Daha transfer sezonunun açılmasına var, bence hemen bitiremezler transferi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtik Yönetimin pacalari tutustu, her ne kadar yenide olsa Baskan Sadri Sener!
Ersun Yanal döneminde de sezonbasi planlanmasinda yokken kendimizi sampiyonluk yarisinin basinda bulduk..türlü türlü yalanlarla o dönemin nasil bittigini herkes biliyor ama cok cabuk unutuyorlar! Sezonsonu kim Sampiyon oldu? Gerilerden gelen BJK, niye? Cünkü onlar sampiyonlugu istiyordu
Simdi ise yine ayni seyi görüyoruz..yine sampiyonluk yarisinda bu denli bir basari beklenmediginden transfer döneminde hala bekliyoruz, niye?
Cünkü bu takimin sampiyonluguna inanmayan bir Yönetim tarafindan yönetiliyorduk, simdi degisti mi? Hic sanmiyorum...Cünkü sampiyonluga inansalar 2010 yilinin basiyla birlikte transfer arastirmasini bugüne dek yapmis olurdular..simdi ne yaptilar? Ünal Karaman daha yeni gelmedi mi?
Eeeee simdi gereken adimlari atmadiklari icin simdi haril haril oyuncu ariyorlar cünkü olasi bir basarisizlikta Senol Hoca degil, onlar sorumlu olacak1
Umarim yanilirim ve kamp gününe kadar 2 nokta transferi yaparlar...(nerdeeeeeee)
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan için çok mantıklı olur Olcan .
Ne ararsan var .
Aksayan sol kanadımıza ilaç olur .
Ama gündemimizde var mı acaba .
Cléo + Olcan + Annan..
Ahh ulan ahhh...
bu 9 ludan 3 ü şampiyon yapar...herhangi 3 ü...farketmez..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtik Yönetimin pacalari tutustu, her ne kadar yenide olsa Baskan Sadri Sener!
Ersun Yanal döneminde de sezonbasi planlanmasinda yokken kendimizi sampiyonluk yarisinin basinda bulduk..türlü türlü yalanlarla o dönemin nasil bittigini herkes biliyor ama cok cabuk unutuyorlar! Sezonsonu kim Sampiyon oldu? Gerilerden gelen BJK, niye? Cünkü onlar sampiyonlugu istiyordu
Simdi ise yine ayni seyi görüyoruz..yine sampiyonluk yarisinda bu denli bir basari beklenmediginden transfer döneminde hala bekliyoruz, niye?
Cünkü bu takimin sampiyonluguna inanmayan bir Yönetim tarafindan yönetiliyorduk, simdi degisti mi? Hic sanmiyorum...Cünkü sampiyonluga inansalar 2010 yilinin basiyla birlikte transfer arastirmasini bugüne dek yapmis olurdular..simdi ne yaptilar? Ünal Karaman daha yeni gelmedi mi?
Eeeee simdi gereken adimlari atmadiklari icin simdi haril haril oyuncu ariyorlar cünkü olasi bir basarisizlikta Senol Hoca degil, onlar sorumlu olacak1
Umarim yanilirim ve kamp gününe kadar 2 nokta transferi yaparlar...(nerdeeeeeee)
ara transferde adam bulmak zordur ama yazı çok karamsar olmuş.
şampiyonluk için herkes sene başından beri hazırdı.Başkan Sadri Şeneri ben şahsen bu sezon için çok beğendim.Allah tamamına erdirir inşaallahta,ligi zirvede bitiririz ve doğal olarak kendimizi(kendimi) istanbuldan Trabzona doğru koşarken bulurum...Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş ile ilk devre arası kampımız değil mi ?'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle Cleo (Devic, Brandao) + Annan (Kahlenberg, Kallström) + Olcan (Riise, Gökdeniz)...
bu 9 ludan 3 ü şampiyon yapar...herhangi 3 ü...farketmez...
Müthiş kombinasyon abi .
Bize düşen tek şey Şenol Güneş'inde bizim gibi düşünmesini dilemek .
Yorum
-
İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun zamanında hiç iyi oynayamıyorduk hatta herkes "kotü oynayarak bile kazanıyoruz" diyordu..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
Yorum