Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha transfer sezonunun açılmasına var, bence hemen bitiremezler transferi.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• ulan riise aklıma girdi ya sittin sene çıkmaz şimdi

birden açıklasalar;

risse,annan,cleo(devic)

aykut sabaha kadar irdeler,kin tutar,soda şişesine falan oturur ne biliyim
      Entropi İyidir.

Yorum

• Bu Konuyu 90 Aktif Üye Görüntülüyor 90 (90 Üye ve 0 Misafir)

Bu saatte bile bu kadar kişi takip ediyor Transfer Dosyasını

İNŞALLAH yönetimimiz beklediğimizden daha da iyi transferler gerçekleştirecektir
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• ünal karamanın arjantinde izlediği topçulardan biri alınmayacak büyük ihtimalle uyum sorunu olduğundan nedense içim çok rahat jaja transferinde olduğu gibi bomba ansızın patlayacak gibi geliyor
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Şenol Güneş ile ilk devre arası kampımız değil mi ?

Yorum

• risee hayal bence nerden çıktı bu adam. biri twitterdan buldu bize muhabbeti kaldı
              Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Artik Yönetimin pacalari tutustu, her ne kadar yenide olsa Baskan Sadri Sener!

Ersun Yanal döneminde de sezonbasi planlanmasinda yokken kendimizi sampiyonluk yarisinin basinda bulduk..türlü türlü yalanlarla o dönemin nasil bittigini herkes biliyor ama cok cabuk unutuyorlar! Sezonsonu kim Sampiyon oldu? Gerilerden gelen BJK, niye? Cünkü onlar sampiyonlugu istiyordu

Simdi ise yine ayni seyi görüyoruz..yine sampiyonluk yarisinda bu denli bir basari beklenmediginden transfer döneminde hala bekliyoruz, niye?

Cünkü bu takimin sampiyonluguna inanmayan bir Yönetim tarafindan yönetiliyorduk, simdi degisti mi? Hic sanmiyorum...Cünkü sampiyonluga inansalar 2010 yilinin basiyla birlikte transfer arastirmasini bugüne dek yapmis olurdular..simdi ne yaptilar? Ünal Karaman daha yeni gelmedi mi?

Eeeee simdi gereken adimlari atmadiklari icin simdi haril haril oyuncu ariyorlar cünkü olasi bir basarisizlikta Senol Hoca degil, onlar sorumlu olacak1

Umarim yanilirim ve kamp gününe kadar 2 nokta transferi yaparlar...(nerdeeeeeee)
                Ersun zamanında hiç iyi oynayamıyorduk hatta herkes "kotü oynayarak bile kazanıyoruz" diyordu..

Yorum

• Sol Kanat a Cristaldo

Santrafor a Cleo,Lakic,Elmander,Moussa Sow

Sol Bek e Riise

Bu Kadar Yeter Diye Düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şuan için çok mantıklı olur Olcan .
                    Ne ararsan var .
                    Aksayan sol kanadımıza ilaç olur .
                    Ama gündemimizde var mı acaba .
                    Cléo + Olcan + Annan..
                    Ahh ulan ahhh...
                    Aynen öyle Cleo (Devic, Brandao) + Annan (Kahlenberg, Kallström) + Olcan (Riise, Gökdeniz)...

bu 9 ludan 3 ü şampiyon yapar...herhangi 3 ü...farketmez...
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Artik Yönetimin pacalari tutustu, her ne kadar yenide olsa Baskan Sadri Sener!

Ersun Yanal döneminde de sezonbasi planlanmasinda yokken kendimizi sampiyonluk yarisinin basinda bulduk..türlü türlü yalanlarla o dönemin nasil bittigini herkes biliyor ama cok cabuk unutuyorlar! Sezonsonu kim Sampiyon oldu? Gerilerden gelen BJK, niye? Cünkü onlar sampiyonlugu istiyordu

Simdi ise yine ayni seyi görüyoruz..yine sampiyonluk yarisinda bu denli bir basari beklenmediginden transfer döneminde hala bekliyoruz, niye?

Cünkü bu takimin sampiyonluguna inanmayan bir Yönetim tarafindan yönetiliyorduk, simdi degisti mi? Hic sanmiyorum...Cünkü sampiyonluga inansalar 2010 yilinin basiyla birlikte transfer arastirmasini bugüne dek yapmis olurdular..simdi ne yaptilar? Ünal Karaman daha yeni gelmedi mi?

Eeeee simdi gereken adimlari atmadiklari icin simdi haril haril oyuncu ariyorlar cünkü olasi bir basarisizlikta Senol Hoca degil, onlar sorumlu olacak1

Umarim yanilirim ve kamp gününe kadar 2 nokta transferi yaparlar...(nerdeeeeeee)

ara transferde adam bulmak zordur ama yazı çok karamsar olmuş.

şampiyonluk için herkes sene başından beri hazırdı.Başkan Sadri Şeneri ben şahsen bu sezon için çok beğendim.Allah tamamına erdirir inşaallahta,ligi zirvede bitiririz ve doğal olarak kendimizi(kendimi) istanbuldan Trabzona doğru koşarken bulurum...
                      Entropi İyidir.

Yorum

• Riise söylentilerinin yalan olduğunu bildiğim halde inanmayı o kadar çok istiyorum ki. Çok yakışır yahu formamıza. Dünya'da futbolla az çok ilgilenen hemen hemen herkesin bildiği ve sevdiği bir oyuncu.

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şenol Güneş ile ilk devre arası kampımız değil mi ?
                          Geçen sezon 10.hafta gibi gelmişti. Geçen senede devre arası kampını Şenol Hoca'yla geçirdik
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen öyle Cleo (Devic, Brandao) + Annan (Kahlenberg, Kallström) + Olcan (Riise, Gökdeniz)...

bu 9 ludan 3 ü şampiyon yapar...herhangi 3 ü...farketmez...

Müthiş kombinasyon abi .
                            Bize düşen tek şey Şenol Güneş'inde bizim gibi düşünmesini dilemek .

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun zamanında hiç iyi oynayamıyorduk hatta herkes "kotü oynayarak bile kazanıyoruz" diyordu..
                              Ersun döneminde 1-2 maç dışında her maçı korku içinde izliyorduk.
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bilmiyorum bana katılacak mısınız ama Gençlerbirliği'nde bir futbolcu var Soner Aydoğdu diye benim son haftalar dikkatimi çok çekti çok kaliteli bir futbolcuya benziyor sol ayağınıda ayrıca çok iyi kullanıyor
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Çalışıyor...
                                X