuncumu?
Yorum
-
Sedat abi 4.senesi olacak Ceyhun için bardağın % kaçı dolu..bu arada simao kötü diyen arkadaşlar ligin 2.yarısı başlasın o zaman göreceğiz..Sakat değilse ya da sakatlanmazsa ligi sallar sölüyorumHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak gibernao tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakın sakın doğanın elimizdeki sezerden barıştan ne fazlası var biri bana anlatsın umarım yalan haberdirTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum