Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takımın ayarlarıyla fazla oynamayın. 42(yazıyla kırk iki) puan toplamış bir ekip var elimizde.
    teo nun yerine birinin geleceği aşağıyukarı belli. birde selçuk-colman nın arkasına ceyhun-barış-sezerden daha komple bir oyuncu transferi gerçekleşirse ballı ekmek olur.

sezon sonuda 2-3 transferle ş.liginde arkamıza yaslanarak salı-çarşamba gecelerini geçireceğiz inşallah.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sizce bu Hafta Transfer yaparmiyiz yada yinemi cok bekleyecegiz
      Transfer dönemi seneye basliyor ama simdiden baslamak lazim bu ise...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Insallah Transfer cok gece kalmaz....
        gece derken? çok geç kalmaz yazıcaktın herhalde. yada gece transfermi var noluyor ya

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Teo gelecek ve takım hiç birşey olmamış gibi davranıp yola devam edecek.
          Ben olsam bir daha yüzüne bakmam..
          Ben öyle bişey demedim. elbetteki gereken cezayı alır.Şenol hoca'nın onu kabul edip etmeyeceği de belli değil benim ki bir varsayım. Ama bu işler duygusallıkla olmuyor tamam yüzüne bakmayalım. Oh ne güzel ne olacak ona verdiğimiz tonla para? olayı bu yönüyle de düşünmek lazım bişeyler söylerken!!! gelir. alır oynatırsın piyasasını yaprsa gönderirsin gider. Yoksa bu şekilde durmasının kime ne faydası var?

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gece derken? çok geç kalmaz yazıcaktın herhalde. yada gece transfermi var noluyor ya
            Taraftar çıldırdı, transfer bekliyor...
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Sadri baskan Jaja yi almadanda biz sadece forvetin tek bacagini aliriz felan diyordu 30 yas ustu anca felan gibi demecler vardi. Baskanim yine ters kose yatiriyor bana gore 3 yil daha burda elinde boyle bi sampionluk iddiasi varken Senol hoca yeterki istesin

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadri baskan Jaja yi almadanda biz sadece forvetin tek bacagini aliriz felan diyordu 30 yas ustu anca felan gibi demecler vardi. Baskanim yine ters kose yatiriyor bana gore 3 yil daha burda elinde boyle bi sampionluk iddiasi varken Senol hoca yeterki istesin
                Sene başındaki konumumuzla şu andaki konumumuz çok farklı. Sene başında Türkiye ligini 5. bitirmiş ve Avrupa ligine gidecek bir takım için transfer yapıyorduk. Ancak şu anda Türkiye liginde şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan ve büyük ihtimalle şampiyonlar ligine direk katılabilecek bir takıma transfer yapıyoruz. Oyuncuları ikna etmek çok daha kolay olacaktır.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sene başındaki konumumuzla şu andaki konumumuz çok farklı. Sene başında Türkiye ligini 5. bitirmiş ve Avrupa ligine gidecek bir takım için transfer yapıyorduk. Ancak şu anda Türkiye liginde şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan ve büyük ihtimalle şampiyonlar ligine direk katılabilecek bir takıma transfer yapıyoruz. Oyuncuları ikna etmek çok daha kolay olacaktır.

bende zaten aksini iddia etmiyorum bu seferki bombalar daha buyuk olacaktir hic suphem yok

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Kasimpasasporda oynayan Trabzonlu Sahin Aygünes Lazio Roma transfer oldu 750000€
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Gitti yani.. Bu sezon pek varlık gösteremedi ama iyi futbolcu.. Uyum sağlarsa iyi yerlere gelecektir..

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kasimpasasporda oynayan Trabzonlu Sahin Aygünes Lazio Roma transfer oldu 750000�

Kaynak ???

Yorum

• madem hedef şampiyonlar ligini kaldıracak takım kurmak o zaman fazla transfer değil az ve öz transfer yapmak lazım mesela bir takımda en önemli yer orta saha, mesela sağ bek sol bek cezalı olunca yerine oynayacak futbolcu oranın adamı olmasa bile pek fazla sırıtmıyor ama orta sahada colman olmayınca ne kadar zorlanıyoruz hatta ben iddia ediyorum selçuk inansız bu takım rakip sahaya çok zor gider. paraya kıyıp çok sağlam bir orta saha oyuncusu alınmalı mesela udineseden gökhan inler.komple bir orta saha oyuncusu, belki fiyatı 10 milyon avroyu bulur ama şampiyonlar liginde selçuk inanlı gökhan inlerli bir ortasaha her takımla başa baş oynar. bir tanede çok sağlam forvet. bu iki transfer bizi şampiyon yapacaktır. sezon sonuda sağ bek alternatifi, sol bek ve glovackinin durumuna göre stoper alınır. hesap yapıldığında takım şampiyon olduğunda gelecek paranın yanında verilenler çok az kalıyor.

Yorum

• Yahu bilen birisi Allah rızası için söyleyebililr mi bizim FATY PAPY nerede, ne yapar, kime oynar??
                            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              madem hedef şampiyonlar ligini kaldıracak takım kurmak o zaman fazla transfer değil az ve öz transfer yapmak lazım mesela bir takımda en önemli yer orta saha, mesela sağ bek sol bek cezalı olunca yerine oynayacak futbolcu oranın adamı olmasa bile pek fazla sırıtmıyor ama orta sahada colman olmayınca ne kadar zorlanıyoruz hatta ben iddia ediyorum selçuk inansız bu takım rakip sahaya çok zor gider. paraya kıyıp çok sağlam bir orta saha oyuncusu alınmalı mesela udineseden gökhan inler.komple bir orta saha oyuncusu, belki fiyatı 10 milyon avroyu bulur ama şampiyonlar liginde selçuk inanlı gökhan inlerli bir ortasaha her takımla başa baş oynar. bir tanede çok sağlam forvet. bu iki transfer bizi şampiyon yapacaktır. sezon sonuda sağ bek alternatifi, sol bek ve glovackinin durumuna göre stoper alınır. hesap yapıldığında takım şampiyon olduğunda gelecek paranın yanında verilenler çok az kalıyor.
                              gokhan la aynı takımdan di natalia da süper olurr tek basına goturuyo udineseyi

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geç kalmayı bırak Yeste'yi nereye koyacaksın. Jaja'nın bölgesinde oynuyor adam. Koşmuyor zaten. Alex'in aynısı. 3 lü için daha dinamik bir adam lazım değilmi.
                                Kasımpaşa on kişi defans yaparken iş yapmaz mı Jaja'yla da Jaja'sız da
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X