Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• baskan bize ANNAN ı getir

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih Tekke gelirse şampiyonluk kesinlikle gelmeyecektir.Takımın bütün ahengi,ritmi bozulacaktır,Burak'ın Selçuk'un Engin'in Umut'un Egemen'in yüzünde gördüğünüz inanç ve hırs yitip gidecektir bu kadar da iddialıyım gelirse o zaman siz göreceksiniz ne kadar büyük bir yanlış yaptığınızı.Allah korusun bizleri ve Tekke Konyaspor ya da Eskişehirspor kim istiyorsa ona gitsin.
      Yıllarca o hırsı Tekke'nin yüzünde gördük zaten.Gelsin yine aynı hırs ve inançla oynayacaktır.Takımın yapısını falan bozmaz yapmayın etmeyin ya Engin bile adam oldu ya adam çıkarken küfür etti neler yaptı takımın ahengi bozulmadı da Tekke'den mi bozulacak.Ulan heyelan olsa Tekke el salladı da toprak kaydı diyeceksiniz
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• mesajlardan anladığım kadarıyla taraftarın 10 da 7 si Fatih Tekke nin gelmesi durumuna şiddetle karşı çıkıyor...bende bir Fatih Tekke hayranı ve seveni olarak bu durumda çoğunluğun sesine kulak verilmeli diyorum ...Fatih için ayrı bir tartışma başlığı açalım derim...burada ısıtıp ısıtıp gündeme gelmemeli

Yorum

• Hargraeves adında bir ingiliz vardı Bayern'de. Daha sonra Manchester'a gitti. Bir ara ABD'de falan da oynamıştı galiba. Yetenekleri tartışılmaz ama senede belki birkaç maç oynayabilen, kaliteli ama sakatlıkları başına bela olmuş bir oyuncu vardı. Ne zaman düzelse ardından hemen sakatlanır, sakatlanmasa bile performansını sahaya yansıtamazdı. Sanıyorum ki hala öyledir.

Şimdi biz böyle bir oyuncuyu alsak ve onu kurtarıcımız olarak lanse etsek ne kadar doğru yapmış oluruz?

Iverson örneğindeki gibi diğer oyuncularımızda pankart açıp, "Ona varda bize yokmu?" derlerse ne yaparız?

Verimsiz Yattara'nın aldığı tavan ücret bile sorun oluyorken, diğerlerini nasıl tutabiliriz?

En önemlisi de, Biz BJK'dan daha kötü bir takımmıyız ki yarım devre sonunda elden çıkarılan bir oyuncuyu alalım?

aslında olay Fatih olayı değil, Fatih'in takımın düzenini bozacağı da değil, takımımızın düzeninin kendiliğinden bozulacağı olayıdır. Teknik anlamda Fatih bize fazla birşey katmayacaktır. Profesyonel anlamda ise yanlış bir hamle olur kanımca. Bu olay çözülür ama ilk adım Fatih'ten gelmelidir. Ancak sadece bu yeterli değil, Ünal KARAMAN'da razı edilmelidir. Zaten buda kırmızı karın yağması gibi birşeydir.

Hani matematikte varya 3 bilinmeyenli denklem, ahanda aynı onun gibi birşeydir. Dolayısıyla bu konuyu kapatmak herkes için galiba en hayırlısı olur. Yarayı deşmenin sanırım kimseye faydası olmaz, hele hele şampiyonluğa giden bir takıma asla...
          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yıllarca o hırsı Tekke'nin yüzünde gördük zaten.Gelsin yine aynı hırs ve inançla oynayacaktır.Takımın yapısını falan bozmaz yapmayın etmeyin ya Engin bile adam oldu ya adam çıkarken küfür etti neler yaptı takımın ahengi bozulmadı da Tekke'den mi bozulacak.Ulan heyelan olsa Tekke el salladı da toprak kaydı diyeceksiniz
              Tek bir şey soruyorum.Fatih Tekke geldi diyelim.Kaptan kim olacak? Diyelim kaptanlık Selçuk ve Yattara'dan alındı Fatih Tekke'ye verildi.Sence hiç bir şey değişmeyecek mi? Takım içinde grup kurar filan onlara hiç değinmiyorum.

Yorum

• bir televizyon kanalında isim verilmesini mi bekliyorsunuz? tam anlayamadım mevzuyu.

Yorum

• Umut u ne kadar cok elestirdik kizdik ben dahil Ama aslinda bakiyorumda Umutun yaptigi katkiyi yapabilecek Turk forvet goremiyorum ben Fatih bu durumuyla artik Umutun yarisi kadar katki saglamaz diye dusunuyorum bende
                  '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O gelecek sanki öyle hissediyorum
                    cunku bu gun ayni ismi duydum

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi de burada en iyi santrafora Umut Bulut diyor Pauli

Yorum

Tek bir şey soruyorum.Fatih Tekke geldi diyelim.Kaptan kim olacak? Diyelim kaptanlık Selçuk ve Yattara'dan alındı Fatih Tekke'ye verildi.Sence hiç bir şey değişmeyecek mi? Takım içinde grup kurar filan onlara hiç değinmiyorum.
                        Ya kaptanlık neden Tekke'ye verilsin ?..Öyle bir şart mı var ?..takım içinde grup kurar gülüyorum sadece
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi de burada en iyi santrafora Umut Bulut diyor Pauli
                          eeh? .............
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Armağan yine Gökhan Ünal avatarı takılıyorsun...

Artık sende Boz Baykuşlar'a katılıp İbb kombinesi alırsın diyorum
                            teessüf ederim..Mustafa'nın da yukarda dediği gibi her topçu hata yapabilir
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

Fatih Tekke gelirse şampiyonluk kesinlikle gelmeyecektir.Takımın bütün ahengi,ritmi bozulacaktır,Burak'ın Selçuk'un Engin'in Umut'un Egemen'in yüzünde gördüğünüz inanç ve hırs yitip gidecektir bu kadar da iddialıyım gelirse o zaman siz göreceksiniz ne kadar büyük bir yanlış yaptığınızı.Allah korusun bizleri ve Tekke Konyaspor ya da Eskişehirspor kim istiyorsa ona gitsin.
                              Ben de tam aksini iddia ediyorum. Bu takımın başına acaip saçma sapan şeyler geldi. Umut vakası, Teo vakası, HH nin istifası, Engin'in çıkardığı olaylar derken en son Jaja vakası. Öyle bir tablo çiziyorsunuz ki, pamuk ipliğine bağlı bir kadromuz var, aslında bir gazla gidiyoruz, hafif hava kaçırsak biteriz gibi. Aynı istanbul basının dediği gibi.

Tekke bu takımın havasını bozacak iddiası, biraz batıl inanç olmuş gibi. Gelirse takımın ritmi bozulur, takımı böler, ona verilen ilgi diğerlerini küstürür. Arkadaşlar; havalimanında herkes üstüne koşarken Hüseyin'i gösterip, o da kaptanlarımızdan onun da yanına gidin diyen bir adamdan bahsediyoruz. Takım kötü durumda diye sakat sakat sahaya çıkan bir adamdan. Geçmişi ne çabuk unuttuk. Bu adam bir hata yaptı kabul, peki yaptığı onlarca fedakarlık ne olacak?
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Emenike ile beraber bencede en iyi santrafor umut, daha iyileri mi vardida ben mi kacirdim ??
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X